reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzisiaj jakoś dziwnie sie czuje.. wczoraj wieczorem mała strasznie sie wypinała, pare razy miałam wrażenie ze zaraz okresu dostane, noc przebiegła spokojnie, ale dzisiaj rano znów takie jakby bóle okresowe, niekiedy czuje je nawet w plecach. Ja mam cały czas obawy ze skurczy nie poczuje albo nie odroznie, chociaz to raczej nierealne [emoji23]
Jade dzisiaj odebrać wyniki Gbs, jestem strasznie ciekawa wyniku. Mam nadzieje ze będzie ujemny bo jak dodatni to mam problem bo antybiotyk jest z penicylina na która jestem uczulona :/

reklama
To daj adres hahaha :D
Zapraszam pod Rzeszów :) a dobrze pamiętam że ty jesteś z okolic Poznania ?
Faktycznie tam się je tyle ziemniaków ? [emoji23]
Pytam bo szukam jakiś przepisów sprawdzonych na nadziewane pyry jakimś mięskiem..
Dziewczyny nie macie jakiegoś przepisu ? gdzieś kiedyś widziałam przepis taki fajny a teraz nie mogę go znaleźć a już chyba z miesiąc mam w planie coś takiego zrobić

Czkawka, czkawka :D

Dlatego kocham zakupy w lumpeksach, szczególnie jak się ma taki "swój" dobrej jakości, można trafić na mega perełki, ja tak kupowałam sobie spodnie Diesel.

Tak mi się chce do tego szpitala iść... od rana już kombinuję co by tu wymyślić, żeby nie iść... całą ja :/

Mi by się dziś też nie chciało bo jestem niewyspana. Lepiej żebym rodziła po dobrym śnie w razie co :)

@Anulaa88 całe szczęście, że już zleciało bo weekendu to już bym nie przeżyła tzn pewnie bym ryczala. Jak się dzisiaj do Niego przykleje to nie puszczę, moje libido dalej wysokie a lekarz w srode nie zabronił

@Meml też się cały czas zastanawiam nad Szumisiem :) wiadomo, że non stop nie będziemy go używać a poza tym bardzo mi się podoba wizualnie tym bardziej, że nie kupiłam żadnych zabawek maskotki i innych rzeczy

@Meml też się cieszyłam we wtorek, że mama wróciła więc doskonale Cię rozumiem

@Maljan przecież my wszystkie już w drodze na Twój baby shower :D
Poza tym daj znać po wizycie

@Kasiula8989 mój będzie wieczorem więc robię grecką zapiekankę z bagietkami czosnkowymi. , (ser feta oryginalny grecki, zioła, papryka czerwona i żółta, na to mozzarella znowu zioła inna to pomidory suszone i pomidorki koktajlowe i na to starta mozzarella polane oliwą z oliwek i na przegryzke bagietki)

Zapraszam pod Rzeszów :) a dobrze pamiętam że ty jesteś z okolic Poznania ?
Faktycznie tam się je tyle ziemniaków ? [emoji23]
Pytam bo szukam jakiś przepisów sprawdzonych na nadziewane pyry jakimś mięskiem..
Dziewczyny nie macie jakiegoś przepisu ? gdzieś kiedyś widziałam przepis taki fajny a teraz nie mogę go znaleźć a już chyba z miesiąc mam w planie coś takiego zrobić
Ja z wielkopolski i malo jem pyr :p lubię tylko czasem duszone z mlekiem i koperkiem do jakiś dań lub młode ale to rzadko. No i Ewentualnie do gziki w mundurach, wiec niestety nie pomogę :)

Czyli to nic nie znaczące bóle ? Czemu smutna minka ? :(
Bo kurde dziwne uczucie te uciski pod brzuchem a ten lekarz jest wkurzajacy i go nie lubię ten co jestem pod jego opieka to 1000 razy lepszy i sympatyczniejszy ale wiadomo że nie może być zawsze na obchodzie.Dziś miałam robione przepływy u małej są ok to najważniejsze za to na zapisie ktg pokopala 5 razy i w nosie miała do końca:( teraz też kopia jak się jej chce raz na godz albo 2 zjadłam herbatniki i zobaczę czy się ruszy

reklama
Dzień dobry :)

Mnie dzisiaj też na pewno będzie mniej, więc nie piszcie za dużo [emoji16]

Na 12.45 mam wizytę u ginka, później zjemy coś chyba na mieście, później sprzątanie, a wieczorem mąż wybywa, a ja mam gości, bo mam dzisiaj ten baby shower [emoji16] nie wiem czy będę miała okazję coś tu pisać dzisiaj :)

Miłego dnia laseczki :)
Daj znac po wizycie ❤

Do góry