reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No tak do 15 w miarę zaplanowane, po prostu muszę mieć w głowie w miarę listę rzeczy, które muszę i chce dziś zrobić, tak mi łatwiej hah :) bo później jak len złapie to dupa.. a tak to dopiero 9, a ja już wstałam, umylam się, byłam z pieskiem i wymyślam naczynia, teraz się ogarnę i lecę do laboratorium, ciekawa jestem jak tam moje wyniki.

Po prostu chce mieć weekend luźny i żebyśmy mieli czas dla siebie i jakieś 2 porządne spacery z pieskiem skoro Bartek ma wolne, bo sama to już z nim tak na dłużej nie wyjdę, a szkoda mi psa :( bo tez by sobie gdzieś luzem z 1 h pobiegał, a tak to 4 x dziennie po 10 min spacer i do domku ;(
Powinnam uczyc sie od Ciebie planowac i realizowac plany :D czasami wieczorem sobie dopiero zdaje sprawe, ze znowu mam tyle rzeczy niezrobionych :) moja przyjaciolka jest taka jak Ty, juz mnie opieprza, ze nic nie mam gotowego :D

Ale tam nic nie pisza, ze działa z aplikacja, Wiec chyba to nie to... widziałam ze są takie z czujnikiem snu, to wydaje sie być lepsze, bo chyba szumi dopoki dziecko nie zaśnie, a tu tylko przez minutę.

Tak to ten, 16x15cm, jest do tego aplikacja która trzeba ściągnąć i sparować :) ale jeszcze tego nie robiliśmy. Te droższe są bardziej wypasione, z czujnikami itp, ale mnie wystarczy taki normalny :) ma przylepiec z tylu, można przypiąć do
lozeczka czy do wózka :)
IMG_4325.JPG

Załączniki

• IMG_4325.JPG
    IMG_4325.JPG
    536,3 KB · Wyświetleń: 325
Tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki :)
U Nas dziś trochę chłodniej więc można odetchnąć:) Co tam serwujecie dziś na obiadek? Nie mam kompletnie pomysłu, najchętniej to bym nic nie robiła haha ;)
U mnie dzis ryz, Pieczony łosoś i może brokuł, albo jakieś inne warzywa gotowane, zaraz zobaczę co ciekawego jest w lodówce.

reklama
Do góry