reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry.
Właśnie wracam z galerii. Odebrałam zapomniane zdjęcia i w domu dam do ramek. Może skończę dziś kącik dla małego;)
Pogoda fajna. Nie ma upału i ani chłodu. Idealnie. Powiedzialabym że w sam raz na rodzenie ale to jeszcze ciutke;)
Ale wy o pysznosciach opowiadacie. Mniam. Ja co prawda dziś chyba tylko kanapki A dzieciom naleśniki zrobię. Za to kupiłam bob i będę posiadać wieczorem zamiast chipsów czy czego tam.
Ja z Poznania i pyrki lubie bardzo. Ale tak do miecha, albo na plince albo na szare kluski (kocham szare kluski:) ) . Nie jadłam chyba nigdy faszerowanych ziemniaków. Słowo faszerowac zresztą kojarzy mi się z bardzo skomplikowana czynnością ;)

Szare kluchy pychaaa :)

reklama
Narobiłaś mi ochoty na slodkie :) i o coca coli tyle ostatnio pisalyscie, wiec oto moje drugie śniadanie
Screenshot_2018-07-06-11-05-12-209_com.miui.gallery.png

Ostatnie parę dni moge na grzech sobie pozwolic bo po porodzie dieta i odchudzanie:)

Hyhy ja natomiast moglabym jesc pyry i pyry smazone,gotowane,puree.. mniammm :p do tego miecho ,sos i surowka ❤ albo pyry z grzybami w smietance ❤ ja pochodze tez z okolic Poznania :D
Jeju ale mi narobilas ochoty na ziemniaki duszone i grzyby w sosie smietanowym. Az zadzwoniłam do babci spytać czy są grzyby ale niestety nie ma jeszcze :(

Będziecie kupowały sterylizator z podgrzewaczem ? Jak coś to mam nowy do sprzedania :) oczywiście za cenę niższą niż w sklepie :)
Zobacz załącznik 874268
Nie kupuje póki co bo uważam za zbędne. Chyba, ze po porodzie okaze się niezbędne to dokupimy

Zapraszam Was wszystkie, wpadajcie na imprezke [emoji16]
Milutko, dziękujemy za zaproszenie ale za daleko czasem po drodze byśmy się rozpakowaly hihi
Bawcie się dobrze :) i pochwal się po imprezie jak bylo

Załączniki

• Screenshot_2018-07-06-11-05-12-209_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-07-06-11-05-12-209_com.miui.gallery.png
    166,4 KB · Wyświetleń: 322
A ja wróciłam już z laboratorium, po drodze kupiłam maślankę i ziemniaki na obiadek, malinki i arbuz na śniadanie i teraz odpoczywam. Za godzinkę wyjdę z pieskiem i jak wrócę to obiore ziemniaki, później poscieram kurze, wyprasuje ciuchy, które się nazbierały i już mam luz dziś [emoji5][emoji4]

Ja tez poprosze. Pokażemy dziadkom co mogą kupić małej w prezencie jeśli ten szumis tak rzeczywiście ratuje czasami sytuacje i ślicznie wyglada przy okazji hah :)
Nie głupi pomysł, chociaż ja już wczoraj zauwazylam, ze moja mama z siostra coś kombinują, bo pytały czy malujemy pokój na szaro-różowo, ja ze tylko na szaro to coś między sobą zaczely mówić, ze w takim razie różowy będzie pasował, ale co :p Agentki :D

Dzień dobry :)

Mnie dzisiaj też na pewno będzie mniej, więc nie piszcie za dużo [emoji16]

Na 12.45 mam wizytę u ginka, później zjemy coś chyba na mieście, później sprzątanie, a wieczorem mąż wybywa, a ja mam gości, bo mam dzisiaj ten baby shower [emoji16] nie wiem czy będę miała okazję coś tu pisać dzisiaj :)

Miłego dnia laseczki :)
Daj znać po wizycie ❤️ i miłej zabawy [emoji9]
Bo kurde dziwne uczucie te uciski pod brzuchem a ten lekarz jest wkurzajacy i go nie lubię ten co jestem pod jego opieka to 1000 razy lepszy i sympatyczniejszy ale wiadomo że nie może być zawsze na obchodzie.Dziś miałam robione przepływy u małej są ok to najważniejsze za to na zapisie ktg pokopala 5 razy i w nosie miała do końca:( teraz też kopia jak się jej chce raz na godz albo 2 zjadłam herbatniki i zobaczę czy się ruszy
Nie martw się :* teraz dzieci są duże i mają mało miejsca. Moja od czterech dni bardzo rzadko kiedy kopie. Praktycznie w ogóle. Wypycha się jedynie od czasu do czasu, głaskam ja codziennie po stopce, bo zawsze ma w tym samym miejscu i prawie nigdy nie chowa. Raz jest bardziej wysunięta raz mniej ❤️ ty teraz dużo leżysz to i dzidziuś jest śpiący, zdjedz coś słodkiego :*
O, dałaś mi inspiracje, że przeglądane teraz wszystkie zdj na komputerze co mamy z Bartkiem nasze z wakacji, wyjazdów itd i powybieram tak z 30 szt żeby w rossmanie po wypłacie je wywolac i będzie do naszego albumu ;)

Mała ma swój osobny, dostałam na urodzinki od teściowej, wiec tam to dopiero po jej urodzeniu tak po miesiącu zapełnie jakimiś najlepszymi hitami, na pewno z 3 zdj brzuszka tam będą te porównywania jak rósł i to takie w tej samej sukience co robiłam i brakuje tylko ostatniego zdj z nóżkami małej zamiast brzucha i testu Zobacz załącznik 874271Zobacz załącznik 874272

U nas tez pogoda idealna :) także ja wróciłam i leżę sobie już. Oj bob idealnie, tez dziś kupię, skoro takie mi dobre pomysły podrzucasz [emoji5][emoji16]
Super to wygląda :) miałam podobny pomysł ale nie wyszedł :(

reklama
Narobiłaś mi ochoty na slodkie :) i o coca coli tyle ostatnio pisalyscie, wiec oto moje drugie śniadanie
Zobacz załącznik 874269
Ostatnie parę dni moge na grzech sobie pozwolic bo po porodzie dieta i odchudzanie:)

Jeju ale mi narobilas ochoty na ziemniaki duszone i grzyby w sosie smietanowym. Az zadzwoniłam do babci spytać czy są grzyby ale niestety nie ma jeszcze :(

Nie kupuje póki co bo uważam za zbędne. Chyba, ze po porodzie okaze się niezbędne to dokupimy

Milutko, dziękujemy za zaproszenie ale za daleko czasem po drodze byśmy się rozpakowaly hihi
Bawcie się dobrze :) i pochwal się po imprezie jak bylo
Wysle ci poczta :D mam mrozone :D

Do góry