reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No i babcia skończyła kocyk bambusowy dla Majeczki [emoji7][emoji7]
IMG_20180706_141910_306.jpg

Załączniki

• IMG_20180706_141910_306.jpg
    IMG_20180706_141910_306.jpg
    102,3 KB · Wyświetleń: 359
reklama
Kochana wszędzie robią głównie te same testy na tej samej zasadzie. A 170 zł masz za jeden panel. A tych paneli jest kółka9. My na razie fakt faktem mieliśmy jeden wziewne ale to dlatego że u nas objawów alergii pokarmowej nie widać.

Odczulanie dopiero jak leki żadne nie pomogą. Moja siostra ma na prawdę mega alergie z dusznosciami. Na wiele pylkow, sierści kota i konia i na razie Odczulania nie stosują tylko szukają leków. Odczuwanie to już oststecznosc
Dziękuję Ci. W takim razie jeszcze to przemyśle i m9ze zadzwonię do alergologa gdzie z nim chodziłam na NFZ. I niech ta babka powie co i jak.. zobaczę jakie będą mieli terminy...

Jak ładnie wyglądasz☺ja to nie rozróżniam czy brzuś jest jeszcze wysoko czy już opadł ☺ u siebie poprzednio też nie zauważyłam
Boże nie mów mi o frytkach z maca. Frytki nugetsy i lody to mój stały zestaw
Przyznam się, że nigdy nie jadlam żadnej kanapki z maca ☺
Jak mogłaś nie jeść żadnej kanapki?:D koniecznie sprobuj:D ja już czuje smak w ustach tego wszystkiego ..I jeszcze mc flurry do tego:D

Kurcze :( ja też mam :(
Ja też miałam w pierwszej ciąży. Od razu jak przyjęli mnie do szpitala to założyli mi welflon na ręce i podali później antybiotyk, ale nie pamiętam , w którym momencie. Potem pod ten welflon miałam oksy podłączoną. Po porodzie jeszcze raz miałam antybiotyk podany. Dziecko zdrowe.
Nie stresuj się tym wynikiem. Najważniejsze jest że masz wynik i trzeba przypilnować żeby dostać ten antybiotyk. Chociaż myślę że położna czy dr przyjmujący sam tego dopilnuje ale jednak lepiej mieć świadomość , z czym się wiąże dodatni wynik. Różne są szpitale a tu chodzi o bezpieczeństwo naszego dziecka.

Ja sobie nie wyobrażam , że miałabym jeszcze pracować. Podziwiam Cię.
Nie mam wyjścia:) nie no żartuje póki czuję się ok to pomogę jeszcze mężowi w firmie. Cieszę się, bo dziewczyna którą zatrudniliśmy na moje miejsce jest fajna, szybko ogarnęła co i jak także ze spokojnym sumieniem będę mogła ją zostawić samą.
No i babcia skończyła kocyk bambusowy dla Majeczki [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 874390
Jejku, jaki śliczny ten kocyk:)

Nie mam wyjścia:) nie no żartuje póki czuję się ok to pomogę jeszcze mężowi w firmie. Cieszę się, bo dziewczyna którą zatrudniliśmy na moje miejsce jest fajna, szybko ogarnęła co i jak także ze spokojnym sumieniem będę mogła ją zostawić samą.

Jejku, jaki śliczny ten kocyk:)
I zamiast minimum 80 zł to 30 zł (2 kardonki + odrobina z trzeciego). No i to że robione ręcznie od serca przez babcie, a nie maszynowy :D

reklama
Do góry