Meml
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, że mój mąż jest na zwolnieniu, ale też przez te kolano trochę jest ograniczony. No dobrani jesteśmy teraz idealnie Hehe.@Meml nie martw sie kochana :* lezenie nie jest takie tragiczne.. mnie np szlak juz trafia hyhyhy wiec cos sie dzieje oby jutro mi powiedzial ze moge chodzic po domu i troche posprzatac.. ale pewnie bedzie to nierealne..
No to teraz nic, tylko odpoczywaj skoro położna tak kazała na pewno dotrzymacie jeszcze kilka tygodni w dwupaku2,1 cm, ale jest miękka i juz zaczyna się wewnątrz robić rozwarcie. A dzisiaj jest 32 +5.
Ale sliczne ❤❤❤❤❤❤❤I odebrałam paczkę z kolejnym zamówieniem. Ale to już ba razie koniec z zakupami .
Zobacz załącznik 873626 Zobacz załącznik 873627 Zobacz załącznik 873629 Zobacz załącznik 873632
Jakie te 2 pary ogrodniczek boskie [emoji7] a teraz już odpoczywaj po tych zakupach itp [emoji14]I odebrałam paczkę z kolejnym zamówieniem. Ale to już ba razie koniec z zakupami .
Zobacz załącznik 873626 Zobacz załącznik 873627 Zobacz załącznik 873629 Zobacz załącznik 873632
Kartę dajesz rossneOdbierając pieluszki te za grosz trzeba pokazac tego maila czy jak ?