reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja zamówiłam taki co pod odkurzacz można podłączyć☺ z córką miałam zwykły do zasysania ustami ale ona tego nie znosiła. Słabo się wyciągało i jak chciałam jej dobrze nosek oczyścić to był horror bo się tak darła. Nie raz to mąż mi ją musiał trzymać za głowę i ręce a ja wyciągałam. Spróbuję teraz ten do odkurzacza. Z kim bym nie rozmawiała to każdy chwali więc przetestujemy na małym☺

Hmm a jak to wygląda? :)

reklama
Dzień dobry :)

Ja wstałam wyjątkowo dziś o 8 hah, idę z pieskiem, wezmę prysznic i pójdę do laboratorium odebrać wyniki krew, mocz i może ten wymaz gbs też już by się udało. Później zjem jakieś śniadanko, kupię maliny i truskawki obowiązkowo i ziemniaczki. Przygotuje ziemniaki na szybki obiadek tzn maślanka, ziemniaczki i jajko sadzone.

Później ogarnę pranie, prasowanie, pościeram kurze, może się ładnie umaluje i czekam do 15 na powrót mojego. Zjemy i jedziemy do carrefoura na jakieś zakupy spożywcze do lodówki. Później już luzik.

A jutro jedziemy tak po śniadanku do teściowej i będziemy ogarniać te 2 wózki [emoji5][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

Mnie też żebra ostatnio bardzo bolą. Pokopane są i tyle☺ mój maluch to kopytkami tak wysoko z prawej strony pod żebra sięga że aż się dziwię nieraz jaki już długi musi być☺jak go posmyram po pintkach to od razu ucieka ☺ chyba ma łaskotki☺

U mnie to samo. Z prawej strony kopie najbardziej i też jak pytę złapie to ucieka :)

Dzień dobry :)

Ja wstałam wyjątkowo dziś o 8 hah, idę z pieskiem, wezmę prysznic i pójdę do laboratorium odebrać wyniki krew, mocz i może ten wymaz gbs też już by się udało. Później zjem jakieś śniadanko, kupię maliny i truskawki obowiązkowo i ziemniaczki. Przygotuje ziemniaki na szybki obiadek tzn maślanka, ziemniaczki i jajko sadzone.

Później ogarnę pranie, prasowanie, pościeram kurze, może się ładnie umaluje i czekam do 15 na powrót mojego. Zjemy i jedziemy do carrefoura na jakieś zakupy spożywcze do lodówki. Później już luzik.

A jutro jedziemy tak po śniadanku do teściowej i będziemy ogarniać te 2 wózki [emoji5][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

Caaaaały dzień zaplanowany :p
Ja dziś o 5 już musiałam oddać mocz do pojemnika bo bym nie wytrzymała godziny dłużej. Później wstałam o 6 i do laboratorium a tam kolejka spoconych ludzi :/
Teraz jem śniadanie i do położnej. Dalszy dzień to niezaplanowane chwile :D

Hmm a jak to wygląda? :)
Czekam na przesyłkę bo w środę dopiero zamówiłam. Nie korzystałam nigdy z tego. Będę się uczyć dopiero

A propo ile czekałyście na zamówienie od Świat Dziecka? Mi przyjdzie do punktu paczka bo najtaniej było

A w ogóle to dzień dobry☺
Dzisiaj noc moja lepiej. Bez zgagi chociaż pojadłam na kolację sporo czereśni ☺ wcześniej w ciągu dnia mnie mordowała za to. Gardło boli trochę , ale jak wypłuczę wodą z amolem to troszkę mi lepiej. I kataru dostałam..

Miłego piątku dziewczyny☺
Ja dzisiaj kończę 34 tc. Jutro zaczynam 35. W poniedziałek wizyta i już się nie mogę doczekać ☺

W szpitalu planuje żeby oprócz mojego odwiedziła mnie tylko moja mama.
Ojca i teściow zaprosimy po powrocie do domu

Ja bym chyba nie chciała by mnie ktoś odwiedzał no chyba że mama a pewnie jeśli ktoś się pojawi to teściowie bo mieszkaja w mieście gdzie będę rodzić i pewnie będą się odpalać przed szpitalem a później do małej :/:/:/ wrrrr
Na pewno mamę chciałabym mieć przy sobie po przyjeździe do domu na powitanie :)

Ostatnia edycja:
Kochane jak czuc czkawke malenstwa?
Bo chyba pierwszy raz czuje..przełożyłam rękę do brzucha i czuje takie stukniecia w równych odstępach czasu :D to jest to ?
Tylko dziwne ze z boku brzucha

Tak takie pukanie delikatne co kilka sekund. Ja czuję głównie nisko. Zależy jak dzidziuś się ułoży.

reklama
Czekam na przesyłkę bo w środę dopiero zamówiłam. Nie korzystałam nigdy z tego. Będę się uczyć dopiero

A propo ile czekałyście na zamówienie od Świat Dziecka? Mi przyjdzie do punktu paczka bo najtaniej było

A w ogóle to dzień dobry[emoji5]
Dzisiaj noc moja lepiej. Bez zgagi chociaż pojadłam na kolację sporo czereśni [emoji5] wcześniej w ciągu dnia mnie mordowała za to. Gardło boli trochę , ale jak wypłuczę wodą z amolem to troszkę mi lepiej. I kataru dostałam..

Miłego piątku dziewczyny[emoji5]
Ja dzisiaj kończę 34 tc. Jutro zaczynam 35. W poniedziałek wizyta i już się nie mogę doczekać [emoji5]

Ja już zamawiałam kilka razy to sprawnie i szybko, w niedziele zamawiałam szumisia do punktu ruch bo była darmowa przesyłka to wczoraj już odebrałam go :)

Do góry