reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No i babcia skończyła kocyk bambusowy dla Majeczki [emoji7][emoji7]
IMG_20180706_141910_306.jpg

Załączniki

• IMG_20180706_141910_306.jpg
    IMG_20180706_141910_306.jpg
    102,3 KB · Wyświetleń: 353
reklama
Kochana wszędzie robią głównie te same testy na tej samej zasadzie. A 170 zł masz za jeden panel. A tych paneli jest kółka9. My na razie fakt faktem mieliśmy jeden wziewne ale to dlatego że u nas objawów alergii pokarmowej nie widać.

Odczulanie dopiero jak leki żadne nie pomogą. Moja siostra ma na prawdę mega alergie z dusznosciami. Na wiele pylkow, sierści kota i konia i na razie Odczulania nie stosują tylko szukają leków. Odczuwanie to już oststecznosc
Dziękuję Ci. W takim razie jeszcze to przemyśle i m9ze zadzwonię do alergologa gdzie z nim chodziłam na NFZ. I niech ta babka powie co i jak.. zobaczę jakie będą mieli terminy...

Jak ładnie wyglądasz☺ja to nie rozróżniam czy brzuś jest jeszcze wysoko czy już opadł ☺ u siebie poprzednio też nie zauważyłam
Boże nie mów mi o frytkach z maca. Frytki nugetsy i lody to mój stały zestaw
Przyznam się, że nigdy nie jadlam żadnej kanapki z maca ☺
Jak mogłaś nie jeść żadnej kanapki?:D koniecznie sprobuj:D ja już czuje smak w ustach tego wszystkiego ..I jeszcze mc flurry do tego:D

Kurcze :( ja też mam :(
Ja też miałam w pierwszej ciąży. Od razu jak przyjęli mnie do szpitala to założyli mi welflon na ręce i podali później antybiotyk, ale nie pamiętam , w którym momencie. Potem pod ten welflon miałam oksy podłączoną. Po porodzie jeszcze raz miałam antybiotyk podany. Dziecko zdrowe.
Nie stresuj się tym wynikiem. Najważniejsze jest że masz wynik i trzeba przypilnować żeby dostać ten antybiotyk. Chociaż myślę że położna czy dr przyjmujący sam tego dopilnuje ale jednak lepiej mieć świadomość , z czym się wiąże dodatni wynik. Różne są szpitale a tu chodzi o bezpieczeństwo naszego dziecka.

Ja sobie nie wyobrażam , że miałabym jeszcze pracować. Podziwiam Cię.
Nie mam wyjścia:) nie no żartuje póki czuję się ok to pomogę jeszcze mężowi w firmie. Cieszę się, bo dziewczyna którą zatrudniliśmy na moje miejsce jest fajna, szybko ogarnęła co i jak także ze spokojnym sumieniem będę mogła ją zostawić samą.
No i babcia skończyła kocyk bambusowy dla Majeczki [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 874390
Jejku, jaki śliczny ten kocyk:)

Nie mam wyjścia:) nie no żartuje póki czuję się ok to pomogę jeszcze mężowi w firmie. Cieszę się, bo dziewczyna którą zatrudniliśmy na moje miejsce jest fajna, szybko ogarnęła co i jak także ze spokojnym sumieniem będę mogła ją zostawić samą.

Jejku, jaki śliczny ten kocyk:)
I zamiast minimum 80 zł to 30 zł (2 kardonki + odrobina z trzeciego). No i to że robione ręcznie od serca przez babcie, a nie maszynowy :D

reklama
Do góry