reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Oj z tym czesaniem to się nie nastawiaj :D ta nasza mała jak trzeba ją uczesać , a włosy długie to darcie, krzyki, uciekanie. Trzeba sposobem ja podchodzić. Ale żeby związała włosy też jest ciezko. A ja nie lubię jak jest gorąco a lata jak mała czarownica , włosy do buzi wchodzą i cała mokra jest. Mam w domu taki płyn z brokatem na opakowaniu i za każdym razem jak jej psikam to mówię, że jej się włosy świeca , da się uczesać , robię kucyka , spinam spinkami i wygląda jak człowiek :)

My ją jakoś przekupimy jeśli będzie diablica haha, ale na pewno warkoczyk będzie

Słyszałam o metodzie 4xS
Spacery , sprzątanie , schody , seks :) zamierzam ja wdrożyć w życie od 18.07 :)
Chociaż ja się bardzo dużo ruszam ale moja szyjka 3,5 cm nie rusza :p
Przy tych moich bólach to wolę nie ryzykować ze schodami. Na seks nie mam ochoty, sprzątania typu, okna, podłogi trochę się boje , ze względu na odklejenie się łożyska. Zostają mi spacery [emoji23]

Słyszałam o metodzie 4xS
Spacery , sprzątanie , schody , seks :) zamierzam ja wdrożyć w życie od 18.07 :)

Ja od 20 lipca tez już spróbuje, będę w 38 tygodniu już, wiec co się będę :) wiadomo wszystko z głową żeby nie zaszkodzić.

Moja szyjka nadal chyba 4 cm, ale sprawdzimy za 4 dni na wizycie już ostatniej chyba. Ale z szyjka to różnie bywa, może być dziś tyle, a jutro już 1 cm

Słyszałam o metodzie 4xS

Szyjka się ruszy jak będzie chciała. Pytałam swojego ginekologa czy skoro moja stanęła w miejscu to znaczy , że przenoszę ciążę. Powiedział , że mogę urodzić nawet jutro , bo dostanę skurczy, szyjka się skróci i poród :) więc nie patrzę na nią nawet. :)

reklama
Do góry