reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

W szoku jestem, ze nic Cię nie bolało wyrwanie :)

Jak była szansa, że maly się obróci to pytałam polozna czy jest sens masować to powiedziała, że nie. Na tyle lat pracy to stwierdziła, że to jak z nosem każdy ma już genetycznie ukształtowane wszystko i masaż nie ma na to wpływu, ale pewnie zdania są podzielone :)

Tez jestem w szoku, bo dużo osób pózniej umiera, a tu nic. Nie dosyć ze trwało to chwile to nie bolało, bałam sie zejścia znieczulenia ale tez nic. Jedynie czuje opuchnięte dziąsło, ale to może sie utrzymywać pare dni. I co najlepsze taka obsługa na NFZ [emoji3]

reklama
Już się chwale co u nas na wizycie :)
Borys ma 2650 g. Leży dalej miednicowo więc potwierdziło się wskazanie do cc. Lekarz już sam stwierdził, że szanse już nikłe żeby Mały się obrócil. Pobrał mi dziś wymaz gbs. Na następnej wizycie ustalimy termin cc. Bo są dwie opcje przy takim polozeniu można czekać na rozpoczęcie porodu tzn skurcze i wtedy zrobic cc lub ustalić termin cc. Stwierdziłam, że wolę ustalić konkretny termin. Szyjka tak jak była 29 mm przez 16 dni nic się nie zmieniło :)dostałam tabletki na ciśnienie i mam troszke ograniczyć jedzenie :)

A po ile sprzedajecie i czy z wysylka.. bo teraz dobry miod dostac swojski to trudno :(
Po 35 zl sprzedajemy za sloik 1.2 kg. Ale niestety bez wysyłki, wszystko mamy już zaklepane, bo dopiero drugi rok mamy pszczoły (zaczynamy z nimi zabawe) i wyszło nam tylko 120 sloikow bo mamy mało uli póki co, więc rozszedl się jak świeże bułeczki :D Na początku był pomysł żeby postawić dwa ule, żeby zapylaly nam sad, bo mamy drzewka owocowe. Ale tak nam się spodobały te pszczoły że założyliśmy z mężem pasiekę i zaczęliśmy sprzedawać miód.

A ja wróciłam z carrefoura z moim, byliśmy po jakaś tam chemię typu płyn duży do mycia naczyn, ręczniki papierowe, płyn do prania itd. I oczywiście była promka to kupiłam małej hah, już ostatni raz [emoji85][emoji85] i dla siebie peeling do ciała, pachnie jak czekolada [emoji179][emoji5]Zobacz załącznik 873715
Ehe ehe za każdym razem jest ten ostatni raz :D

Po 35 zl sprzedajemy za sloik 1.2 kg. Ale niestety bez wysyłki, wszystko mamy już zaklepane, bo dopiero drugi rok mamy pszczoły (zaczynamy z nimi zabawe) i wyszło nam tylko 120 sloikow bo mamy mało uli póki co, więc rozszedl się jak świeże bułeczki :D Na początku był pomysł żeby postawić dwa ule, żeby zapylaly nam sad, bo mamy drzewka owocowe. Ale tak nam się spodobały te pszczoły że założyliśmy z mężem pasiekę i zaczęliśmy sprzedawać miód.
Kurcze szkoda.. ale gratuluje pomyslu.. :* to juz rzadkosc :p ale bede Cie miec na oku na przyszly rok hyhy :D

Ehe ehe za każdym razem jest ten ostatni raz :D
Jeśli o tym ostatnim razie mowa to po wizycie u gina oczywiście odwiedziłam smyka. niestety czerwonej wanienki nie mieli po którą weszłam ale były ciuszki w promocji :D
Screenshot_2018-07-04-19-18-34-631_com.miui.gallery.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-04-19-18-34-631_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-07-04-19-18-34-631_com.miui.gallery.png
    190,3 KB · Wyświetleń: 388
Dziewczyny, dzis zaluje ze nie mam niskiego prysznica.. mam problem z umyciem sie w wannie :confused2: cora musiala mi pomagac :confused2: a maz zakazal mi kapac sie w duzej ilosci wody bo czytal ze nie moge.. :confused2: ale ten zakaz to od wyjscia ze szpitala mam.. od tego czasu tylko sie zawsze obmylam na stojaco i gitarka.. a dzis.. masakra.. dzis sobie klapnelam na chwile w wannie, bo sily brak, w malej ilosci wody i mialam problem.. :confused2:

reklama
Jeśli o tym ostatnim razie mowa to po wizycie u gina oczywiście odwiedziłam smyka. niestety czerwonej wanienki nie mieli po którą weszłam ale były ciuszki w promocji :DZobacz załącznik 873729
Moja mama też dzisiaj była w smyku ☺️. Tez jakieś Ciuszki kupiła. A tak w ogóle to w pt się zobaczymy ❤️. Juz nie mogę się doczekać ❤️.

Leo ma właśnie czkawkę. Dopiero 3 raz czuje .

Do góry