E
Ewka34
Gość
Dziekuje :* Na foto pokazuje jaka jest silna [emoji23] ❤śliczna !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje :* Na foto pokazuje jaka jest silna [emoji23] ❤śliczna !!!
Wow ale super wieści! brawa dla synkaDziewczyny, posłuchał mnie syn odwrócił się i leży jak należy by to ładnie sn urodzić. Aż mi się wszystkiego chce. I kebsa i lodzikow i pizzy i sama nie wiem czego jeszcze. Waży 2605 więc w sumie idealnie jak na moje 35+1 Bo termin który niby liczy usg różni się jedynie o 1 dzień. Szyjka zamknięta. Doktorek zadowolony i ja również <3
Piękna[emoji7][emoji7]Przyszła pościel [emoji173]️
Zobacz załącznik 873986
Jak są zadowoleni, to super[emoji16] to najważniejsze![emoji16]Do niedzieli z tata i potem on wraca do mnie a dzieci zostają z dziadkami . Juz sa w Szwecji - wysyła mi zdjecia i sa bardzo zadowoleni , wiec i mi lżej na sercu
Ewa cudownie! [emoji16] piękna waga[emoji16] i dałaś radę[emoji16]jeszcze chwilę i będzie w porządku [emoji16]No ja juz po wizycie dawno jestem,ale wyskoczylismy na miasto troche polazic,nic nie kupilismy ale poszlismy nA pizze [emoji14]
A z wizyty.. szyjka bez zmian, kazal mi odstawic luteine ,ale magnez mam brac mala ma 2700g przez tydz poszla o 500g do przodu ,na ktg byla grzeczna jak aniolek ,nawet nie drgnela a po ktg dalej harcowala [emoji14] cwaniara powiedzial ze nie musze lezec plackiem ,ale mam sie oszczedzac,pobral gbs i zawiozlam na bakteriologie,wyniki w poniedzialek [emoji14] teraz jestem obzarta pizza i leze
Ekstra wiadomość[emoji16] i jaka ładna waga[emoji16]Dziewczyny, posłuchał mnie syn odwrócił się i leży jak należy by to ładnie sn urodzić. Aż mi się wszystkiego chce. I kebsa i lodzikow i pizzy i sama nie wiem czego jeszcze. Waży 2605 więc w sumie idealnie jak na moje 35+1 Bo termin który niby liczy usg różni się jedynie o 1 dzień. Szyjka zamknięta. Doktorek zadowolony i ja również <3
Hyhyhy dzieki :* ale uwierz ciezko byloPiękna[emoji7][emoji7]
Jak są zadowoleni, to super[emoji16] to najważniejsze![emoji16]
Ewa cudownie! [emoji16] piękna waga[emoji16] i dałaś radę[emoji16]jeszcze chwilę i będzie w porządku [emoji16]
Ekstra wiadomość[emoji16] i jaka ładna waga[emoji16]
Czyli już wiesz co jest skurczem a co nie? Jakie skurcze czułaś dzisiaj? z ciekawości pytamOdpoczywaj :-* dzisiaj taka pogoda , że tylko leżeć my dzisiaj w końcu trochę pospacerowalismy, zrobiliśmy zakupy. Nastawiliśmy gulasz, mój kroi jeszcze resztę składników, posprzątałam lodowke, wymyślam wszytko, mama posprzątała w pokojach. Pojawiły się delikatne skurcze może już zacznie się coś w końcu rozkręcać od przyszłego tygodnia
Moja w 32+2 ważyła 2186 więc podobnie cieszę się , że wszystko dobrze z córeczką [emoji173]️
Fajnie niech korzystają z wakacji
Tak
Nie jest duża akurat w sam raz do wózka. Do łóżeczka jest trochę większa. Nawet bym powiedziała , że połowę wieksza dziękuje
Na tej grupie na fb?Urodziła się dziewczynka 9/10 pkt, 35+0 a termin miała na 9 sierpnia
Wiemy, że nie ty, bo wiemy, że nie masz terminu na 9 sierpnia [emoji23][emoji23][emoji23]W sensie tam na forum fb sierpniowych hah żeby ktoś nie pomyślał, ze ja już urodziłam
Nie martw się, ja miałam na ktg 1,5 tyg temu kilka skurczy sięgających 80 i kilka mniejszych. Rozmawiałam z dwiema położnymi i obie powiedziały, że to jest normalne i dobrze, że są, bo to znaczy, że macica intensywnie pracujeW ogóle na ktg zapisują mi się skurcze. Położna mimo zamkniętej szyjki itd radzi zwiększyć dawkę magnezu żebym donosila. W trakcie polgodzinnego badania miałam ze 4 skurczyki w okolicach 60 i kilka słabszych. Nieporodowe bo nieregularne ale coś się jednak dzieje. Poza tym tak byłam zaaferowana wizyta że zapomniałam do fotografa zajść i zdjęć wywołanych odebrać.
No i ginek w galerii to "zło", znów wlazlam do pepco i każdemu z moich dzieci kupiłam 2 pary portek. Zapłaciłam na szczęście tylko 35zl
Wiemy, że nie ty, bo wiemy, że nie masz terminu na 9 sierpnia [emoji23][emoji23][emoji23]