reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny, posłuchał mnie syn ;) odwrócił się i leży jak należy by to ładnie sn urodzić. Aż mi się wszystkiego chce. I kebsa i lodzikow i pizzy i sama nie wiem czego jeszcze. Waży 2605 więc w sumie idealnie jak na moje 35+1 Bo termin który niby liczy usg różni się jedynie o 1 dzień. Szyjka zamknięta. Doktorek zadowolony i ja również:) <3

Ja dzisiaj już od 6 nie śpię, kot przyszedł od dziewczyny i płakał pod oknem zeby go wpuścić [emoji3] ja już chyba mam syndrom wicia gniazda, ciagle chodzę i sprzątam, teraz wzięłam sie za spiżarke, czekam na męża bo wymyśliłam ze koniecznie jeszcze trzeba jedna ścianę pomalować, już czuje jego zachwyt [emoji23]
Wczoraj po raz setny układałam rzeczy dla małej w komodzie, do szpitala ubranek nie biorę ale zastanawiałam sie co wziąć na wyjście? zakładam ze urodzę do końca lipca ([emoji120]) i ma być cieplutko, to myślicie ze body z długim czy krótkim rękawem będzie okej?
Ja biore z dlugim ,rekawki mozna podciagnac zawsze ;)

Ja najchętniej już bym gdzieś do ludzi wyszła, nie lubie tak siedzieć w domu, ale dziecko najwazniejsze :p wiadomo teraz to moze trochę nudno samej, ale już niedługo sama nie będę i na nudę tez raczej nie będę narzekać [emoji23]

Jedno nie wyklucza drugiego, trzeba po paru miesiącach znaleźć równowagę żeby każdy miał coś od życia i mógł mieć czas dla siebie :)
Oj tak, będziemy miały co robić [emoji5][emoji5][emoji5][emoji847]

Dziewczyny, posłuchał mnie syn ;) odwrócił się i leży jak należy by to ładnie sn urodzić. Aż mi się wszystkiego chce. I kebsa i lodzikow i pizzy i sama nie wiem czego jeszcze. Waży 2605 więc w sumie idealnie jak na moje 35+1 Bo termin który niby liczy usg różni się jedynie o 1 dzień. Szyjka zamknięta. Doktorek zadowolony i ja również:) <3

Noo i gratulacje :) grzeczny aniołek :) teraz już będzie tak do końca siedział.
Hah to świętuj to, bo należy się ;)

Waga idealna [emoji5][emoji736]

reklama
Do góry