reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie synek też miał dłuższe włosy .to zdjęcie jak miał 7 msc , po domu robiłam mu kucyk żeby włosy nie leciały w oczy :D a jak miał 8 msc to wkoncu poszliśmy do fryzjera :D teraz jak mała bedzie miała też takie wloski to nie będziemy musieli ścinać tak szybko :D Zobacz załącznik 873905

Jaki kudłaczek [emoji28][emoji173]️[emoji7][emoji93]

reklama
Po 36 to normalne , że już się obniża. Kiedyś musi :D
A ja się zastanawiam czy takie moje prawie ciągle leżenie nie opóźni mi porodu ?
Nie chciałabym urodzić w 40 TC [emoji16]
Ma to jakieś znaczenie , że leżę ?

Słyszałam o metodzie 4xS
Spacery , sprzątanie , schody , seks :) zamierzam ja wdrożyć w życie od 18.07 :)
Chociaż ja się bardzo dużo ruszam ale moja szyjka 3,5 cm nie rusza :p

Hmm jeśli musisz to leż, ale tez może być później problem z porodem jak będą takie mięśnie zastałe i raz na jakiś czas lepiej wstać i chwilkę po pokoju chociażby pochodzić jeśli oczywiście jesteś w stanie, nic na sile :) urodzic i tak urodzisz także spokojnie [emoji5]
Nie no, wstaje. Robię obiad, idę do łazienki. Normalnie funkcjonuje. Ale dużo też leżę. Czasem z nudow, czasem bo ten tyłek boli. No i dużo leżałam przez szyjkę. Dzisiaj wyjdziemy na spacer, ale jak ten skwar trochę puści

reklama
Oj z tym czesaniem to się nie nastawiaj :D ta nasza mała jak trzeba ją uczesać , a włosy długie to darcie, krzyki, uciekanie. Trzeba sposobem ja podchodzić. Ale żeby związała włosy też jest ciezko. A ja nie lubię jak jest gorąco a lata jak mała czarownica , włosy do buzi wchodzą i cała mokra jest. Mam w domu taki płyn z brokatem na opakowaniu i za każdym razem jak jej psikam to mówię, że jej się włosy świeca , da się uczesać , robię kucyka , spinam spinkami i wygląda jak człowiek :)
Moja Marta na szczęście daje włosy czesac. Na niej nauczyłam się parę fryzurek robić. Ale u nas już panna ma życzenia jak chce być uczesana i nazwy fryzury pochodzą od imion księżniczek zbajek. Typu fryzura na Elsę, Bell itd.

Do góry