reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Napewno donosisz , już tak niewiele brakuje do tego bezpiecznego 37 tyg że ciąża donoszona :*Dzieki :* powiedzial wlasnie, ze jest szansa ze donosze ta ciaze jesli bede sie oszczedzac kolejna wizyta za tydzien
Dziewczyny, posłuchał mnie syn odwrócił się i leży jak należy by to ładnie sn urodzić. Aż mi się wszystkiego chce. I kebsa i lodzikow i pizzy i sama nie wiem czego jeszcze. Waży 2605 więc w sumie idealnie jak na moje 35+1 Bo termin który niby liczy usg różni się jedynie o 1 dzień. Szyjka zamknięta. Doktorek zadowolony i ja również <3
oliwiapatrycja
Mi się wydaje że już trochę niżej jest jak byłDwa tygodnie temu taki :
Zobacz załącznik 874031
A dzisiaj 36+5 i taki grubas [emoji23]
Zobacz załącznik 874030
Chyba nic nie opadł ?
E
Ewka34
Gość
Ja biore z dlugim ,rekawki mozna podciagnac zawszeJa dzisiaj już od 6 nie śpię, kot przyszedł od dziewczyny i płakał pod oknem zeby go wpuścić [emoji3] ja już chyba mam syndrom wicia gniazda, ciagle chodzę i sprzątam, teraz wzięłam sie za spiżarke, czekam na męża bo wymyśliłam ze koniecznie jeszcze trzeba jedna ścianę pomalować, już czuje jego zachwyt [emoji23]
Wczoraj po raz setny układałam rzeczy dla małej w komodzie, do szpitala ubranek nie biorę ale zastanawiałam sie co wziąć na wyjście? zakładam ze urodzę do końca lipca ([emoji120]) i ma być cieplutko, to myślicie ze body z długim czy krótkim rękawem będzie okej?
E
Ewka34
Gość
Jaki slodziak [emoji7]❤U mnie synek też miał dłuższe włosy .to zdjęcie jak miał 7 msc , po domu robiłam mu kucyk żeby włosy nie leciały w oczy a jak miał 8 msc to wkoncu poszliśmy do fryzjera teraz jak mała bedzie miała też takie wloski to nie będziemy musieli ścinać tak szybko Zobacz załącznik 873905
miloscwczasachpopkultury
Ja najchętniej już bym gdzieś do ludzi wyszła, nie lubie tak siedzieć w domu, ale dziecko najwazniejsze wiadomo teraz to moze trochę nudno samej, ale już niedługo sama nie będę i na nudę tez raczej nie będę narzekać [emoji23]
Jedno nie wyklucza drugiego, trzeba po paru miesiącach znaleźć równowagę żeby każdy miał coś od życia i mógł mieć czas dla siebie
Oj tak, będziemy miały co robić [emoji5][emoji5][emoji5][emoji847]
E
Ewka34
Gość
Jemu chodzilo do terminu ale zdziwil sie ze mnie widzi dzis.. mowi do mnie "dala Pani rade widze" [emoji23]Napewno donosisz , już tak niewiele brakuje do tego bezpiecznego 37 tyg że ciąża donoszona :*
miloscwczasachpopkultury
Dziewczyny, posłuchał mnie syn odwrócił się i leży jak należy by to ładnie sn urodzić. Aż mi się wszystkiego chce. I kebsa i lodzikow i pizzy i sama nie wiem czego jeszcze. Waży 2605 więc w sumie idealnie jak na moje 35+1 Bo termin który niby liczy usg różni się jedynie o 1 dzień. Szyjka zamknięta. Doktorek zadowolony i ja również <3
Noo i gratulacje grzeczny aniołek teraz już będzie tak do końca siedział.
Hah to świętuj to, bo należy się
Waga idealna [emoji5][emoji736]
reklama
Lustysia
Ja bardziej miałam na myśli powrót do pracyJedno nie wyklucza drugiego, trzeba po paru miesiącach znaleźć równowagę żeby każdy miał coś od życia i mógł mieć czas dla siebie
Oj tak, będziemy miały co robić [emoji5][emoji5][emoji5][emoji847]