reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hmm cieżko stwierdzić na razie, zobaczymy czy bąblowi sie spodoba. Kupiłam bo koleżanki zachwalały, w ich opinii spisują sie, dziecko szybciej sie uspokaja i usypia, zobaczymy jak to będzie, zamówiłam bo wolałam mieć niż pózniej latać po sklepach żeby mieć na już :) na Allegro 75zl, 5 rodzajów szumu, połączyć można z telefonem :) Zobacz załącznik 874236
Za 75zl z aplikacja? Ja widziałam za 279 ;o wyślij namiary proszę ;)

reklama
Ja z wielkopolski i malo jem pyr :p lubię tylko czasem duszone z mlekiem i koperkiem do jakiś dań lub młode ale to rzadko. No i Ewentualnie do gziki w mundurach, wiec niestety nie pomogę :)
Hyhy ja natomiast moglabym jesc pyry i pyry smazone,gotowane,puree.. mniammm :p do tego miecho ,sos i surowka ❤ albo pyry z grzybami w smietance ❤ ja pochodze tez z okolic Poznania :D

Będziecie kupowały sterylizator z podgrzewaczem ? Jak coś to mam nowy do sprzedania :) oczywiście za cenę niższą niż w sklepie :)
IMG_20180706_104713.jpg

Załączniki

• IMG_20180706_104713.jpg
    IMG_20180706_104713.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 355
@Anulaa88 całe szczęście, że już zleciało bo weekendu to już bym nie przeżyła tzn pewnie bym ryczala. Jak się dzisiaj do Niego przykleje to nie puszczę, moje libido dalej wysokie a lekarz w srode nie zabronił

@Meml też się cały czas zastanawiam nad Szumisiem :) wiadomo, że non stop nie będziemy go używać a poza tym bardzo mi się podoba wizualnie tym bardziej, że nie kupiłam żadnych zabawek maskotki i innych rzeczy

@Meml też się cieszyłam we wtorek, że mama wróciła więc doskonale Cię rozumiem

@Maljan przecież my wszystkie już w drodze na Twój baby shower :D
Poza tym daj znać po wizycie

@Kasiula8989 mój będzie wieczorem więc robię grecką zapiekankę z bagietkami czosnkowymi. , (ser feta oryginalny grecki, zioła, papryka czerwona i żółta, na to mozzarella znowu zioła inna to pomidory suszone i pomidorki koktajlowe i na to starta mozzarella polane oliwą z oliwek i na przegryzke bagietki)
Zapraszam Was wszystkie, wpadajcie na imprezke [emoji16]

Fajnie ;) ja jestem ciakawa jaki bede miec wynik gbs :p powiem ci ze tez mialam bakterie w moczu itd ale moj mowil ze jest ok.. krwi tez ok.. takze ja sie nie martwie ;)

No dokładnie :) to jest do poprawienia i mamy wpływ, wystarczy pic te 2 litry wody, ja przez pobyt nad morzem i po powrocie mało bardzo piłam i tak to się kończy :)

Na pewno będzie dobrze. A kiedy robisz gbs czy już robiłaś i czekasz na wynik? U mnie szybko, bo we wtorek robiłam i dziś już były wyniki ;)

Dzień dobry.
Właśnie wracam z galerii. Odebrałam zapomniane zdjęcia i w domu dam do ramek. Może skończę dziś kącik dla małego;)
Pogoda fajna. Nie ma upału i ani chłodu. Idealnie. Powiedzialabym że w sam raz na rodzenie ale to jeszcze ciutke;)
Ale wy o pysznosciach opowiadacie. Mniam. Ja co prawda dziś chyba tylko kanapki A dzieciom naleśniki zrobię. Za to kupiłam bob i będę posiadać wieczorem zamiast chipsów czy czego tam.
Ja z Poznania i pyrki lubie bardzo. Ale tak do miecha, albo na plince albo na szare kluski (kocham szare kluski:) ) . Nie jadłam chyba nigdy faszerowanych ziemniaków. Słowo faszerowac zresztą kojarzy mi się z bardzo skomplikowana czynnością ;)

reklama
Dzień dobry.
Właśnie wracam z galerii. Odebrałam zapomniane zdjęcia i w domu dam do ramek. Może skończę dziś kącik dla małego;)
Pogoda fajna. Nie ma upału i ani chłodu. Idealnie. Powiedzialabym że w sam raz na rodzenie ale to jeszcze ciutke;)
Ale wy o pysznosciach opowiadacie. Mniam. Ja co prawda dziś chyba tylko kanapki A dzieciom naleśniki zrobię. Za to kupiłam bob i będę posiadać wieczorem zamiast chipsów czy czego tam.
Ja z Poznania i pyrki lubie bardzo. Ale tak do miecha, albo na plince albo na szare kluski (kocham szare kluski:) ) . Nie jadłam chyba nigdy faszerowanych ziemniaków. Słowo faszerowac zresztą kojarzy mi się z bardzo skomplikowana czynnością ;)

O, dałaś mi inspiracje, że przeglądane teraz wszystkie zdj na komputerze co mamy z Bartkiem nasze z wakacji, wyjazdów itd i powybieram tak z 30 szt żeby w rossmanie po wypłacie je wywolac i będzie do naszego albumu ;)

Mała ma swój osobny, dostałam na urodzinki od teściowej, wiec tam to dopiero po jej urodzeniu tak po miesiącu zapełnie jakimiś najlepszymi hitami, na pewno z 3 zdj brzuszka tam będą te porównywania jak rósł i to takie w tej samej sukience co robiłam i brakuje tylko ostatniego zdj z nóżkami małej zamiast brzucha i testu
IMG_0015.JPG
IMG_0016.JPG

U nas tez pogoda idealna :) także ja wróciłam i leżę sobie już. Oj bob idealnie, tez dziś kupię, skoro takie mi dobre pomysły podrzucasz [emoji5][emoji16]

Załączniki

• IMG_0015.JPG
    IMG_0015.JPG
    119,9 KB · Wyświetleń: 329
  • IMG_0016.JPG
    IMG_0016.JPG
    159,3 KB · Wyświetleń: 330
Do góry