reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No ja juz po wizycie dawno jestem,ale wyskoczylismy na miasto troche polazic,nic nie kupilismy ale poszlismy nA pizze :p

A z wizyty.. szyjka bez zmian, kazal mi odstawic luteine ,ale magnez mam brac ;) mala ma 2700g ;) przez tydz poszla o 500g do przodu ,na ktg byla grzeczna jak aniolek ,nawet nie drgnela :D a po ktg dalej harcowala :p cwaniara :D powiedzial ze nie musze lezec plackiem ,ale mam sie oszczedzac,pobral gbs i zawiozlam na bakteriologie,wyniki w poniedzialek :p teraz jestem obzarta pizza i leze :D

reklama
No ja juz po wizycie dawno jestem,ale wyskoczylismy na miasto troche polazic,nic nie kupilismy ale poszlismy nA pizze :p

A z wizyty.. szyjka bez zmian, kazal mi odstawic luteine ,ale magnez mam brac ;) mala ma 2700g ;) przez tydz poszla o 500g do przodu ,na ktg byla grzeczna jak aniolek ,nawet nie drgnela :D a po ktg dalej harcowala :p cwaniara :D powiedzial ze nie musze lezec plackiem ,ale mam sie oszczedzac,pobral gbs i zawiozlam na bakteriologie,wyniki w poniedzialek :p teraz jestem obzarta pizza i leze :D
To super wizyta udana :*
Dobrze że już nie musisz leżec ;) a mała ładnie przybrała , spokojnie napewno wytrwasz do 37 tyg albo i dłużej :)

No ja juz po wizycie dawno jestem,ale wyskoczylismy na miasto troche polazic,nic nie kupilismy ale poszlismy nA pizze [emoji14]

A z wizyty.. szyjka bez zmian, kazal mi odstawic luteine ,ale magnez mam brac ;) mala ma 2700g ;) przez tydz poszla o 500g do przodu ,na ktg byla grzeczna jak aniolek ,nawet nie drgnela :D a po ktg dalej harcowala [emoji14] cwaniara :D powiedzial ze nie musze lezec plackiem ,ale mam sie oszczedzac,pobral gbs i zawiozlam na bakteriologie,wyniki w poniedzialek [emoji14] teraz jestem obzarta pizza i leze :D
Ale super :) jak ladnie urosla malutka :)

Ale super waga i bardzo dobre wiadomości!!!

No ja juz po wizycie dawno jestem,ale wyskoczylismy na miasto troche polazic,nic nie kupilismy ale poszlismy nA pizze [emoji14]

A z wizyty.. szyjka bez zmian, kazal mi odstawic luteine ,ale magnez mam brac ;) mala ma 2700g ;) przez tydz poszla o 500g do przodu ,na ktg byla grzeczna jak aniolek ,nawet nie drgnela :D a po ktg dalej harcowala [emoji14] cwaniara :D powiedzial ze nie musze lezec plackiem ,ale mam sie oszczedzac,pobral gbs i zawiozlam na bakteriologie,wyniki w poniedzialek [emoji14] teraz jestem obzarta pizza i leze :D
No to ładnie urosła [emoji16] fajnie, że nie musisz leżeć plackiem, to trochę odetchniesz i będziesz mogła jakieś małe aktywności robić [emoji16]

reklama
Dwa tygodnie temu taki :
IMG_20180621_105331.jpg

A dzisiaj 36+5 i taki grubas [emoji23]
2018-07-05-16-13-46.jpg

Chyba nic nie opadł ?:)

Załączniki

• 2018-07-05-16-13-46.jpg
    2018-07-05-16-13-46.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 330
  • IMG_20180621_105331.jpg
    IMG_20180621_105331.jpg