Haha moja teściowa sobie go juz dawno kupiła i głównie robi tylko ciasto na pierogi w nim [emoji23]Moja mama ma thermomixa. Przez parę lat faktycznie uzywala do robienia zupek dla brata, ciasta na pizze, przetworow. Teraz chyba juz jej sie znudzil, bo robi w nim tylko cukier puder i bulke tarta![]()
reklama
Ale za to widzę jej zadowolenie jak słyszy że ja coś wiecznie w nim robię [emoji23] w końcu dzień w dzień używam prezenty ślubnego od niej [emoji23]Moja mama ma thermomixa. Przez parę lat faktycznie uzywala do robienia zupek dla brata, ciasta na pizze, przetworow. Teraz chyba juz jej sie znudzil, bo robi w nim tylko cukier puder i bulke tarta![]()
Lustysia
Fanka BB :)
Jeszcze trochęCzekam na koniec i zdjęcia![]()
madziula92
GorzkaPomarańcza
Ja bym od mojej mamy wzięła ale mi go nie daAle za to widzę jej zadowolenie jak słyszy że ja coś wiecznie w nim robię [emoji23] w końcu dzień w dzień używam prezenty ślubnego od niej [emoji23]
G
gosc12
Gość
To dobrze , że jaki kolwiek sposob jest. Współczuję.dobrze, że już nie długo do końcaA daj spokój. Już zapomniałam jak to było ciężko pod koniec ciąży w upały z synem [emoji23]Nogi jak mi puchly to miska z zimna woda i mam specjalna sól do stóp. A dłonie też puszczam sobie zimna wodę i pod wodę. Przynajmniej na chwilę ulga
Lustysia
My jutro może skończymy, bo jedna farba musi schnąc 12h żeby nałożyć na nią druga. Ale zależy o której skończymy z ta szkoła rodzenia. Ty tez się później pochwalPochwal sięu mnie jutro malowanie
![]()
Ankan
Śliczne sąOne są ładnemy mamy tego misia szumisia whisbear właśnie z czujnikiem snu
To prezent od mojej mamy będzie więc mówiła, że mamy kolor wybrać i właśnie się zdecydowalismy na ten co wstawilamDziewczyny szumisie na Olx "używane" są o wiele tańsze. Czasem nie warto wszystkiego nowego kupować. Taki szumiś tylko sobie wisi nic wiecej, więc na pewno znajdzie się w dobrym stanie jakiś![]()
Ankan
reklama
Meml
Przyleciała z Pl i tam mieszka.Super, trzymamy kciuki za nowa prace, na pewno się uda
Ekstra, ja już we wtorek zamawiam fotelik [emoji5] tez się nie mogę go doczekać.
To ekstra, będzie udany weekend. A skad Twoja mama leci do Was? Z wakacji wraca czy mieszka za granica?