reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

IMG_20180705_171711.jpg
Ok teściowa pojechała, jabłecznik zjedzony a ja już tylko do góry nogami leżę bo opuchnięte są okropnie :) no kostka jedna wygląda jak u starszych pań jak im nogi siadają już.
U mnie niby na zdjęciu nie widać obniżonego brzucha, ale czuję upust ścisku z żołądka więc chyba jednak coś musiało się zmienić

Załączniki

• IMG_20180705_171711.jpg
    IMG_20180705_171711.jpg
    578,6 KB · Wyświetleń: 347
reklama
Jemu chodzilo do terminu :D ale zdziwil sie ze mnie widzi dzis.. mowi do mnie "dala Pani rade widze" [emoji23]
A... do terminu ..:D o widzisz czyli źle nie jest skoro tak ;)
Mi się nie chce do terminu czekać już ..i bym chciała za 1.5- 2 tyg już urodzic ale co ja mogę sobie chcieć jak mała zadecyduje kiedy sobie wyjdzie :D

Aaaaa @Gienio piekne masz dzieci ❤❤❤❤❤ no aniolki [emoji7]
Ha ha może są po prostu fotogeniczni ;) Kocham najbardziej na świecie od pierwszego ujrzenia,ale Laura wyglądała dość długo,jak chłopiec -pisałam,że trafiliśmy do szpitala po szczepieniach, jak miała 6 miesięcy i tam jak z nią chodziłam po korytarzu,to inne mamy mówiły-fajny chłopak a jak ma na imię? :p na spacerach to samo. To już w pewnym momencie nie wyprowadzałam z błędu tylko mówiłam FELEK. Miała wygląd chłopaczyska-takiego łobuza małego. Także dzieci bardzo się zmieniają .

A ja padam na twarz... umyłam lodówkę dzisiaj..i kręgosłup mi doskwiera.. zazwyczaj robię sobie przerwy, ale przy lodówce się nie dało[emoji4] Mąż mnie jeszcze opierdzielił i teraz leżę i odpoczywam.
Odpoczywaj :-* dzisiaj taka pogoda , że tylko leżeć :) my dzisiaj w końcu trochę pospacerowalismy, zrobiliśmy zakupy. Nastawiliśmy gulasz, mój kroi jeszcze resztę składników, posprzątałam lodowke, wymyślam wszytko, mama posprzątała w pokojach. Pojawiły się delikatne skurcze :) może już zacznie się coś w końcu rozkręcać od przyszłego tygodnia :):)
Jeju ale się dziś wyczekałam na wizytę godzina spóźnienia no ale nic mloda ok wazy 2100 - 32.4tc, przepływy dobre, szyjka długa, zamknięta, gbs pobrany. Następna wizyta 26.07. Myślałam, że umowi mi dziś termin cc a on do mnie, że nie pracuje od miesiąca juz w szpitalu bo na problemy z synem ciągle jakieś rehabilitacje, turnusy i zrezygnował ze szpitala na rok. Najpierw się wkurzyłam ale teraz sobie myślę, że wszystko mi jedno. Wytłumaczył mi co i jak do którego szpitala jechać bo tylko jeden u nas umawia planowane cc. Dał mi skierowanie i w następnym tyg pojadę się umówić ba termin cc. Jedyne co mnie martwi to to, że w tym szpitalu nie ma odwiedzin. Nawet ojca dziecka nie wpuszczają podobno tylko te 2godziny kangurowania może byc a tak to przez szybę. Muszę o to jeszcze dopytać bo to opowieści z serii, ze ktoś tak mówił więc nie jestem pewna
Moja w 32+2 ważyła 2186 więc podobnie :):) cieszę się , że wszystko dobrze z córeczką ❤️
Do niedzieli z tata i potem on wraca do mnie a dzieci zostają z dziadkami . Juz sa w Szwecji - wysyła mi zdjecia i sa bardzo zadowoleni , wiec i mi lżej na sercu :)
Fajnie :) niech korzystają z wakacji :):)

Piękna ❤️ To ta do wozka? ;)
Tak :)
Śliczna [emoji7]
Mi się wydaje, patrząc na wymiar kołderki, że raczej do łóżeczka. Do wózka jest o wiele mniejsza [emoji3]
Nie jest duża :) akurat w sam raz do wózka. Do łóżeczka jest trochę większa. Nawet bym powiedziała , że połowę wieksza :) dziękuje :)

Ha ha może są po prostu fotogeniczni ;) Kocham najbardziej na świecie od pierwszego ujrzenia,ale Laura wyglądała dość długo,jak chłopiec -pisałam,że trafiliśmy do szpitala po szczepieniach, jak miała 6 miesięcy i tam jak z nią chodziłam po korytarzu,to inne mamy mówiły-fajny chłopak a jak ma na imię? :p na spacerach to samo. To już w pewnym momencie nie wyprowadzałam z błędu tylko mówiłam FELEK. Miała wygląd chłopaczyska-takiego łobuza małego. Także dzieci bardzo się zmieniają .
Hyhyhyhy dobre :D to moj maz jako dziecko wyglafal jak dziewczynka bo nie mial wlosow scinanych i mial blond loczki [emoji23]

reklama
Do góry