Dorota14
Zaangażowana w BB
Sliczny a gdzie taki mozna kupic?Zamówiłam kolejny komplecik
Głupia ja. Gdzie to będzie trzymać [emoji23] i czy dam radę we wszystko ja ubrać [emoji23]Zobacz załącznik 873832
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczny a gdzie taki mozna kupic?Zamówiłam kolejny komplecik
Głupia ja. Gdzie to będzie trzymać [emoji23] i czy dam radę we wszystko ja ubrać [emoji23]Zobacz załącznik 873832
Tak wiem , moje dzieci tez uwielbiają teściów - oni maja prawie 70 lat a sa tak aktywni , ze moi rodzice 12 lat młodsi przy nich wysiadają , non stop podróżują , organizują dzieciom swietnie czas i w ogóle widać jak bardzo ich kochaja , moj maź jest jedynakiem i to jedyne wyczekane wnuki . Ja sie najbardziej boje podróży - środków transportu , nie dosc ze sama sie boje to tez zawsze martwię o innych . Jak juz tam szczęśliwie dotrą na miejsce , to na pewno poczuje sie lepiejZobaczysz dzieci będą zadowolone z wakacji! Pamiętam jak moja Marta pierwszy raz pojechała ba 2 tyg do teściowej. Byłam zestresowana, strasznie tęskniłam, a Marta nawet przez tel nie miała czasu rozmawiać. Moja córka ma bardzo dobry kontakt z teściowa i obydwie bardzo się ciesza jak się w końcu widzą.
Powodzenia Ewa na wizycie a w snach jest zazwyczaj na odwrót , czyli jak cos ci sie sni zle to znaczy ze bedzie dobrze . Tez mam dziwne sny w ciąży , normalnie mozna by scenariusz do filmu napisać .Hej dziewczyny..
Jaki mialam durny sen.. najpierw jakies pajaki i inne dziwactwa chcialy mnie zjesc.. a pozniej w innym snie ,snila mi sie krew na podpasce i to duzo.. i stwierdzilam ze nie wiem czy to porod czy nie.. :/
Dzis wizyta, ciekawe co mi powie..
Fajny komplecik[emoji16] ogólnie super rzeczy tam mają[emoji16]Zamówiłam kolejny komplecik
Namyśliłaś się i to pewnie dlatego [emoji4] udanej wizyty[emoji8]Hej dziewczyny..
Jaki mialam durny sen.. najpierw jakies pajaki i inne dziwactwa chcialy mnie zjesc.. a pozniej w innym snie ,snila mi sie krew na podpasce i to duzo.. i stwierdzilam ze nie wiem czy to porod czy nie.. :/
Powodzenia na wizycie!!!Hej dziewczyny..
Zamówiłam kolejny komplecik
Hej dziewczyny. Dzisiejsza noc to była dla mnie jakaś męczarnia. Od kilku dni przed snem łapie mnie zgaga. Mleko dawało radę do tej pory. Dzisiaj nie pomogło. Zmieniałam pozycję spania co chwilę. Na lewym boku było w miarę, ale po kilku minutach w każdej pozycji zaczynał boleć kręgosłup. Piłam mleko i wodę no to latałam co chwilę siku. Jeszcze dwa komary mnie odwiedziły. Jednego utłukłam to za godz był drugi. A teraz się budzę i na dodatek boli mnie gardło.. Jezu..