reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hmm cieżko stwierdzić na razie, zobaczymy czy bąblowi sie spodoba. Kupiłam bo koleżanki zachwalały, w ich opinii spisują sie, dziecko szybciej sie uspokaja i usypia, zobaczymy jak to będzie, zamówiłam bo wolałam mieć niż pózniej latać po sklepach żeby mieć na już :) na Allegro 75zl, 5 rodzajów szumu, połączyć można z telefonem :) Zobacz załącznik 874236
Za 75zl z aplikacja? Ja widziałam za 279 ;o wyślij namiary proszę ;)

reklama
Ja z wielkopolski i malo jem pyr :p lubię tylko czasem duszone z mlekiem i koperkiem do jakiś dań lub młode ale to rzadko. No i Ewentualnie do gziki w mundurach, wiec niestety nie pomogę :)
Hyhy ja natomiast moglabym jesc pyry i pyry smazone,gotowane,puree.. mniammm :p do tego miecho ,sos i surowka ❤ albo pyry z grzybami w smietance ❤ ja pochodze tez z okolic Poznania :D

Będziecie kupowały sterylizator z podgrzewaczem ? Jak coś to mam nowy do sprzedania :) oczywiście za cenę niższą niż w sklepie :)
IMG_20180706_104713.jpg

Załączniki

• IMG_20180706_104713.jpg
    IMG_20180706_104713.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 361
@Anulaa88 całe szczęście, że już zleciało bo weekendu to już bym nie przeżyła tzn pewnie bym ryczala. Jak się dzisiaj do Niego przykleje to nie puszczę, moje libido dalej wysokie a lekarz w srode nie zabronił

@Meml też się cały czas zastanawiam nad Szumisiem :) wiadomo, że non stop nie będziemy go używać a poza tym bardzo mi się podoba wizualnie tym bardziej, że nie kupiłam żadnych zabawek maskotki i innych rzeczy

@Meml też się cieszyłam we wtorek, że mama wróciła więc doskonale Cię rozumiem

@Maljan przecież my wszystkie już w drodze na Twój baby shower :D
Poza tym daj znać po wizycie

@Kasiula8989 mój będzie wieczorem więc robię grecką zapiekankę z bagietkami czosnkowymi. , (ser feta oryginalny grecki, zioła, papryka czerwona i żółta, na to mozzarella znowu zioła inna to pomidory suszone i pomidorki koktajlowe i na to starta mozzarella polane oliwą z oliwek i na przegryzke bagietki)
Zapraszam Was wszystkie, wpadajcie na imprezke [emoji16]

Fajnie ;) ja jestem ciakawa jaki bede miec wynik gbs :p powiem ci ze tez mialam bakterie w moczu itd ale moj mowil ze jest ok.. krwi tez ok.. takze ja sie nie martwie ;)

No dokładnie :) to jest do poprawienia i mamy wpływ, wystarczy pic te 2 litry wody, ja przez pobyt nad morzem i po powrocie mało bardzo piłam i tak to się kończy :)

Na pewno będzie dobrze. A kiedy robisz gbs czy już robiłaś i czekasz na wynik? U mnie szybko, bo we wtorek robiłam i dziś już były wyniki ;)

Dzień dobry.
Właśnie wracam z galerii. Odebrałam zapomniane zdjęcia i w domu dam do ramek. Może skończę dziś kącik dla małego;)
Pogoda fajna. Nie ma upału i ani chłodu. Idealnie. Powiedzialabym że w sam raz na rodzenie ale to jeszcze ciutke;)
Ale wy o pysznosciach opowiadacie. Mniam. Ja co prawda dziś chyba tylko kanapki A dzieciom naleśniki zrobię. Za to kupiłam bob i będę posiadać wieczorem zamiast chipsów czy czego tam.
Ja z Poznania i pyrki lubie bardzo. Ale tak do miecha, albo na plince albo na szare kluski (kocham szare kluski:) ) . Nie jadłam chyba nigdy faszerowanych ziemniaków. Słowo faszerowac zresztą kojarzy mi się z bardzo skomplikowana czynnością ;)

reklama
Dzień dobry.
Właśnie wracam z galerii. Odebrałam zapomniane zdjęcia i w domu dam do ramek. Może skończę dziś kącik dla małego;)
Pogoda fajna. Nie ma upału i ani chłodu. Idealnie. Powiedzialabym że w sam raz na rodzenie ale to jeszcze ciutke;)
Ale wy o pysznosciach opowiadacie. Mniam. Ja co prawda dziś chyba tylko kanapki A dzieciom naleśniki zrobię. Za to kupiłam bob i będę posiadać wieczorem zamiast chipsów czy czego tam.
Ja z Poznania i pyrki lubie bardzo. Ale tak do miecha, albo na plince albo na szare kluski (kocham szare kluski:) ) . Nie jadłam chyba nigdy faszerowanych ziemniaków. Słowo faszerowac zresztą kojarzy mi się z bardzo skomplikowana czynnością ;)

O, dałaś mi inspiracje, że przeglądane teraz wszystkie zdj na komputerze co mamy z Bartkiem nasze z wakacji, wyjazdów itd i powybieram tak z 30 szt żeby w rossmanie po wypłacie je wywolac i będzie do naszego albumu ;)

Mała ma swój osobny, dostałam na urodzinki od teściowej, wiec tam to dopiero po jej urodzeniu tak po miesiącu zapełnie jakimiś najlepszymi hitami, na pewno z 3 zdj brzuszka tam będą te porównywania jak rósł i to takie w tej samej sukience co robiłam i brakuje tylko ostatniego zdj z nóżkami małej zamiast brzucha i testu
IMG_0015.JPG
IMG_0016.JPG

U nas tez pogoda idealna :) także ja wróciłam i leżę sobie już. Oj bob idealnie, tez dziś kupię, skoro takie mi dobre pomysły podrzucasz [emoji5][emoji16]

Załączniki

• IMG_0015.JPG
    IMG_0015.JPG
    119,9 KB · Wyświetleń: 334
  • IMG_0016.JPG
    IMG_0016.JPG
    159,3 KB · Wyświetleń: 335
Do góry