reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej :) ja się melduję z lubelszczyzny.
O 12 dojechaliśmy do teściów. Jak na śląsku było chłodno to tutaj upał [emoji14]
Dziś grillujemy a jutro idziemy na tą 50 rocznicę ślubu dziadków T. Mam nadzieję że uda mi się wysiedzieć :D

@Maljan Udanej imprezy [emoji14] Ja niestety nigdy nie byłam na baby shower ale widzę że organizacja takich spotkań staje się coraz bardziej popularna :)
Ja też jeszcze nie byłam :) jeden raz byłam zaproszona, ale nie mogłam iść, bo mieliśmy roczek chrześniaka męża w tym samym dniu :)

reklama
Dziewczyny ja mam dziś jakiś spadek formy..tak jak pisałam obudziłam się 6.30 wzięłam tabletki, witaminy i po 7 znowu usnęłam i spałam do 9..i teraz znowu się położyłam o 13.30 i same mi się oczy zamykały i znowu ponad godzinę spałam..i najgorsze jest to, że nic dziś konkretnego nie zrobiłam :p a w dodatku strasznie mi ręcę drętwieją, do tej pory tylko w nocy, a dziś już nawet przez dzień :(

Dziewczyny ja mam dziś jakiś spadek formy..tak jak pisałam obudziłam się 6.30 wzięłam tabletki, witaminy i po 7 znowu usnęłam i spałam do 9..i teraz znowu się położyłam o 13.30 i same mi się oczy zamykały i znowu ponad godzinę spałam..i najgorsze jest to, że nic dziś konkretnego nie zrobiłam [emoji14] a w dodatku strasznie mi ręcę drętwieją, do tej pory tylko w nocy, a dziś już nawet przez dzień :(
Kochana ciśnienie :( ja jestem u mamy i zaraz idę sobie kawę robić. Bo oczy mi się kleja i ziewam tylko

Mi też to nie potrzebne uważam że strata kasy jeszcze 170 zł oooooo co to to nie wolę coś innego kupić małej.

Może też się tak zdarzyć że to nie pomoże ;) U mnie też tak bardziej skromnie na zasadzie trochę sama poszyje, pokombinuję, tu na pchlim kupię a tu w ciucholandzie. W takim wypadku szumiś jest mi za drogi :) muszę dać radę bez niego.

Odpoczniesz trochę [emoji8]

Klaudia, to dobrze że przynajmniej wiesz[emoji8] podadzą antybiotyk przed porodem i będzie ok[emoji4]sporo osób ma dodatni wynik gbs.

I dobrze się czujesz?[emoji8] A twój synek na co ma już alergię?

O kurcze[emoji848] miałaś na mnie poczekać[emoji23][emoji16]
Pij wodę![emoji16]
Bardzo ładnie już waży[emoji7][emoji4][emoji16]
Do Twojego terminu to na pewno nie doczekam myślę [emoji16] dupa blada [emoji16]

Ale wybierasz się dzis?

Bawcie się dobrze:)
Taki mam plan, ale czy na weekend się opłaca? Cóż, pójdę, albo przyjmą albo nie. Jak bym nie poszła, to głupio by mi było iść do gienia i powiedzieć, że olałam temat.

Do dziewczyn które odebrały już wyniki gbs. Co u was pisało ? Bo ja nie rozumiem tych moich wyników :/
Ja mam napisane, że "nie stwierdzono obecności bakterii takiej a takiej"

No i babcia skończyła kocyk bambusowy dla Majeczki [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 874390
JA!!!!! Zabójczy... Już widzę minę mojej mamy, jak jej powiem żę chcę dwa kocyki na drutach robione, ryżowym ściegiem i grubszą wełenką... takie ok 90x120cm... będzie przeszczęśliwa :D

Teraz czas na jakiś obiad, ziemniaki zaraz z gara wyjdą hehe :)

Taki mam plan, ale czy na weekend się opłaca? Cóż, pójdę, albo przyjmą albo nie. Jak bym nie poszła, to głupio by mi było iść do gienia i powiedzieć, że olałam temat.

Ja mam napisane, że "nie stwierdzono obecności bakterii takiej a takiej"

JA!!!!! Zabójczy... Już widzę minę mojej mamy, jak jej powiem żę chcę dwa kocyki na drutach robione, ryżowym ściegiem i grubszą wełenką... takie ok 90x120cm... będzie przeszczęśliwa :D

Teraz czas na jakiś obiad, ziemniaki zaraz z gara wyjdą hehe :)
Niech robi :D tu jest cienka bambusowa :D podwójny ryż

reklama
Niech robi :D tu jest cienka bambusowa :D podwójny ryż
Ja mam sweter robiony ryżem (pojedynczym) i pamiętam jak mama klęła na to :D Kocham sweterki robione na drutach, Jasio ma ich chyba z 4, do tego jeszcze jeden jest po Kubie.

Kocyki sama bym zrobiła, ale ja nie lubię drutów. Pamiętam jak starszemu zaczęłam robić sweterek, zanim plecy skończyłam, to były już za małe :p
Wolę haftowanie :)

Do góry