Paulana
Fanka BB :)
U mnie niby na zdjęciu nie widać obniżonego brzucha, ale czuję upust ścisku z żołądka więc chyba jednak coś musiało się zmienić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A... do terminu .. o widzisz czyli źle nie jest skoro takJemu chodzilo do terminu ale zdziwil sie ze mnie widzi dzis.. mowi do mnie "dala Pani rade widze" [emoji23]
Hyhyhyhy no co Ty nie powiesz tez juz bym chciala ,bo czuje sie jak babcia jakas,tak mnie wszystko boli ale zaczekam na wynik gbsA... do terminu .. o widzisz czyli źle nie jest skoro tak
Mi się nie chce do terminu czekać już ..i bym chciała za 1.5- 2 tyg już urodzic ale co ja mogę sobie chcieć jak mała zadecyduje kiedy sobie wyjdzie
Ha ha może są po prostu fotogeniczni Kocham najbardziej na świecie od pierwszego ujrzenia,ale Laura wyglądała dość długo,jak chłopiec -pisałam,że trafiliśmy do szpitala po szczepieniach, jak miała 6 miesięcy i tam jak z nią chodziłam po korytarzu,to inne mamy mówiły-fajny chłopak a jak ma na imię? na spacerach to samo. To już w pewnym momencie nie wyprowadzałam z błędu tylko mówiłam FELEK. Miała wygląd chłopaczyska-takiego łobuza małego. Także dzieci bardzo się zmieniają .Aaaaa @Gienio piekne masz dzieci ❤❤❤❤❤ no aniolki [emoji7]
śliczna !!!A to moja,miala chyba ok pol roku moze mniej i takie wloski.. Zobacz załącznik 874069
Odpoczywaj :-* dzisiaj taka pogoda , że tylko leżeć my dzisiaj w końcu trochę pospacerowalismy, zrobiliśmy zakupy. Nastawiliśmy gulasz, mój kroi jeszcze resztę składników, posprzątałam lodowke, wymyślam wszytko, mama posprzątała w pokojach. Pojawiły się delikatne skurcze może już zacznie się coś w końcu rozkręcać od przyszłego tygodniaA ja padam na twarz... umyłam lodówkę dzisiaj..i kręgosłup mi doskwiera.. zazwyczaj robię sobie przerwy, ale przy lodówce się nie dało[emoji4] Mąż mnie jeszcze opierdzielił i teraz leżę i odpoczywam.
Moja w 32+2 ważyła 2186 więc podobnie cieszę się , że wszystko dobrze z córeczkąJeju ale się dziś wyczekałam na wizytę godzina spóźnienia no ale nic mloda ok wazy 2100 - 32.4tc, przepływy dobre, szyjka długa, zamknięta, gbs pobrany. Następna wizyta 26.07. Myślałam, że umowi mi dziś termin cc a on do mnie, że nie pracuje od miesiąca juz w szpitalu bo na problemy z synem ciągle jakieś rehabilitacje, turnusy i zrezygnował ze szpitala na rok. Najpierw się wkurzyłam ale teraz sobie myślę, że wszystko mi jedno. Wytłumaczył mi co i jak do którego szpitala jechać bo tylko jeden u nas umawia planowane cc. Dał mi skierowanie i w następnym tyg pojadę się umówić ba termin cc. Jedyne co mnie martwi to to, że w tym szpitalu nie ma odwiedzin. Nawet ojca dziecka nie wpuszczają podobno tylko te 2godziny kangurowania może byc a tak to przez szybę. Muszę o to jeszcze dopytać bo to opowieści z serii, ze ktoś tak mówił więc nie jestem pewna
Fajnie niech korzystają z wakacjiDo niedzieli z tata i potem on wraca do mnie a dzieci zostają z dziadkami . Juz sa w Szwecji - wysyła mi zdjecia i sa bardzo zadowoleni , wiec i mi lżej na sercu
TakPiękna To ta do wozka?
Nie jest duża akurat w sam raz do wózka. Do łóżeczka jest trochę większa. Nawet bym powiedziała , że połowę wieksza dziękujeŚliczna [emoji7]
Mi się wydaje, patrząc na wymiar kołderki, że raczej do łóżeczka. Do wózka jest o wiele mniejsza [emoji3]
Hyhyhyhy dobre to moj maz jako dziecko wyglafal jak dziewczynka bo nie mial wlosow scinanych i mial blond loczki [emoji23]Ha ha może są po prostu fotogeniczni Kocham najbardziej na świecie od pierwszego ujrzenia,ale Laura wyglądała dość długo,jak chłopiec -pisałam,że trafiliśmy do szpitala po szczepieniach, jak miała 6 miesięcy i tam jak z nią chodziłam po korytarzu,to inne mamy mówiły-fajny chłopak a jak ma na imię? na spacerach to samo. To już w pewnym momencie nie wyprowadzałam z błędu tylko mówiłam FELEK. Miała wygląd chłopaczyska-takiego łobuza małego. Także dzieci bardzo się zmieniają .