reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kurde...ty tam swoje przeżyjesz.. bałagan straszny[emoji852]
A będziesz mieć wyniki dziś czy już raczej jutro?

Ja cierpię na bezsenność...Tzn. kładę się mega zmęczona i jeszcze próbuję zasnąć, czasem godzinę, czasem dwie. Finalnie ciągle wstaje siku i zasypiam ok.2. Potem wstaję o 8, bo wszystko słyszę, a mieszkamy w bloku. Moja udręką odkąd pamiętam[emoji23] Ale zawsze tak miałam. Z tym, że teraz ciągłe chodzenie do wc doszło [emoji4] Idealnie jest jak śpię 6h[emoji16]
Na wyniki kwasów w szpitalu 2 dni się czeka

Te rzeczy zamawiam u koleżanki która ma grupę na fb z zamówieniami z hurtowni :) ma rzeczy i damskie i męskie i dziecięce.
Właśnie się dowiedziałam że nie ma tego kompletu już na hurtowni i jest anulowane [emoji24][emoji24] ale właśnie będzie szukała czegoś podobnego. Trzeba po prostu do grupy dołączyć i polować [emoji14]

Te rzeczy zamawiam u koleżanki która ma grupę na fb z zamówieniami z hurtowni :) ma rzeczy i damskie i męskie i dziecięce.
Właśnie się dowiedziałam że nie ma tego kompletu już na hurtowni i jest anulowane [emoji24][emoji24] ale właśnie będzie szukała czegoś podobnego. Trzeba po prostu do grupy dołączyć i polować [emoji14]

Podaj proszę grupę [emoji119][emoji110][emoji847][emoji5]

IMG_5423.JPG

Pomocy co jeszcze zamówić ?
Oczywiście mam kosmetyki dla małego wiec nie zamawiam .

Załączniki

• IMG_5423.JPG
    IMG_5423.JPG
    570 KB · Wyświetleń: 354
Zobacz załącznik 873887

Pomocy co jeszcze zamówić ?
Oczywiście mam kosmetyki dla małego wiec nie zamawiam .

Wkładki dla siebie laktacyjne, szczoteczka i grzebyk dla maleństwa, gruszka do nosa, sól fizjologiczna nawet i z 30 ampułek, gaziki jałowe, sudocrem, puder do pupki, podkłady poporodowe dla siebie, podkłady do przewijania, ręczniki kąpielowe dla dzidzi, patyczki do uszu i nie wiem co tam jeszcze :D

Aha a kupujecie wazelinę żeby mieć do termometru jakby trzeba było zmierzyć temperaturę przez pupkę? Bo w tej książce tak podpowiadają
IMG_0009.JPG

Załączniki

• IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    656,9 KB · Wyświetleń: 294
Tak w ogóle to wkleję wam jak fajnie jest rozpisana lista co potrzeba mniej więcej dla maluszka. Wiadomo apteczka to tak już na zapas jakby ktoś chciał mieć wszystko co może się przydać.
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG

Załączniki

• IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    661,9 KB · Wyświetleń: 283
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    857,1 KB · Wyświetleń: 286