reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No a ja znowu byłam przyzwyczajona do kontrolowania tych twardnien. Jak brzuch się stawiał to źle. I teraz nie mogę się przestawić i zaczynam się zastanawiać czasem czy wziąć nospe i się położyć :p
Ja juz dluzszy czas mialam ale dopiero teraz o to zapytalam. Jak juz pisalam- dla mojego lekarza wszystko jest normalne :D

reklama
Dziewczyny mnie tak boli tu w okolicy prawego żebra..mały się tu chyba pcha..okropny ból..dotykam , moze się przesunie :)
Mnie też żebra ostatnio bardzo bolą. Pokopane są i tyle☺ mój maluch to kopytkami tak wysoko z prawej strony pod żebra sięga że aż się dziwię nieraz jaki już długi musi być☺jak go posmyram po pintkach to od razu ucieka ☺ chyba ma łaskotki☺

Ja w szpitalu chcę widzieć tylko męża.. nie wyobrażam sobie tam mojej matki która wszystko wie najlepiej [emoji14] ostatnio się T. śmiał że to ona przyjdzie przeciąć pępowinę bo zrobi to najlepiej :-D:-D
ale tak serio to uważam że szpital to nie miejsce na pielgrzymki tym bardziej że to tylko kilka dni a nie miesięcy :D
A ja sobie nie wyobrażam znowu żeby miało nie być w szpitalu mojej mamy :)

No niestety tego typu posty tam to codzienność. Najchętniej bym się stamtąd wypisala, ale interesuje mnie, która kiedy urodzi i jaki jest stan maluszka. Ja akurat jadłam kolację i przegladalam fb, jak by byla wrażliwa na takie rzeczy to pewnie odrazu by mi się cofnęło :D na lipcówkach nie lepiej, bo tam też jestem dodana. Laska dostała piłka od nogi w brzuch i się pyta czy jechać na ip...bo w sumie to czuje ruchy:sad: pierwsze to co one robią to dodają post na tv, zamiast jechać do lekarza i sprawdzić. Ja rozumiem jak kogoś brzuch boli to się dziewczyny konsultują czy jechać czy nie ok..ale kurde dosta piłka i się zastanawia co ma zrobić. :baffled:

Dajcie spokój.. niektórzy to na prawdę w innym świecie żyją. Najpierw wirtualny potem długo długo nic i na końcu rzeczywistość szara i brutalna. Ja jestem w tej grupie na fb ale też zaglądam tylko do postów zapisanych i jak się jakiś maluszek już urodzi. Najczęściej podglądam tego maluszka co się urodził chyba 3 mce za wcześnie z wagą 900g , co u niego, jak się rozwija. Nie czytam tych głupot które są tam powtarzane co kilka dni to samo. Eh.. szkoda to komentować w ogóle.

reklama
Do góry