reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Wyszedł przecudnie[emoji16]No i babcia skończyła kocyk bambusowy dla Majeczki [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 874390
Jestem zachwycona [emoji7] wyszedł tak jak właśnie chciałam [emoji7]Wyszedł przecudnie[emoji16]
Mikasa7
Kochana wszędzie robią głównie te same testy na tej samej zasadzie. A 170 zł masz za jeden panel. A tych paneli jest kółka9. My na razie fakt faktem mieliśmy jeden wziewne ale to dlatego że u nas objawów alergii pokarmowej nie widać.
Dziękuję Ci. W takim razie jeszcze to przemyśle i m9ze zadzwonię do alergologa gdzie z nim chodziłam na NFZ. I niech ta babka powie co i jak.. zobaczę jakie będą mieli terminy...Odczulanie dopiero jak leki żadne nie pomogą. Moja siostra ma na prawdę mega alergie z dusznosciami. Na wiele pylkow, sierści kota i konia i na razie Odczulania nie stosują tylko szukają leków. Odczuwanie to już oststecznosc
Mikasa7
Jak mogłaś nie jeść żadnej kanapki? koniecznie sprobuj ja już czuje smak w ustach tego wszystkiego ..I jeszcze mc flurry do tegoJak ładnie wyglądasz☺ja to nie rozróżniam czy brzuś jest jeszcze wysoko czy już opadł ☺ u siebie poprzednio też nie zauważyłam
Boże nie mów mi o frytkach z maca. Frytki nugetsy i lody to mój stały zestaw
Przyznam się, że nigdy nie jadlam żadnej kanapki z maca ☺
Bajunia
Ja też miałam w pierwszej ciąży. Od razu jak przyjęli mnie do szpitala to założyli mi welflon na ręce i podali później antybiotyk, ale nie pamiętam , w którym momencie. Potem pod ten welflon miałam oksy podłączoną. Po porodzie jeszcze raz miałam antybiotyk podany. Dziecko zdrowe.Kurcze ja też mam
Nie stresuj się tym wynikiem. Najważniejsze jest że masz wynik i trzeba przypilnować żeby dostać ten antybiotyk. Chociaż myślę że położna czy dr przyjmujący sam tego dopilnuje ale jednak lepiej mieć świadomość , z czym się wiąże dodatni wynik. Różne są szpitale a tu chodzi o bezpieczeństwo naszego dziecka.
Maljan
One są ładne my mamy tego misia szumisia whisbear właśnie z czujnikiem snuA ja nad tym się zastanawiam Zobacz załącznik 874299
Nie mam wyjścia nie no żartuje póki czuję się ok to pomogę jeszcze mężowi w firmie. Cieszę się, bo dziewczyna którą zatrudniliśmy na moje miejsce jest fajna, szybko ogarnęła co i jak także ze spokojnym sumieniem będę mogła ją zostawić samą.Ja sobie nie wyobrażam , że miałabym jeszcze pracować. Podziwiam Cię.
Jejku, jaki śliczny ten kocykNo i babcia skończyła kocyk bambusowy dla Majeczki [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 874390
I zamiast minimum 80 zł to 30 zł (2 kardonki + odrobina z trzeciego). No i to że robione ręcznie od serca przez babcie, a nie maszynowyNie mam wyjścia nie no żartuje póki czuję się ok to pomogę jeszcze mężowi w firmie. Cieszę się, bo dziewczyna którą zatrudniliśmy na moje miejsce jest fajna, szybko ogarnęła co i jak także ze spokojnym sumieniem będę mogła ją zostawić samą.
Jejku, jaki śliczny ten kocyk
reklama