reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To i ja się witam gorąco bo na dworze skwar jak nie wiem. Ale ponoć jutro ma zelzec;)

@miloscwczasachpopkultury Nie chce podcinsc Ci skrzydeł w sensie dopuszczania włosów u córci ale z własnego doświadczenia moich kudlatych córek powiem Ci że w wieku 3 lat chyba nie da się wyhodować warkocza do pupy. Moje córki rodziły się kudłate bardzo i włoski niescinane nigdy. Włosy rosną ale dziecko też;) moja córka ma dziś właśnie 3 latka i włosy nieco za swoje małe łopatki. Wrzucę jakieś foto. Wrzucam z zimy.

Ja dziś też leniwie. W ogóle jak mój wyjeżdża to mam spokojniej i mniej obowiązków. My z dziewczynami jemy obiadki mniej skomplikowane no i chyba mój mąż bardziej bałagani niż dzieci ;)
Zaraz ogarnę szafę młodszej córki zęby powyrzucac to co za małe. Potem prysznic, obiadek (dziś moje ulubione kotleciki pyrkowo-serowe z sosem tzaziki) i zmykam Leona oglądać;) trzymajcie kciuki.

No i jeszcze urodziny córci ale nie spodziewamy się gości. Mówiłam o torciku któraś chciała obejrzeć A on taki niepokazowy :) to bardziej ptasie mleczko na okrągło. Na taka pogodę i dla dzieci uznałam że to najlepszy pomysł. Smakuje w każdym razie lepiej niż wygląda;)

Moja bratanica w wieku trzech latek miała włoski prawie po pupę. Mama jej przycina co jakiś czas bo szybko jej włosy rosną. Teraz ma 5 i po pas. Więc to chyba zależy jednak od dziecka :)

reklama
Dziewczyny sorki za negliż, ale czy mam tylko wrażenie czy ten nasz domek córci troszkę się obniżył? [emoji85][emoji85][emoji85]
IMG_0701.JPG

Załączniki

• IMG_0701.JPG
    IMG_0701.JPG
    256,9 KB · Wyświetleń: 324
Wkładki dla siebie laktacyjne, szczoteczka i grzebyk dla maleństwa, gruszka do nosa, sól fizjologiczna nawet i z 30 ampułek, gaziki jałowe, sudocrem, puder do pupki, podkłady poporodowe dla siebie, podkłady do przewijania, ręczniki kąpielowe dla dzidzi, patyczki do uszu i nie wiem co tam jeszcze :D

Dzięki wielkie , akurat resztę wszystko mam :)

To i ja się witam gorąco bo na dworze skwar jak nie wiem. Ale ponoć jutro ma zelzec;)

@miloscwczasachpopkultury Nie chce podcinsc Ci skrzydeł w sensie dopuszczania włosów u córci ale z własnego doświadczenia moich kudlatych córek powiem Ci że w wieku 3 lat chyba nie da się wyhodować warkocza do pupy. Moje córki rodziły się kudłate bardzo i włoski niescinane nigdy. Włosy rosną ale dziecko też;) moja córka ma dziś właśnie 3 latka i włosy nieco za swoje małe łopatki. Wrzucę jakieś foto. Wrzucam z zimy.

Ja dziś też leniwie. W ogóle jak mój wyjeżdża to mam spokojniej i mniej obowiązków. My z dziewczynami jemy obiadki mniej skomplikowane no i chyba mój mąż bardziej bałagani niż dzieci ;)
Zaraz ogarnę szafę młodszej córki zęby powyrzucac to co za małe. Potem prysznic, obiadek (dziś moje ulubione kotleciki pyrkowo-serowe z sosem tzaziki) i zmykam Leona oglądać;) trzymajcie kciuki.

No i jeszcze urodziny córci ale nie spodziewamy się gości. Mówiłam o torciku któraś chciała obejrzeć A on taki niepokazowy :) to bardziej ptasie mleczko na okrągło. Na taka pogodę i dla dzieci uznałam że to najlepszy pomysł. Smakuje w każdym razie lepiej niż wygląda;)
Super ciacho! Urodzinowe życzenia dla córeczki! Słodka dziewczynka ☺️.

reklama
Ja właśnie wróciłam z zakupów [emoji23] ale upał...juz wolę siedzieć w mieszkaniu..:) to moje zakupy [emoji16] torba na rzeczy małego do szpitala, ramka do pokoju,wieszak, zabawka do wozeczka:) body i polspiochy na rozm.74-80:)
P_20180705_113456.jpg
P_20180705_113551.jpg
P_20180705_113643.jpg

Załączniki

• P_20180705_113456.jpg
    P_20180705_113456.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 337
  • P_20180705_113551.jpg
    P_20180705_113551.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 328
  • P_20180705_113643.jpg
    P_20180705_113643.jpg