reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No a ja znowu byłam przyzwyczajona do kontrolowania tych twardnien. Jak brzuch się stawiał to źle. I teraz nie mogę się przestawić i zaczynam się zastanawiać czasem czy wziąć nospe i się położyć :p
Ja juz dluzszy czas mialam ale dopiero teraz o to zapytalam. Jak juz pisalam- dla mojego lekarza wszystko jest normalne :D

reklama
Dziewczyny mnie tak boli tu w okolicy prawego żebra..mały się tu chyba pcha..okropny ból..dotykam , moze się przesunie :)
Mnie też żebra ostatnio bardzo bolą. Pokopane są i tyle☺ mój maluch to kopytkami tak wysoko z prawej strony pod żebra sięga że aż się dziwię nieraz jaki już długi musi być☺jak go posmyram po pintkach to od razu ucieka ☺ chyba ma łaskotki☺

Ja w szpitalu chcę widzieć tylko męża.. nie wyobrażam sobie tam mojej matki która wszystko wie najlepiej [emoji14] ostatnio się T. śmiał że to ona przyjdzie przeciąć pępowinę bo zrobi to najlepiej :-D:-D
ale tak serio to uważam że szpital to nie miejsce na pielgrzymki tym bardziej że to tylko kilka dni a nie miesięcy :D
A ja sobie nie wyobrażam znowu żeby miało nie być w szpitalu mojej mamy :)

No niestety tego typu posty tam to codzienność. Najchętniej bym się stamtąd wypisala, ale interesuje mnie, która kiedy urodzi i jaki jest stan maluszka. Ja akurat jadłam kolację i przegladalam fb, jak by byla wrażliwa na takie rzeczy to pewnie odrazu by mi się cofnęło :D na lipcówkach nie lepiej, bo tam też jestem dodana. Laska dostała piłka od nogi w brzuch i się pyta czy jechać na ip...bo w sumie to czuje ruchy:sad: pierwsze to co one robią to dodają post na tv, zamiast jechać do lekarza i sprawdzić. Ja rozumiem jak kogoś brzuch boli to się dziewczyny konsultują czy jechać czy nie ok..ale kurde dosta piłka i się zastanawia co ma zrobić. :baffled:

Dajcie spokój.. niektórzy to na prawdę w innym świecie żyją. Najpierw wirtualny potem długo długo nic i na końcu rzeczywistość szara i brutalna. Ja jestem w tej grupie na fb ale też zaglądam tylko do postów zapisanych i jak się jakiś maluszek już urodzi. Najczęściej podglądam tego maluszka co się urodził chyba 3 mce za wcześnie z wagą 900g , co u niego, jak się rozwija. Nie czytam tych głupot które są tam powtarzane co kilka dni to samo. Eh.. szkoda to komentować w ogóle.

reklama
Do góry