reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie dziś prawie jak na stołówce . Do wyboru fasolka po bretońsku. Makaron z sosem śmietanowo brokułowym lub makaron z pupletami w sosie pomidorowym . Ewentualnie racuchy od mamy [emoji57] piątek bardzo mięsny [emoji23]
Poproszę makaron z brokułami hihi
Anulaa88 ale bym zjadła racuchy najlepiej z jablkami :) muszę przepisu poszukac i zrobic po niedzieli

reklama
Zapraszam pod Rzeszów :) a dobrze pamiętam że ty jesteś z okolic Poznania ?
Faktycznie tam się je tyle ziemniaków ? [emoji23]
Pytam bo szukam jakiś przepisów sprawdzonych na nadziewane pyry jakimś mięskiem..
Dziewczyny nie macie jakiegoś przepisu ? gdzieś kiedyś widziałam przepis taki fajny a teraz nie mogę go znaleźć a już chyba z miesiąc mam w planie coś takiego zrobić

No pyry przede wszystkim hahaha :D
Je się dużo faktycznie ale ja np jestem bardziej fanką makaronów pod każdą postacią:)
A mój mąż pyry pyryi pyry....haha :)

Dzień dobry:) ja dziś obudziłam się jakoś o 6.30 wzięłam tabletki i położyłam się bo wszystko mnie bolało:( i tak po 7 usnelam i wstałam o 9 :) zjadłam śniadanko :) u mnie dziś pochmurno :) trochę chłodniej chociaz:) ja na obiad mam dalej leczo [emoji23]

Ale mam problem .. nie wiem co robić czy brać dalej magnez czy już przestac bo w internecie już się naczytałam.. :D
Rano i wieczorem biorę magne b6 po 1 tabletce , tak zapobiegawczo od 4-5 tygodni , dzisiaj mam 36.3 tydz .
Przeczytałam że powinno się odstawić w 36-37 tygodniu bo można przenosić ..czy to prawda ... :D :D ?
Mi tez mowil ze mam jeszcze brac nawet 3 razy po 2 tabletki.. ;) jeszcze ten tydz bede grzecznie brac :p

Hmm cieżko stwierdzić na razie, zobaczymy czy bąblowi sie spodoba. Kupiłam bo koleżanki zachwalały, w ich opinii spisują sie, dziecko szybciej sie uspokaja i usypia, zobaczymy jak to będzie, zamówiłam bo wolałam mieć niż pózniej latać po sklepach żeby mieć na już :) na Allegro 75zl, 5 rodzajów szumu, połączyć można z telefonem :) Zobacz załącznik 874236

Fajne [emoji5]

Dzisiaj jakoś dziwnie sie czuje.. wczoraj wieczorem mała strasznie sie wypinała, pare razy miałam wrażenie ze zaraz okresu dostane, noc przebiegła spokojnie, ale dzisiaj rano znów takie jakby bóle okresowe, niekiedy czuje je nawet w plecach. Ja mam cały czas obawy ze skurczy nie poczuje albo nie odroznie, chociaz to raczej nierealne [emoji23]
Jade dzisiaj odebrać wyniki Gbs, jestem strasznie ciekawa wyniku. Mam nadzieje ze będzie ujemny bo jak dodatni to mam problem bo antybiotyk jest z penicylina na która jestem uczulona :/

Ja tez się u mnie boje, że tak narazie spokojnie i w sumie nic mnie jakoś mocno nie boli, czasami tylko plecy itd ale boje się, że tez nie poznam kiedy to już hah

Ja tez właśnie w laboratorium czekam na wyniki, może już się uda odebrać :)

reklama
Do góry