reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A ja dziś na obiad lecę na łatwiznę, ziemniaki, jajo sadzone i kefirek :)

Jutro to pewnie przy okazji jak tak na 11-13 pojedziemy do teściowej to i z obiadu skorzystamy i w niedziele tez hah :) także weekend pełen luz
Ja jakoś nie za bardzo lubię jajo do obiadu a próbowałam się przekonać nie raz [emoji14]
Jajo smażone najbardziej podchodzi mi w takich a'la burgerach. Gdzieś kiedyś jadlam coś takiego i teraz sama robię , a najlepsze w tym jest to, że jest mega zapychające i nie trzeba stać i robić porcji Bóg wie ile [emoji39]

reklama
Komu komu?♥️

Załączniki

• 20180706_103252.jpg
    20180706_103252.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 87
Dzień dobry :)

Mnie dzisiaj też na pewno będzie mniej, więc nie piszcie za dużo [emoji16]

Na 12.45 mam wizytę u ginka, później zjemy coś chyba na mieście, później sprzątanie, a wieczorem mąż wybywa, a ja mam gości, bo mam dzisiaj ten baby shower [emoji16] nie wiem czy będę miała okazję coś tu pisać dzisiaj :)

Miłego dnia laseczki :)
Ooo to udanej imprezki :) zdjęcia porób, żebyśmy miały co oglądać [emoji7] i daj znać po wizycie ;)

A ja dziś na obiad lecę na łatwiznę, ziemniaki, jajo sadzone i kefirek :)

Jutro to pewnie przy okazji jak tak na 11-13 pojedziemy do teściowej to i z obiadu skorzystamy i w niedziele tez hah :) także weekend pełen luz

To my jutro jedziemy do rodziców na obiadek wiec luz :)
Będą placki po węgiersku mniam ♥️

Hej dziewczyny ❤

U mnie pogoda spoko,troche chlodniej i mniej slonecznie :p

Co do wizyt szpitalnych chce jak najmniej ludzi.. tzn z pewnoscia bedzie to moj maz z corka i moja rodzina czyli mama i brat :D reszty nie chce ogladac z wiadomych przyczyn ;) w domu tak samo.. tesciowej nie chce widziec na oczy i ja wyprosze.. nie odzywa sie,trzaska dzrwiami,nie pyta o wnuczke,to wypad ;) a reszta watpie zeby przyszla ;) nawet bym nie chciala ;) juz tak bardzo chce sie stad wyprowadzic i nie utrzymywac z ta rodzina zadnych kontaktow.. ech.. moze sie to kiedys spelni ;)

Mala moja cos mniej ruchliwa sie zrobila.. od przedwczoraj jakos..

Ta lampka z biedry,mama mi ja kupila bo ja poprosilam,ale tak zeby mezul nie wiedzial,bo dla niego to zbedne jajo jest hyhyhy kase jej oddam jak przyjedzie,ale znajac moja mame to nie wezmie :dry:

Ide cos wszamac :p

Tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki :)
U Nas dziś trochę chłodniej więc można odetchnąć:) Co tam serwujecie dziś na obiadek? Nie mam kompletnie pomysłu, najchętniej to bym nic nie robiła haha ;)
Ja mam zapiekanke z makaronem, kurczakiem, brokułem, cukinia, bakłażanem i feta, tyle tego wyszło jak dla armii, a nie dwóch osób :p także mam obiad wczorajszy :D

Ja odebrałam wynik z gbs i jest ujemny także super :) krew okej, z moczem trochę gorzej, bo mam pare pozycji pozawyżanych i trochę bakterii w moczu powyżej o wiele tej wartości co piszą tu, ale myłam się przed oddaniem moczu rano także po prostu za mało o wiele piłam ostatnie 2 tyg wody i dobrze o tym wiem i przeczuwałam, że taki wlasnei będę miała wynik z tym moczem. Ale zobaczymy co powie za 3 dni gin i czy każe jeszcze powtórzyć tak za 2-3 tyg mocz

reklama
Ja odebrałam wynik z gbs i jest ujemny także super :) krew okej, z moczem trochę gorzej, bo mam pare pozycji pozawyżanych i trochę bakterii w moczu powyżej o wiele tej wartości co piszą tu, ale myłam się przed oddaniem moczu rano także po prostu za mało o wiele piłam ostatnie 2 tyg wody i dobrze o tym wiem i przeczuwałam, że taki wlasnei będę miała wynik z tym moczem. Ale zobaczymy co powie za 3 dni gin i czy każe jeszcze powtórzyć tak za 2-3 tyg mocz
Fajnie ;) ja jestem ciakawa jaki bede miec wynik gbs :p powiem ci ze tez mialam bakterie w moczu itd ale moj mowil ze jest ok.. krwi tez ok.. takze ja sie nie martwie ;)

Do góry