Anulaa88
Fanka BB :)
Jakie piękne ma te włoski [emoji7]Zobacz załącznik 873901
To włosy mojej Marty przed 4 urodzinami. Zdjęcie zrobione z góry. Włosy do pupy jeszcze nie sięgały, ale dużo nie brakowało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie piękne ma te włoski [emoji7]Zobacz załącznik 873901
To włosy mojej Marty przed 4 urodzinami. Zdjęcie zrobione z góry. Włosy do pupy jeszcze nie sięgały, ale dużo nie brakowało.
Zobacz załącznik 873901
Ja zamówiłam Katarek.Kupujecie aspirator do noska ?
Po 36 to normalne , że już się obniża. Kiedyś musiNo ja wlasnei nie widze, ale czuje tak inaczej trochę brzuch jak chodzę, a tez pare dni temu mój do mnie przerażony, że co ja mam tak nisko ten brzuch nagle
U mnie synek też miał dłuższe włosy .to zdjęcie jak miał 7 msc , po domu robiłam mu kucyk żeby włosy nie leciały w oczy a jak miał 8 msc to wkoncu poszliśmy do fryzjera teraz jak mała bedzie miała też takie wloski to nie będziemy musieli ścinać tak szybkoA Ty jak się urodziłaś to miałam włoski? Ja miałam czarna czuprynkę od razu po urodzeniu, taka jak tutaj na zdjęciu właśnie z mamą od strony mamy mój Bartek tez miał identyko takie gęste, czarne włosy. Później mi się zrobiły takie jasne, blond loczki. Tutaj i tak przycięte przez mamę nożyczkami, bo miałbym afro pewnie hah
Także ja się u nas spodziewam Kudłatej córeczki i może już po 2 miesiącach kucyka na głowie małego cebulkę się uda zrobić hah. Na bank będę jej od małego zapuszczała włosy i dbała o nie, później w wieku 3 lat będzie miała księżniczka warkocz długi do pupy [emoji5][emoji173]️Zobacz załącznik 873866Zobacz załącznik 873867
Super zakupy ja nigdzie nie mogę znaleźć tego typu wieszaczka kiedyś Karolina kupila w Pepco , a w moim nie było. :/Ja właśnie wróciłam z zakupów [emoji23] ale upał...juz wolę siedzieć w mieszkaniu.. to moje zakupy [emoji16] torba na rzeczy małego do szpitala, ramka do pokoju,wieszak, zabawka do wozeczka body i polspiochy na rozm.74-80 Zobacz załącznik 873902Zobacz załącznik 873903Zobacz załącznik 873904
Może i jest już niżej.Dziewczyny sorki za negliż, ale czy mam tylko wrażenie czy ten nasz domek córci troszkę się obniżył? [emoji85][emoji85][emoji85]Zobacz załącznik 873900
Super zakupy ja nigdzie nie mogę znaleźć tego typu wieszaczka kiedyś Karolina kupila w Pepco , a w moim nie było. :/
Po 36 to normalne , że już się obniża. Kiedyś musi
A ja się zastanawiam czy takie moje prawie ciągle leżenie nie opóźni mi porodu ?
Nie chciałabym urodzić w 40 TC [emoji16]
Ma to jakieś znaczenie , że leżę ?
Oj z tym czesaniem to się nie nastawiaj ta nasza mała jak trzeba ją uczesać , a włosy długie to darcie, krzyki, uciekanie. Trzeba sposobem ja podchodzić. Ale żeby związała włosy też jest ciezko. A ja nie lubię jak jest gorąco a lata jak mała czarownica , włosy do buzi wchodzą i cała mokra jest. Mam w domu taki płyn z brokatem na opakowaniu i za każdym razem jak jej psikam to mówię, że jej się włosy świeca , da się uczesać , robię kucyka , spinam spinkami i wygląda jak człowiekWow, piękne o tym właśnie mówiłam, nasza córcia tez takie będzie miała od małego zapuszczane i będzie mamusia i tatuś czesała [emoji5][emoji173]️