reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja tez mam w poniedziałek, na 17 godzinę :) dam lekarzowi wyniki krwi, moczu i gbs i zobaczymy ile tam nasza córcia przybrała z tego 2,4 kg 2 tyg temu i czy pokaże nam buzie ostatni raz w 4D [emoji7]
Ja jutro ostatni dzień 35 tygodnia także zaczynamy pojutrze już 37 tydzień [emoji119][emoji16][emoji110]
Ja mam na 17:45 i to po 4 tyg to tym bardziej jestem ciekawa. Mi zleci dopiero teraz wszystkie badania ostatni raz już , żeby mieć do porodu aktualne. Piotrek 4 tyg temu ważył 1700. Jak wszystko będzie dobrze tam na dole to podejrzewam, że pojadę już ostatni raz do niego na początku sierpnia.

Mi dzisiaj mija tydzień wakacji na szczęście jeszcze ponad drugie tyle:) coś ta pogoda taka średnia jest i przydałoby się więcej słońca ale i tak można się mega zrelaksować. No i czuć że to inne powietrze bo lepiej śpię i ogólnie lepiej się czuję:) Moi właśnie pojechało na rowerowa wycieczkę a ja odpoczywam na tarasie:)

Czytałam że niektóre z was odstawiają magnez i właśnie się zastanawiałam nad tym. 19 lipca mam wizytę to spytam lekarza, właśnie wtedy będę kończyć 36 TC więc pewnie idealny moment na zmniejszanie powoli dawki.

Dzisiaj jakoś dziwnie sie czuje.. wczoraj wieczorem mała strasznie sie wypinała, pare razy miałam wrażenie ze zaraz okresu dostane, noc przebiegła spokojnie, ale dzisiaj rano znów takie jakby bóle okresowe, niekiedy czuje je nawet w plecach. Ja mam cały czas obawy ze skurczy nie poczuje albo nie odroznie, chociaz to raczej nierealne [emoji23]
Jade dzisiaj odebrać wyniki Gbs, jestem strasznie ciekawa wyniku. Mam nadzieje ze będzie ujemny bo jak dodatni to mam problem bo antybiotyk jest z penicylina na która jestem uczulona :/
Mnie też ostatnio srogo rwie w dole brzucha jak na okres właśnie. Ale teraz tak już będzie. Macica ćwiczy. Źle by było jakbyśmy nic nie czuły.

Będziecie kupowały sterylizator z podgrzewaczem ? Jak coś to mam nowy do sprzedania :) oczywiście za cenę niższą niż w sklepie :)
Zobacz załącznik 874268
Ja nie kupuję[emoji4]na razie chyba nie będzie mi potrzebny[emoji4] A czemu sprzedajesz?
Zobacz załącznik 874273

Prawie codziennie takie śniadanie, nic innego mi nie wchodzi [emoji5][emoji7]
Idealne śniadanie dla mnie [emoji16]

Mi by się dziś też nie chciało bo jestem niewyspana. Lepiej żebym rodziła po dobrym śnie w razie co :)
To rozmawiaj z dzidziusiem żeby Cię nie zwlekł z łóżka w środku nocy. Mi odeszły wody o 7 rano o 8 byłam w szpitalu. Koło 12 zaczęły się mocne skurcze. Mąż jeszcze pojechał do mamy na niedzielny obiad , wrócił i o 16:45 urodziłam. Corunia kochana ☺ ciekawe jak mnie syn teraz potraktuje. Czy da się wyspać i czy mamusi bardzo nie zamęczy.

reklama
Do góry