reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja dziś na obiad lecę na łatwiznę, ziemniaki, jajo sadzone i kefirek :)

Jutro to pewnie przy okazji jak tak na 11-13 pojedziemy do teściowej to i z obiadu skorzystamy i w niedziele tez hah :) także weekend pełen luz
Ja jakoś nie za bardzo lubię jajo do obiadu a próbowałam się przekonać nie raz [emoji14]
Jajo smażone najbardziej podchodzi mi w takich a'la burgerach. Gdzieś kiedyś jadlam coś takiego i teraz sama robię , a najlepsze w tym jest to, że jest mega zapychające i nie trzeba stać i robić porcji Bóg wie ile [emoji39]

reklama
Komu komu?♥️

Załączniki

• 20180706_103252.jpg
    20180706_103252.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 90
Dzień dobry :)

Mnie dzisiaj też na pewno będzie mniej, więc nie piszcie za dużo [emoji16]

Na 12.45 mam wizytę u ginka, później zjemy coś chyba na mieście, później sprzątanie, a wieczorem mąż wybywa, a ja mam gości, bo mam dzisiaj ten baby shower [emoji16] nie wiem czy będę miała okazję coś tu pisać dzisiaj :)

Miłego dnia laseczki :)
Ooo to udanej imprezki :) zdjęcia porób, żebyśmy miały co oglądać [emoji7] i daj znać po wizycie ;)

A ja dziś na obiad lecę na łatwiznę, ziemniaki, jajo sadzone i kefirek :)

Jutro to pewnie przy okazji jak tak na 11-13 pojedziemy do teściowej to i z obiadu skorzystamy i w niedziele tez hah :) także weekend pełen luz

To my jutro jedziemy do rodziców na obiadek wiec luz :)
Będą placki po węgiersku mniam ♥️

Hej dziewczyny ❤

U mnie pogoda spoko,troche chlodniej i mniej slonecznie :p

Co do wizyt szpitalnych chce jak najmniej ludzi.. tzn z pewnoscia bedzie to moj maz z corka i moja rodzina czyli mama i brat :D reszty nie chce ogladac z wiadomych przyczyn ;) w domu tak samo.. tesciowej nie chce widziec na oczy i ja wyprosze.. nie odzywa sie,trzaska dzrwiami,nie pyta o wnuczke,to wypad ;) a reszta watpie zeby przyszla ;) nawet bym nie chciala ;) juz tak bardzo chce sie stad wyprowadzic i nie utrzymywac z ta rodzina zadnych kontaktow.. ech.. moze sie to kiedys spelni ;)

Mala moja cos mniej ruchliwa sie zrobila.. od przedwczoraj jakos..

Ta lampka z biedry,mama mi ja kupila bo ja poprosilam,ale tak zeby mezul nie wiedzial,bo dla niego to zbedne jajo jest hyhyhy kase jej oddam jak przyjedzie,ale znajac moja mame to nie wezmie :dry:

Ide cos wszamac :p

Tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki :)
U Nas dziś trochę chłodniej więc można odetchnąć:) Co tam serwujecie dziś na obiadek? Nie mam kompletnie pomysłu, najchętniej to bym nic nie robiła haha ;)
Ja mam zapiekanke z makaronem, kurczakiem, brokułem, cukinia, bakłażanem i feta, tyle tego wyszło jak dla armii, a nie dwóch osób :p także mam obiad wczorajszy :D

Ja odebrałam wynik z gbs i jest ujemny także super :) krew okej, z moczem trochę gorzej, bo mam pare pozycji pozawyżanych i trochę bakterii w moczu powyżej o wiele tej wartości co piszą tu, ale myłam się przed oddaniem moczu rano także po prostu za mało o wiele piłam ostatnie 2 tyg wody i dobrze o tym wiem i przeczuwałam, że taki wlasnei będę miała wynik z tym moczem. Ale zobaczymy co powie za 3 dni gin i czy każe jeszcze powtórzyć tak za 2-3 tyg mocz

reklama
Ja odebrałam wynik z gbs i jest ujemny także super :) krew okej, z moczem trochę gorzej, bo mam pare pozycji pozawyżanych i trochę bakterii w moczu powyżej o wiele tej wartości co piszą tu, ale myłam się przed oddaniem moczu rano także po prostu za mało o wiele piłam ostatnie 2 tyg wody i dobrze o tym wiem i przeczuwałam, że taki wlasnei będę miała wynik z tym moczem. Ale zobaczymy co powie za 3 dni gin i czy każe jeszcze powtórzyć tak za 2-3 tyg mocz
Fajnie ;) ja jestem ciakawa jaki bede miec wynik gbs :p powiem ci ze tez mialam bakterie w moczu itd ale moj mowil ze jest ok.. krwi tez ok.. takze ja sie nie martwie ;)

Do góry