reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja już zamawiałam kilka razy to sprawnie i szybko, w niedziele zamawiałam szumisia do punktu ruch bo była darmowa przesyłka to wczoraj już odebrałam go :)

U mnie szumisiem będzie odkurzacz bo mamy taki ultra silence więc tylko szum słychać :D
Taki szumiś w wersji limitowanej dla tych co muszą się ograniczyć :-D

reklama
Jeszcze 18 godzin i moj wróci ze szkolenia :) już nie mogę się doczekac i odliczam godziny.
Zobacz, jak szybko tydzień zleciał [emoji16] Dziś już twój mąż będzie w domku[emoji16]

Bardzo minimalnie. Może znajdą się malutkie zadrapania na ramie, ale naprawdę niewielkie. Materiał w idealnym stanie.
Wygląda, jakby był w stanie idealnym[emoji16][emoji16]

Hej dziewczynki :) my z synem do alergologa jedziemy.
Od rana już znów czuje ze tętno wysokie, a ciśnienie niskie. Dobrze ze moja mama z nami jedzie bo sama bym nie dała z młodym rady. U nas dziś cieplutko, ale zapowiadają burze i deszcze. Pewnie stąd to moje samopoczucie. Jak szłam na przystanek mamy praktycznie zaraz koło bloku to tak mi serducho zaczęło walić, że aż na wymioty zbierać :( niech faktycznie Maja się urodzi szybciej. W terminie ale szybciej. Bo jak znów przyjdą upały to ja nie wiem jak dam radę :(
Powodzenia u alergologa[emoji4] i ty uważaj na siebie, bo z tym tętnem nie ma żartów[emoji852]

Kochane jak czuc czkawke malenstwa?
Bo chyba pierwszy raz czuje..przełożyłam rękę do brzucha i czuje takie stukniecia w równych odstępach czasu :D to jest to ?
Tylko dziwne ze z boku brzucha
Tak, to będzie czkawka[emoji16] ja też mam zawsze bardziej tak z boku brzucha[emoji16]
Hmm a jak to wygląda? :)
Wpisz sobie aspirator do noska katarek [emoji4] one są identyczne..tzn. ten ustny i do odkurzacza[emoji4] tylko różnią się pojemnikiem[emoji4]Ja używałam tego do odkurzacza, przy synku kuzynki i jest super[emoji4] Tylko dobrze mieć odkurzacz z regulacją mocy[emoji4]

Caaaaały dzień zaplanowany :p
Ja dziś o 5 już musiałam oddać mocz do pojemnika bo bym nie wytrzymała godziny dłużej. Później wstałam o 6 i do laboratorium a tam kolejka spoconych ludzi :/
Teraz jem śniadanie i do położnej. Dalszy dzień to niezaplanowane chwile :D

No tak do 15 w miarę zaplanowane, po prostu muszę mieć w głowie w miarę listę rzeczy, które muszę i chce dziś zrobić, tak mi łatwiej hah :) bo później jak len złapie to dupa.. a tak to dopiero 9, a ja już wstałam, umylam się, byłam z pieskiem i wymyślam naczynia, teraz się ogarnę i lecę do laboratorium, ciekawa jestem jak tam moje wyniki.

Po prostu chce mieć weekend luźny i żebyśmy mieli czas dla siebie i jakieś 2 porządne spacery z pieskiem skoro Bartek ma wolne, bo sama to już z nim tak na dłużej nie wyjdę, a szkoda mi psa :( bo tez by sobie gdzieś luzem z 1 h pobiegał, a tak to 4 x dziennie po 10 min spacer i do domku ;(

Czekam na przesyłkę bo w środę dopiero zamówiłam. Nie korzystałam nigdy z tego. Będę się uczyć dopiero

A propo ile czekałyście na zamówienie od Świat Dziecka? Mi przyjdzie do punktu paczka bo najtaniej było

A w ogóle to dzień dobry[emoji5]
Dzisiaj noc moja lepiej. Bez zgagi chociaż pojadłam na kolację sporo czereśni [emoji5] wcześniej w ciągu dnia mnie mordowała za to. Gardło boli trochę , ale jak wypłuczę wodą z amolem to troszkę mi lepiej. I kataru dostałam..

Miłego piątku dziewczyny[emoji5]
Ja dzisiaj kończę 34 tc. Jutro zaczynam 35. W poniedziałek wizyta i już się nie mogę doczekać [emoji5]

Ja tez mam w poniedziałek, na 17 godzinę :) dam lekarzowi wyniki krwi, moczu i gbs i zobaczymy ile tam nasza córcia przybrała z tego 2,4 kg 2 tyg temu i czy pokaże nam buzie ostatni raz w 4D [emoji7]
Ja jutro ostatni dzień 35 tygodnia także zaczynamy pojutrze już 37 tydzień [emoji119][emoji16][emoji110]

Tak takie pukanie delikatne co kilka sekund. Ja czuję głównie nisko. Zależy jak dzidziuś się ułoży.

Czkawkę czuc podobno całym jego ciałkiem tzn jak dziecko ma czkawkę to całe się rusza i ćwiczy wszystko [emoji5][emoji847] także może z różnych stron stukać i pukać, niezależnie od ułożenia maleństwa :)

Przez te ciucholandy moje dziecko będzie miało "droższe" ciuchy niż ja :p
Poza tym ostatnio pełno trafia się z tej bajki Beatrix Potter z króliczkiem Piotrusiem. Nie wiem czy znacie.
IMG_20180706_092104.jpg

Załączniki

• IMG_20180706_092104.jpg
    IMG_20180706_092104.jpg
    824,4 KB · Wyświetleń: 262
Czekam na przesyłkę bo w środę dopiero zamówiłam. Nie korzystałam nigdy z tego. Będę się uczyć dopiero

A propo ile czekałyście na zamówienie od Świat Dziecka? Mi przyjdzie do punktu paczka bo najtaniej było

A w ogóle to dzień dobry[emoji5]
Dzisiaj noc moja lepiej. Bez zgagi chociaż pojadłam na kolację sporo czereśni [emoji5] wcześniej w ciągu dnia mnie mordowała za to. Gardło boli trochę , ale jak wypłuczę wodą z amolem to troszkę mi lepiej. I kataru dostałam..

Miłego piątku dziewczyny[emoji5]
Ja dzisiaj kończę 34 tc. Jutro zaczynam 35. W poniedziałek wizyta i już się nie mogę doczekać [emoji5]
Krótko czekałam na przesyłkę, ale nie pamiętam ile, kilka dni ;)

reklama
Do góry