reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Czkawkę czuc podobno całym jego ciałkiem tzn jak dziecko ma czkawkę to całe się rusza i ćwiczy wszystko [emoji5][emoji847] także może z różnych stron stukać i pukać, niezależnie od ułożenia maleństwa :)

Moja to się chyba obróciła i leży poprzecznie bo czuje tylko wypychania po bokach a ba dole nic hmm sama nie wiem.
Wole jak mnie porządnie skopie to wtedy się nie denerwuje :p

reklama
Kochane jak czuc czkawke malenstwa?
Bo chyba pierwszy raz czuje..przełożyłam rękę do brzucha i czuje takie stukniecia w równych odstępach czasu :D to jest to ?
Tylko dziwne ze z boku brzucha
Czkawka, czkawka :D

Przez te ciucholandy moje dziecko będzie miało "droższe" ciuchy niż ja :p
Poza tym ostatnio pełno trafia się z tej bajki Beatrix Potter z króliczkiem Piotrusiem. Nie wiem czy znacie.
Zobacz załącznik 874226
Dlatego kocham zakupy w lumpeksach, szczególnie jak się ma taki "swój" dobrej jakości, można trafić na mega perełki, ja tak kupowałam sobie spodnie Diesel.

Tak mi się chce do tego szpitala iść... od rana już kombinuję co by tu wymyślić, żeby nie iść... całą ja :/

Dzień dobry :)

Mnie dzisiaj też na pewno będzie mniej, więc nie piszcie za dużo [emoji16]

Na 12.45 mam wizytę u ginka, później zjemy coś chyba na mieście, później sprzątanie, a wieczorem mąż wybywa, a ja mam gości, bo mam dzisiaj ten baby shower [emoji16] nie wiem czy będę miała okazję coś tu pisać dzisiaj :)

Miłego dnia laseczki :)

Na 12.45 mam wizytę u ginka, później zjemy coś chyba na mieście, później sprzątanie, a wieczorem mąż wybywa, a ja mam gości, bo mam dzisiaj ten baby shower [emoji16] nie wiem czy będę miała okazję coś tu pisać dzisiaj :)

Jak to mniej ?
I tak cię jest za mało [emoji848]
Daj znać co u młodego słychać po wizycie .. zapomniałam o baby shower. Już się zbieram zaraz wyjeżdżam [emoji23][emoji23] baw się dobrze [emoji8]

Tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki :)
U Nas dziś trochę chłodniej więc można odetchnąć:) Co tam serwujecie dziś na obiadek? Nie mam kompletnie pomysłu, najchętniej to bym nic nie robiła haha ;)

Tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki :)
U Nas dziś trochę chłodniej więc można odetchnąć:) Co tam serwujecie dziś na obiadek? Nie mam kompletnie pomysłu, najchętniej to bym nic nie robiła haha ;)
U mnie dziś prawie jak na stołówce . Do wyboru fasolka po bretońsku. Makaron z sosem śmietanowo brokułowym lub makaron z pupletami w sosie pomidorowym . Ewentualnie racuchy od mamy [emoji57] piątek bardzo mięsny [emoji23]

Czekam na przesyłkę bo w środę dopiero zamówiłam. Nie korzystałam nigdy z tego. Będę się uczyć dopiero

A propo ile czekałyście na zamówienie od Świat Dziecka? Mi przyjdzie do punktu paczka bo najtaniej było

A w ogóle to dzień dobry☺
Dzisiaj noc moja lepiej. Bez zgagi chociaż pojadłam na kolację sporo czereśni ☺ wcześniej w ciągu dnia mnie mordowała za to. Gardło boli trochę , ale jak wypłuczę wodą z amolem to troszkę mi lepiej. I kataru dostałam..

Miłego piątku dziewczyny☺
Ja dzisiaj kończę 34 tc. Jutro zaczynam 35. W poniedziałek wizyta i już się nie mogę doczekać ☺
Zamowilam w niedzielę , w poniedziałek po południu wysłali , w środę rano miałam już paczke, czyli w miarę szybko :)

Ale napisz chociaż tak szybko jak po wizycie ;)

reklama
I jak wrażenia? Cały czas się nad tym szumisiem zastanawiam.

Hmm cieżko stwierdzić na razie, zobaczymy czy bąblowi sie spodoba. Kupiłam bo koleżanki zachwalały, w ich opinii spisują sie, dziecko szybciej sie uspokaja i usypia, zobaczymy jak to będzie, zamówiłam bo wolałam mieć niż pózniej latać po sklepach żeby mieć na już :) na Allegro 75zl, 5 rodzajów szumu, połączyć można z telefonem :)
IMG_4323.JPG

Załączniki

• IMG_4323.JPG
    IMG_4323.JPG
    90,2 KB · Wyświetleń: 375
Do góry