Maljan
Fanka BB :)
Tak, kupiłamKupujecie aspirator do noska ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, kupiłamKupujecie aspirator do noska ?
Oj z tym czesaniem to się nie nastawiaj ta nasza mała jak trzeba ją uczesać , a włosy długie to darcie, krzyki, uciekanie. Trzeba sposobem ja podchodzić. Ale żeby związała włosy też jest ciezko. A ja nie lubię jak jest gorąco a lata jak mała czarownica , włosy do buzi wchodzą i cała mokra jest. Mam w domu taki płyn z brokatem na opakowaniu i za każdym razem jak jej psikam to mówię, że jej się włosy świeca , da się uczesać , robię kucyka , spinam spinkami i wygląda jak człowiek
Przy tych moich bólach to wolę nie ryzykować ze schodami. Na seks nie mam ochoty, sprzątania typu, okna, podłogi trochę się boje , ze względu na odklejenie się łożyska. Zostają mi spacery [emoji23]Słyszałam o metodzie 4xS
Spacery , sprzątanie , schody , seks zamierzam ja wdrożyć w życie od 18.07
Chociaż ja się bardzo dużo ruszam ale moja szyjka 3,5 cm nie rusza
Słyszałam o metodzie 4xS
Słyszałam o metodzie 4xS
Czyli metoda 1s .Przy tych moich bólach to wolę nie ryzykować ze schodami. Na seks nie mam ochoty, sprzątania typu, okna, podłogi trochę się boje , ze względu na odklejenie się łożyska. Zostają mi spacery [emoji23]
Ja mam tylko termometr ten taki bezdotykowy, więc nieAha a kupujecie wazelinę żeby mieć do termometru jakby trzeba było zmierzyć temperaturę przez pupkę? Bo w tej książce tak podpowiadają Zobacz załącznik 873890
Gdzie kupilas torbe?
Chcialam cos takiego dla siebie bo dla Małej biorę torbę od wózka
Słyszałam o metodzie 4xS
Dzisiaj przeglądałam stronę h&m iu nas takie pojedyncze wieszaczki były z jabłuszkiem i delfinkiem.