Lepiej pogodziłam się że będę tu leżeć do końca więc jakoś leci dzień za dniem zawsze liczę do niedzieli bo kończę pełne tygodnie więc w tą już 36 skończony będzie więc już spokojniejsze jestemOj mają jakiś bałagan w tym szpitalu. A jak Twoje samopoczucie?
reklama
Na wyniki kwasów w szpitalu 2 dni się czekaKurde...ty tam swoje przeżyjesz.. bałagan straszny[emoji852]
A będziesz mieć wyniki dziś czy już raczej jutro?
Ja cierpię na bezsenność...Tzn. kładę się mega zmęczona i jeszcze próbuję zasnąć, czasem godzinę, czasem dwie. Finalnie ciągle wstaje siku i zasypiam ok.2. Potem wstaję o 8, bo wszystko słyszę, a mieszkamy w bloku. Moja udręką odkąd pamiętam[emoji23] Ale zawsze tak miałam. Z tym, że teraz ciągłe chodzenie do wc doszło [emoji4] Idealnie jest jak śpię 6h[emoji16]
Te rzeczy zamawiam u koleżanki która ma grupę na fb z zamówieniami z hurtowni ma rzeczy i damskie i męskie i dziecięce.
Właśnie się dowiedziałam że nie ma tego kompletu już na hurtowni i jest anulowane [emoji24][emoji24] ale właśnie będzie szukała czegoś podobnego. Trzeba po prostu do grupy dołączyć i polować [emoji14]
Właśnie się dowiedziałam że nie ma tego kompletu już na hurtowni i jest anulowane [emoji24][emoji24] ale właśnie będzie szukała czegoś podobnego. Trzeba po prostu do grupy dołączyć i polować [emoji14]
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Te rzeczy zamawiam u koleżanki która ma grupę na fb z zamówieniami z hurtowni ma rzeczy i damskie i męskie i dziecięce.
Podaj proszę grupę [emoji119][emoji110][emoji847][emoji5]
Angelika22
Angelika22
Kupujecie aspirator do noska ?
miloscwczasachpopkultury
Zobacz załącznik 873887
Pomocy co jeszcze zamówić ?
Oczywiście mam kosmetyki dla małego wiec nie zamawiam .
Wkładki dla siebie laktacyjne, szczoteczka i grzebyk dla maleństwa, gruszka do nosa, sól fizjologiczna nawet i z 30 ampułek, gaziki jałowe, sudocrem, puder do pupki, podkłady poporodowe dla siebie, podkłady do przewijania, ręczniki kąpielowe dla dzidzi, patyczki do uszu i nie wiem co tam jeszcze
miloscwczasachpopkultury
miloscwczasachpopkultury
Tak w ogóle to wkleję wam jak fajnie jest rozpisana lista co potrzeba mniej więcej dla maluszka. Wiadomo apteczka to tak już na zapas jakby ktoś chciał mieć wszystko co może się przydać.
Załączniki
reklama
miloscwczasachpopkultury
Kupujecie aspirator do noska ?
Ja mam gruszkę taka zwykła za 5 zł z rossmana