reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No ja juz po wizycie dawno jestem,ale wyskoczylismy na miasto troche polazic,nic nie kupilismy ale poszlismy nA pizze :p

A z wizyty.. szyjka bez zmian, kazal mi odstawic luteine ,ale magnez mam brac ;) mala ma 2700g ;) przez tydz poszla o 500g do przodu ,na ktg byla grzeczna jak aniolek ,nawet nie drgnela :D a po ktg dalej harcowala :p cwaniara :D powiedzial ze nie musze lezec plackiem ,ale mam sie oszczedzac,pobral gbs i zawiozlam na bakteriologie,wyniki w poniedzialek :p teraz jestem obzarta pizza i leze :D
No i super☺mała już nie taka mała ☺

Pokój odwiedzin to moim zdaniem fajna rzecz jeśli wiesz , że więcej osób przyszło Cię odwiedzić. Bo niby do jednej pacjentki może przyjść w tym samym momencie 1 osoba to w praktyce wygląda to tak że zwala się cała rodzina z ciotkami, wujkami i babciami włącznie. Na sali robi się duszno, niekomfortowo i głośno. No do mnie dwójkami przychodzili[emoji5] ale do dziewczyny obok to dosłownie wszystkie pokolenia jednocześnie.
Nie wyobrażam sobie, żeby do mnie chodziły takie pielgrzymki[emoji23] Na szczęście obydwoje z mężem wyznajemy zasadę, że im mniej osób tym lepiej[emoji4] Ja nawet nie wiem, czy chcę żeby mnie ktoś odwiedzał poza mężem, jak będę w szpitalu[emoji4]

Dziewczyny, posłuchał mnie syn ;) odwrócił się i leży jak należy by to ładnie sn urodzić. Aż mi się wszystkiego chce. I kebsa i lodzikow i pizzy i sama nie wiem czego jeszcze. Waży 2605 więc w sumie idealnie jak na moje 35+1 Bo termin który niby liczy usg różni się jedynie o 1 dzień. Szyjka zamknięta. Doktorek zadowolony i ja również:) <3
Kochany.. jaki posłuchany ☺ super☺ też bym się cieszyła jak głupia z takiej informacji.

Ale mam problem .. nie wiem co robić czy brać dalej magnez czy już przestac bo w internecie już się naczytałam.. :D
Rano i wieczorem biorę magne b6 po 1 tabletce , tak zapobiegawczo od 4-5 tygodni , dzisiaj mam 36.3 tydz .
Przeczytałam że powinno się odstawić w 36-37 tygodniu bo można przenosić ..czy to prawda ... :D :D ?
Jutro będę pytała mojej lekarki czy mam już odstawić, to Ci powiem [emoji16]

Jak mojemu lekarzowi powiedzialam o twardnieniach brzucha to powiedzial, ze to normalne :D i tyle w tym temacie...
No a ja znowu byłam przyzwyczajona do kontrolowania tych twardnien. Jak brzuch się stawiał to źle. I teraz nie mogę się przestawić i zaczynam się zastanawiać czasem czy wziąć nospe i się położyć :p

reklama
Nie wyobrażam sobie, żeby do mnie chodziły takie pielgrzymki[emoji23] Na szczęście obydwoje z mężem wyznajemy zasadę, że im mniej osób tym lepiej[emoji4] Ja nawet nie wiem, czy chcę żeby mnie ktoś odwiedzał poza mężem, jak będę w szpitalu[emoji4]

Ja w szpitalu chcę widzieć tylko męża.. nie wyobrażam sobie tam mojej matki która wszystko wie najlepiej :p ostatnio się T. śmiał że to ona przyjdzie przeciąć pępowinę bo zrobi to najlepiej :-D:-D
ale tak serio to uważam że szpital to nie miejsce na pielgrzymki tym bardziej że to tylko kilka dni a nie miesięcy :D

Do góry