G
gosc12
Gość
Ja podgrzewacz już mam, sterylizatora na razie nie kupuję a ty czemu sprzedajesz?
Bo doszłam do wniosku dzisiaj , że szybciej wyparze czy podgrzeje w garnuszku na gazie. Znaczy sterylizator jest zbędny, ale ciekawi mnie jeszcze podgrzewacz. Przydaje się ? Czy lepiej na kuchni ?Ja nie kupuję[emoji4]na razie chyba nie będzie mi potrzebny[emoji4] A czemu sprzedajesz?Idealne śniadanie dla mnie [emoji16]
ŚliczneDoczekalam się mojego ochraniacza i organizera to się pochwale już w pralce. Jutro zamierzam podjechać do smyka żeby synek wybrał zabawkę dla siostry, myślałam nad szumisiem...Ale nie wiem...
Bardzo ładnie wyglądaszPisalyscie o obniżeniu brzuchow... m0j chyba jeszcze wysoko. Mimo,że lekarz kazał jeszcze 2 tyg polwgiwac, mnie już nosi... jutro chce do smyka i obowiązkowo do McDonalda jechaaaaaac spełnić moje marzenie o big Macu i frytach
Słodko *.*Boziu koło mojego miasteczka muszę się tam wybrać jeszxze przed porodem. Przespaceruje się do parku, do zoo zajde. Wyprowadzilam się stamtąd 15 lat temu A sentyment pozostał
Na grzyby faktycznie za sucho. U mnie zwykle też wysyp najpierw kurek potem sowek A póki co susza taka że aż poziomki uschly w lesie. Tylko troche jezyn można spotkać.
Ja właśnie sprzatnelam pokój młodszej córki i ku jej radości znalazłam jej ukochaną maskotkę. Wygląda jak po wojnie A ta jej miłość wyznaje wozi wozeczkiem, kładzie spać, myje i co nie tylko.