reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja po wizycie :) dzisiaj mam 36+1 tc. Generalnie wszystko dobrze, ale już trochę zaczyna się u mnie dziać. Szyjka skróciła się do 22mm i mam rozwarcie 1cm. Ale ginka powiedziała, że w tym tygodniu to już tak może być, że to nic dziwnego i złego. Mały może się już pchać na świat, ale na tym etapie już na pewno byłoby z nim wszystko dobrze. Magnez mam dalej brać, leżeć nie muszę, a nawet mamy pozwolenie na seks. Filipek ułożony bardzo nisko, waży już ok. 2900g. Miał trochę za wysokie tętno i mam pić więcej (jeszcze więcej niż ja piję [emoji16]) wody :) Jestem zapisana na następną wizytę na 23 lipca, ale ciekawe czy jej doczekam :)
Super wiadomości [emoji16]

reklama
To rozmawiaj z dzidziusiem żeby Cię nie zwlekł z łóżka w środku nocy. Mi odeszły wody o 7 rano o 8 byłam w szpitalu. Koło 12 zaczęły się mocne skurcze. Mąż jeszcze pojechał do mamy na niedzielny obiad , wrócił i o 16:45 urodziłam. Corunia kochana ☺ ciekawe jak mnie syn teraz potraktuje. Czy da się wyspać i czy mamusi bardzo nie zamęczy.

Zostawił cię i pojechał na obiad ? :)

My po lekarzu. Enno dostał zwolnienie na 2 tyg. Operacja nie jest konieczna :).Dzisiaj też dzwonili z miejsca gdzie skladal papiery o pracę w piątek ma rozmowę :D. Oby się udało, bo z jego kolanem ciężko będzie mu dalej pracowac w jego aktualnej pracy.

No i przyszedł dzisiaj fotelik z bazą [emoji173]️. I jeszcze kilka dupereli, które sobie zamówiłam.

Moja mama już pisała, że wylądowała . Za jakieś 30-40 min będzie u mnie :D.
To same pozytywy dzisiaj :)

reklama
Do góry