Kochana bez problemu Ci to w US wytłumacza. A prowadzenie działalności też nie jest takie trudne. Fakt faktem ja na zasadach ogólnych na karcie przychodów i rozchodów ale sama sobie to prowadziłam. Bez księgowej. Zeznanie roczne też sama robilam [emoji23] to tylko takie trudne się wydaje. A jak ktoś Ci to wytłumaczy to już z górkiDzień doberek. Właśnie skończyłam wgryzać się z podatkowy bełkot, jestem jeszcze bardziej zielona niż przed przeczytaniem czegokolwiek. A ja chcę tylko dowiedzieć się jak płacić podatek za wynajem mieszkania, to jest jakiś koszmar.Podziwiam ludzi, którzy prowadzą własną działalność i sami prowadzą sobie księgowość... nie wiem czy ja już taka stara jestem? Mam dzisiaj wizytę u gienia, to po drodze wstąpię do US może tam ktoś mi wszystko "łopatologicznie" wytłumaczy, a do tego zahaczę o tłumacza i odbiorę dokumenty... a miałam piękny plan nie ruszać się dzisiaj z domu :/ pół dnia mnie znowu nie będzie, a temperatura zapowiada się przeboska. Trzymajcie kciuki żeby mi chociaż klimatyzowane tramwaje i autobusy podjeżdżały bo wyjść muszę w najgorszą patelnię.
Mój kręgosłupek już zaczyna stękać jak za długo stoję [emoji14]
Dla mnie to wyczyn nie do przerobienia
Ja wiem czy ja taka aktywna? Jak już idę w miasto, to się wożę wszędzie tramwajami albo autobusami, bo na piechotę to ja nie zajdę daleko
reklama
G
gosc12
Gość
Ojej to jak mi ulzylo to teraz Ciebie złapało ja po domu już śmigam. Byle bym sobie na wykrakała na południe bólu.Ja już miałam spokój z rwą, to znowu w nocy mnie złapało;/ ból promieniuje do pośladka i nie wiedziałam jak się przekręcić żeby nie bolało
Fajnie , że urlop udany sama mam ochotę gdzieś wyjechać , odpoczac. Może mniej stresu i brzuszek dzięki temu się nie stawiał powodzenia na wizycie :* daj znać koniecznie po !:*Ale ten lekarz zorientowany ...masakra. To dobrze, że jednak leki działają. Daj znać jutro jak wyniki kwasów wyjdą.
Tymczasem dobranoc bo padam ze zmęczenia. Jutro po wizycie zajrzę do Was.
Dobranoc. Kolorowych snów jak to mój młodszy mawia
Biedna się nameczylas spróbuj Rennie jak Kasia pisała. Mój wczoraj w nocy umierał na zgagę, przypomniałam sobie o tych tabletkach do ssania i kazałam wziąć dwie. Po chwili jak ręką odjął. Moment i po zgadze. Może i na Ciebie w takim ekspresie zadziała. Chyba, że to był zbieg okoliczności..Hej dziewczyny. Dzisiejsza noc to była dla mnie jakaś męczarnia. Od kilku dni przed snem łapie mnie zgaga. Mleko dawało radę do tej pory. Dzisiaj nie pomogło. Zmieniałam pozycję spania co chwilę. Na lewym boku było w miarę, ale po kilku minutach w każdej pozycji zaczynał boleć kręgosłup. Piłam mleko i wodę no to latałam co chwilę siku. Jeszcze dwa komary mnie odwiedziły. Jednego utłukłam to za godz był drugi. A teraz się budzę i na dodatek boli mnie gardło.. Jezu..
E
Ewka34
Gość
Nie martw sie dziecmi beda pod dobra opieka i beda zachwycone ale rozumiem cie, bo tak samo reagowalam, jak moja mloda pojechala do babci pierwszy raz a to bylo tylko 45 km dalej hyhyA ja dzis mam fryzjera - w koncu! Bo odrost prawie do ucha sięga i taki troche smutny dzień , bo bliźniaki wlasnie wsiadły z tata do Taxi i pojechali na lotnisko . Lecą do dziadków do Szwecji az na 2 tyg - nigdy nie byli nigdzie az tak długo beze mnie i sie denerwuje . Wiem, ze beda pod super opieka, ale jak to matka - mam tysiac myśli co by było gdyby .. a ja teraz musze podwinać rękawy i zabrać sie za porządki w domu. Byc moze dzis przyjedzie moj brat zabrać stare łóżeczka Laurki i Gabrysia, jedno weźmie dla swojego synka a drugie ma komus sprzedać za symboliczne 100 zł . Zycze wam miłego dnia i jak najmniej złych dolegliwości .
A teraz odprez sie u fryzjera i odpoczywaj :*
G
gosc12
Gość
Piekny komplecik , ja chyba nie kupiłam właściwie nic z ubranek -Masakra ! Ale to przez to, ze nie dosc ze mam mase bo sie tym zajmuje , to jeszcze po Laurce mi zostało . To czego nie mamy to chyba tylko kombinezon na jesień /zimę z ciepła czapka . Nie moge sie doczekać zdjec maluszków w tych waszych pięknych stylowkach
Ja właśnie przeglądałam FB z rana i natknęłam się na takie zdjęcie. Iii ja już chce moja malutkaaaaaaaa
Załączniki
Gienio
Fanka BB :)
Dzieki wielkie !Nie martw sie dziecmi beda pod dobra opieka i beda zachwycone ale rozumiem cie, bo tak samo reagowalam, jak moja mloda pojechala do babci pierwszy raz a to bylo tylko 45 km dalej hyhy
A teraz odprez sie u fryzjera i odpoczywaj :*
E
Ewka34
Gość
Piekny ❤❤❤❤❤Zamówiłam kolejny komplecik
Głupia ja. Gdzie to będzie trzymać [emoji23] i czy dam radę we wszystko ja ubrać [emoji23]Zobacz załącznik 873832
Gienio
Ale cukiereczek <3 ja sie zastanawiam , czy moja malutka urodzi sie łysa - pewnie tak, bo bliźniaki tez miały drobne jasne włoski tylkoJa właśnie przeglądałam FB z rana i natknęłam się na takie zdjęcie. Iii ja już chce moja malutkaaaaaaaa Zobacz załącznik 873844
E
Ewka34
Gość
Moja tez miala drobne wloski,pozniej jej przyciemnialyAle cukiereczek <3 ja sie zastanawiam , czy moja malutka urodzi sie łysa - pewnie tak, bo bliźniaki tez miały drobne jasne włoski tylko
E
Ewka34
Gość
Ja tez za duzo myslalamPowodzenia na wizycie!!!
Ja też jakieś dziwne sny miałam. Nie pamiętam dokładnie, ale coś z porodem też mi się śniło. Za dużo chyba wczoraj myślałam.
reklama
madziula92
Dzień dobry ja niedawno wstałam, teraz śniadanko i mam zamiar wybrać się do pepco i rossmanna później zabieram się za robienie szarlotki, bo mama cały worek jabłek papierówek mi przyniosła na obiadek mam leczo jak dobrze mieć ugotowany obiadek @KatiNails śliczny komplecik @klaudiaa975 mnie najbardziej boli w nocy, i wtedy bardzo ciężko mi się ułożyć a tak w ogóle to chyba jakaś bezsenność mnie dopada..obudziłam się w nocy i nie mogłam usnąć i z boku na bok..:/ katar dalej mi doskwiera..mam nadzieję,że niedługo się skończy