G
gosc12
Gość
No pewnie, że adaptery się przydadząDzień dobry
My wczoraj w końcu zamówiliśmy fotelik i bazę . Zostały mi do kupienia nożyczki i wszystko już gotowe. A i muszę wysłać maila w związku z tymi adapterami. Wczoraj dzwoniłam do hurtowni, ale na stanie nie mieli i kazała mi się bezpośrednio kontaktować z firmą Jedo. Oni z kolei chcą maila ze zdjęciami. Fajnie by było jakby się udało załatwić te adaptery, bo czasami wygodniej wpiąć fotelik do ramy wózka.
Mój jest zauroczony wózkiem ale nosidełko powiedział , jest jego. Będzie dumnie woził córkę w wózku ale częściej by chcial zabierać w foteliku [emoji23]
To tylko sen. Nie dobieraj sobie do głowy :*Hej dziewczyny..
Jaki mialam durny sen.. najpierw jakies pajaki i inne dziwactwa chcialy mnie zjesc.. a pozniej w innym snie ,snila mi sie krew na podpasce i to duzo.. i stwierdzilam ze nie wiem czy to porod czy nie.. :/
Dzis wizyta, ciekawe co mi powie..
Za duzO myślisz i to stąd. O której masz wizytę ?
Też swojej jestem ciekawa. Oboje jesteśmy blondynami to może nie mieć włosków lub mieć malutko jasnych. W ogóle ciekawa jestem jak będzie wyglądała , bo to jednak pierwsze dziecko. Ty możesz odwzorować się mniej więcej na dwóch pierwszychAle cukiereczek <3 ja sie zastanawiam , czy moja malutka urodzi sie łysa - pewnie tak, bo bliźniaki tez miały drobne jasne włoski tylko
Chociaż wiadomo, każde dziecko inne.
Jeszcze troszkę i zasypiemy się zdjęciami tylko fajnie jak by był jeszcze jeden osobny wątek na dzień w którym urodzilysmy, wagę i zdjęcia