reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja po wizycie :) dzisiaj mam 36+1 tc. Generalnie wszystko dobrze, ale już trochę zaczyna się u mnie dziać. Szyjka skróciła się do 22mm i mam rozwarcie 1cm. Ale ginka powiedziała, że w tym tygodniu to już tak może być, że to nic dziwnego i złego. Mały może się już pchać na świat, ale na tym etapie już na pewno byłoby z nim wszystko dobrze. Magnez mam dalej brać, leżeć nie muszę, a nawet mamy pozwolenie na seks. Filipek ułożony bardzo nisko, waży już ok. 2900g. Miał trochę za wysokie tętno i mam pić więcej (jeszcze więcej niż ja piję [emoji16]) wody :) Jestem zapisana na następną wizytę na 23 lipca, ale ciekawe czy jej doczekam :)
Super wiadomości [emoji16]

reklama
To rozmawiaj z dzidziusiem żeby Cię nie zwlekł z łóżka w środku nocy. Mi odeszły wody o 7 rano o 8 byłam w szpitalu. Koło 12 zaczęły się mocne skurcze. Mąż jeszcze pojechał do mamy na niedzielny obiad , wrócił i o 16:45 urodziłam. Corunia kochana ☺ ciekawe jak mnie syn teraz potraktuje. Czy da się wyspać i czy mamusi bardzo nie zamęczy.

Zostawił cię i pojechał na obiad ? :)

My po lekarzu. Enno dostał zwolnienie na 2 tyg. Operacja nie jest konieczna :).Dzisiaj też dzwonili z miejsca gdzie skladal papiery o pracę w piątek ma rozmowę :D. Oby się udało, bo z jego kolanem ciężko będzie mu dalej pracowac w jego aktualnej pracy.

No i przyszedł dzisiaj fotelik z bazą [emoji173]️. I jeszcze kilka dupereli, które sobie zamówiłam.

Moja mama już pisała, że wylądowała . Za jakieś 30-40 min będzie u mnie :D.
To same pozytywy dzisiaj :)

reklama
Do góry