reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja zamówiłam taki co pod odkurzacz można podłączyć☺ z córką miałam zwykły do zasysania ustami ale ona tego nie znosiła. Słabo się wyciągało i jak chciałam jej dobrze nosek oczyścić to był horror bo się tak darła. Nie raz to mąż mi ją musiał trzymać za głowę i ręce a ja wyciągałam. Spróbuję teraz ten do odkurzacza. Z kim bym nie rozmawiała to każdy chwali więc przetestujemy na małym☺

Hmm a jak to wygląda? :)

reklama
Dzień dobry :)

Ja wstałam wyjątkowo dziś o 8 hah, idę z pieskiem, wezmę prysznic i pójdę do laboratorium odebrać wyniki krew, mocz i może ten wymaz gbs też już by się udało. Później zjem jakieś śniadanko, kupię maliny i truskawki obowiązkowo i ziemniaczki. Przygotuje ziemniaki na szybki obiadek tzn maślanka, ziemniaczki i jajko sadzone.

Później ogarnę pranie, prasowanie, pościeram kurze, może się ładnie umaluje i czekam do 15 na powrót mojego. Zjemy i jedziemy do carrefoura na jakieś zakupy spożywcze do lodówki. Później już luzik.

A jutro jedziemy tak po śniadanku do teściowej i będziemy ogarniać te 2 wózki [emoji5][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

Mnie też żebra ostatnio bardzo bolą. Pokopane są i tyle☺ mój maluch to kopytkami tak wysoko z prawej strony pod żebra sięga że aż się dziwię nieraz jaki już długi musi być☺jak go posmyram po pintkach to od razu ucieka ☺ chyba ma łaskotki☺

U mnie to samo. Z prawej strony kopie najbardziej i też jak pytę złapie to ucieka :)

Dzień dobry :)

Ja wstałam wyjątkowo dziś o 8 hah, idę z pieskiem, wezmę prysznic i pójdę do laboratorium odebrać wyniki krew, mocz i może ten wymaz gbs też już by się udało. Później zjem jakieś śniadanko, kupię maliny i truskawki obowiązkowo i ziemniaczki. Przygotuje ziemniaki na szybki obiadek tzn maślanka, ziemniaczki i jajko sadzone.

Później ogarnę pranie, prasowanie, pościeram kurze, może się ładnie umaluje i czekam do 15 na powrót mojego. Zjemy i jedziemy do carrefoura na jakieś zakupy spożywcze do lodówki. Później już luzik.

A jutro jedziemy tak po śniadanku do teściowej i będziemy ogarniać te 2 wózki [emoji5][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

Caaaaały dzień zaplanowany :p
Ja dziś o 5 już musiałam oddać mocz do pojemnika bo bym nie wytrzymała godziny dłużej. Później wstałam o 6 i do laboratorium a tam kolejka spoconych ludzi :/
Teraz jem śniadanie i do położnej. Dalszy dzień to niezaplanowane chwile :D

Hmm a jak to wygląda? :)
Czekam na przesyłkę bo w środę dopiero zamówiłam. Nie korzystałam nigdy z tego. Będę się uczyć dopiero

A propo ile czekałyście na zamówienie od Świat Dziecka? Mi przyjdzie do punktu paczka bo najtaniej było

A w ogóle to dzień dobry☺
Dzisiaj noc moja lepiej. Bez zgagi chociaż pojadłam na kolację sporo czereśni ☺ wcześniej w ciągu dnia mnie mordowała za to. Gardło boli trochę , ale jak wypłuczę wodą z amolem to troszkę mi lepiej. I kataru dostałam..

Miłego piątku dziewczyny☺
Ja dzisiaj kończę 34 tc. Jutro zaczynam 35. W poniedziałek wizyta i już się nie mogę doczekać ☺

W szpitalu planuje żeby oprócz mojego odwiedziła mnie tylko moja mama.
Ojca i teściow zaprosimy po powrocie do domu

Ja bym chyba nie chciała by mnie ktoś odwiedzał no chyba że mama a pewnie jeśli ktoś się pojawi to teściowie bo mieszkaja w mieście gdzie będę rodzić i pewnie będą się odpalać przed szpitalem a później do małej :/:/:/ wrrrr
Na pewno mamę chciałabym mieć przy sobie po przyjeździe do domu na powitanie :)

Ostatnia edycja:
Kochane jak czuc czkawke malenstwa?
Bo chyba pierwszy raz czuje..przełożyłam rękę do brzucha i czuje takie stukniecia w równych odstępach czasu :D to jest to ?
Tylko dziwne ze z boku brzucha

Tak takie pukanie delikatne co kilka sekund. Ja czuję głównie nisko. Zależy jak dzidziuś się ułoży.

reklama
Czekam na przesyłkę bo w środę dopiero zamówiłam. Nie korzystałam nigdy z tego. Będę się uczyć dopiero

A propo ile czekałyście na zamówienie od Świat Dziecka? Mi przyjdzie do punktu paczka bo najtaniej było

A w ogóle to dzień dobry[emoji5]
Dzisiaj noc moja lepiej. Bez zgagi chociaż pojadłam na kolację sporo czereśni [emoji5] wcześniej w ciągu dnia mnie mordowała za to. Gardło boli trochę , ale jak wypłuczę wodą z amolem to troszkę mi lepiej. I kataru dostałam..

Miłego piątku dziewczyny[emoji5]
Ja dzisiaj kończę 34 tc. Jutro zaczynam 35. W poniedziałek wizyta i już się nie mogę doczekać [emoji5]

Ja już zamawiałam kilka razy to sprawnie i szybko, w niedziele zamawiałam szumisia do punktu ruch bo była darmowa przesyłka to wczoraj już odebrałam go :)

Do góry