reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale mam problem .. nie wiem co robić czy brać dalej magnez czy już przestac bo w internecie już się naczytałam.. :D
Rano i wieczorem biorę magne b6 po 1 tabletce , tak zapobiegawczo od 4-5 tygodni , dzisiaj mam 36.3 tydz .
Przeczytałam że powinno się odstawić w 36-37 tygodniu bo można przenosić ..czy to prawda ... :D :D ?

Ja już kilka dni nie biorę bo akurat mi się skończył i już nie będę kupować chyba że mi gin każe w pon na wizycie. Ale ja widzę już efekt tego odstawienia. Częściej mnie kłuje, ciągnie i twardnieje.

reklama
W szpitalu planuje żeby oprócz mojego odwiedziła mnie tylko moja mama.
Ojca i teściow zaprosimy po powrocie do domu
A to ja bym chciała zarówno mamę, tatę, jak i teściów :) mamy dobry kontakt, są pomocni i ja wiem też, że chcieli by być przy nas, coś pomóc itp :)
Ale to wiadomo, zależy od sytuacji jaką kto ma :)

A ja sobie nie wyobrażam znowu żeby miało nie być w szpitalu mojej mamy :)
Przy Marcie moja mama była, ale teraz nie da rady. Przyjedzie do mnie pod koniec sierpnia na ok. 2 tyg.
Do Marty przyjechała w sobotę wieczorem, a w Nd rano zaczęły się bole i wieczorem Marta przyszła na świat. Śmiejemy się, że czekała na babcię. Moja teściowa tydzień przed narodzinami Marty miała poważny wypadek samochodowy i sama wtedy leżała w szpitalu. Teraz planuje od razu przyjechać jak się akcja zacznie. Ma do nas ponad 500 km.

Ostatnia edycja:
A to ja bym chciała zarówno mamę, tatę, jak i teściów :) mamy dobry kontakt, są pomocni i ja wiem też, że chcieli by być przy nas, coś pomóc itp :)
Ale to wiadomo, zależy od sytuacji jaką kto ma :)
Dobry kontakt mam z ojcem i teściami ale niekoniecznie bym chciala żeby mnie oglądali w szpitalu, a moja mama to jak przyjaciolka od zawsze mam z nią wspaniały kontakt i jest mi najblizsza więc na pewno mój mi przywiezie mamcie do szpitala :)

Mnie też żebra ostatnio bardzo bolą. Pokopane są i tyle[emoji5] mój maluch to kopytkami tak wysoko z prawej strony pod żebra sięga że aż się dziwię nieraz jaki już długi musi być[emoji5]jak go posmyram po pintkach to od razu ucieka [emoji5] chyba ma łaskotki[emoji5]
Haha mój też się tu wciska [emoji16] wczoraj to okropny ból mialam..

reklama
Hej dziewczynki :) my z synem do alergologa jedziemy.
Od rana już znów czuje ze tętno wysokie, a ciśnienie niskie. Dobrze ze moja mama z nami jedzie bo sama bym nie dała z młodym rady. U nas dziś cieplutko, ale zapowiadają burze i deszcze. Pewnie stąd to moje samopoczucie. Jak szłam na przystanek mamy praktycznie zaraz koło bloku to tak mi serducho zaczęło walić, że aż na wymioty zbierać :( niech faktycznie Maja się urodzi szybciej. W terminie ale szybciej. Bo jak znów przyjdą upały to ja nie wiem jak dam radę :(

Do góry