reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry

My wczoraj w końcu zamówiliśmy fotelik i bazę :). Zostały mi do kupienia nożyczki i wszystko już gotowe. A i muszę wysłać maila w związku z tymi adapterami. Wczoraj dzwoniłam do hurtowni, ale na stanie nie mieli i kazała mi się bezpośrednio kontaktować z firmą Jedo. Oni z kolei chcą maila ze zdjęciami. Fajnie by było jakby się udało załatwić te adaptery, bo czasami wygodniej wpiąć fotelik do ramy wózka.
No pewnie, że adaptery się przydadzą :)
Mój jest zauroczony wózkiem ale nosidełko powiedział , jest jego. Będzie dumnie woził córkę w wózku ale częściej by chcial zabierać w foteliku [emoji23]
Hej dziewczyny..
Jaki mialam durny sen.. najpierw jakies pajaki i inne dziwactwa chcialy mnie zjesc.. a pozniej w innym snie ,snila mi sie krew na podpasce i to duzo.. i stwierdzilam ze nie wiem czy to porod czy nie.. :/
Dzis wizyta, ciekawe co mi powie..
To tylko sen. Nie dobieraj sobie do głowy :*
Za duzO myślisz i to stąd. O której masz wizytę ?
Ale cukiereczek <3 ja sie zastanawiam , czy moja malutka urodzi sie łysa - pewnie tak, bo bliźniaki tez miały drobne jasne włoski tylko :)
Też swojej jestem ciekawa. Oboje jesteśmy blondynami to może nie mieć włosków lub mieć malutko jasnych. W ogóle ciekawa jestem jak będzie wyglądała , bo to jednak pierwsze dziecko. Ty możesz odwzorować się mniej więcej na dwóch pierwszych ❤️
Chociaż wiadomo, każde dziecko inne.
Jeszcze troszkę i zasypiemy się zdjęciami ❤️ tylko fajnie jak by był jeszcze jeden osobny wątek na dzień w którym urodzilysmy, wagę i zdjęcia :)

reklama
No pewnie, że adaptery się przydadzą :)
Mój jest zauroczony wózkiem ale nosidełko powiedział , jest jego. Będzie dumnie woził córkę w wózku ale częściej by chcial zabierać w foteliku [emoji23]

To tylko sen. Nie dobieraj sobie do głowy :*
Za duzO myślisz i to stąd. O której masz wizytę ?

Też swojej jestem ciekawa. Oboje jesteśmy blondynami to może nie mieć włosków lub mieć malutko jasnych. W ogóle ciekawa jestem jak będzie wyglądała , bo to jednak pierwsze dziecko. Ty możesz odwzorować się mniej więcej na dwóch pierwszych ❤️
Chociaż wiadomo, każde dziecko inne.
Jeszcze troszkę i zasypiemy się zdjęciami ❤️ tylko fajnie jak by był jeszcze jeden osobny wątek na dzień w którym urodzilysmy, wagę i zdjęcia :)
Wiem ze sen :p ale i tak wystraszylam sie hyhy wizyte mam na 11 jedziemy po 10, na miejscu bede 10.30 podlaczy mi ktg i poczekam najwyzej ;) dobrze ze moj wzial wolne tzn kazal kierownikowi zmienic grafik bo on chce i musi miec czwartek wolny :p gorzej bedzie gdy bedzie kazal mi za tydz przyjsc :/ chyba z cora pojade autobusem,obym nie urodzila w nim,przez nasze polskie drogi ;)

Hej dziewczyny..
Jaki mialam durny sen.. najpierw jakies pajaki i inne dziwactwa chcialy mnie zjesc.. a pozniej w innym snie ,snila mi sie krew na podpasce i to duzo.. i stwierdzilam ze nie wiem czy to porod czy nie.. :/
Dzis wizyta, ciekawe co mi powie..
Trzymamy mocno kciuki za wizytę :* ;)
L
Mi też się śniła krew dzisiaj , poszłam siku i patrzę że leci , a potem w szpitalu czekałam w kolejce do rodzenia bo było dużo dziewczyn , i jakies takie głupoty, te sny czasem .. :D :D

Dzień dobry dziewczynki :*
My nie śpimy od 6 i oglądamy bajki, synuś stwierdził, że On już jest wyspany masakra :D
Jakie plany na dziś? My zrobimy obiadek, dziś naszło mnie na młode ziemniaczki, mizerie i filet z kurczaka [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️ :)
Po obiadku pojedziemy nad jeziorko, chlopaki się będą kąpać a ja posiedzę sobie w cieniu :)
Milego dnia dziewczynki :*
Hehe. Ostatnio mój syn a ma 10 lat o 4 rano tez przyszedł do nas do łóżka i się wladowal do nas a nigdy tak nie robi.

Ja na 9 klientka, a potem jadę do teściowej w młodym [emoji23] on się pobawi z babcią a ja w spokoju posiedzę sobie na ogródku z kawą i będę miała chwilę spokoju [emoji23] teściowa też zrobi obiad [emoji23] a co jak se mogę to se będę korzystać [emoji23]
Mój młody tez jest u dziadków [emoji1][emoji1][emoji1]. .. Piękna cisza i spokój

Hej dziewczyny :-) jestem aktualnie w 35 tyg wczoraj miałam wizytę u lekarza i powiedział że mam skróconą szyjkę i mały już jest nisko główką termin mam na 9 sierpnia pwiedział że napewno nie dotrwamy terminu z tego wszystkiego zapomniałam zapytać go czy mam leżeć oszczędzać się a sam nic nie powiedział tyle że na tym etapie ciąża jest już donoszona.boje się że już blisko..Nie mam nawet spakowanej torby ani kosmetyków dla dzidzi i nie wiem sama czy mogę w tej sytuacji jechać do sklepu i pokupować wszystko czy lepiej leżeć

Hej dziewczyny :-) jestem aktualnie w 35 tyg wczoraj miałam wizytę u lekarza i powiedział że mam skróconą szyjkę i mały już jest nisko główką termin mam na 9 sierpnia pwiedział że napewno nie dotrwamy terminu z tego wszystkiego zapomniałam zapytać go czy mam leżeć oszczędzać się a sam nic nie powiedział tyle że na tym etapie ciąża jest już donoszona.boje się że już blisko..Nie mam nawet spakowanej torby ani kosmetyków dla dzidzi i nie wiem sama czy mogę w tej sytuacji jechać do sklepu i pokupować wszystko czy lepiej leżeć

A dzięki, udał się. Nie pozabijaliśmy się z mężem:) ba nawet się nie pokłóciliśmy hak to zazwyczaj bywa kiedy jesteśmy ze sobą 24h/dobę hehe.
Na zlocie super największą frajdę miały dzieciaki bo wygrali puchary i bardzo są z tego dumni, potem 2dni u kuzynki w Ozorkowie a że nie widziałyśmy się rok miałyśmy i robic. Na koniec 2dni w Toruniu: planetarium, stary rynek, Aquapark, spacery także super. Najlepsze jest to, że w domu ciągle mi się brzuch spinał, kuło w pochwie a od wyjazdy nic mnie nie boli a całe dnie na nogach.
Wniosek z tego taki, że musisz cały czas podróżować zamiast siedzieć w domu [emoji16]

reklama
Hej ;) tez mam krotka szyjke i z rozwarciem ;) nie panikuj,tylko powoli popakuj sie i oszczedzaj sily ,mozesz jechac sama ale powolutku, nie spiesz sie ;) mi kazano lezec zobaczymy co dzis powie :p

Do góry