reklama
Paulana
Fanka BB :)
Pierwsze paczki przyszły
Butelka ze smoczkiem medela calma
Osłonka przeciwsłoneczna
Wkładka do wózka i organizer
A wózek już się składa
Zobacz załącznik 873639 Zobacz załącznik 873640 Zobacz załącznik 873641 Zobacz załącznik 873642 Zobacz załącznik 873643
Ale masz tam słodko
Fiorna
Rozwiesiłam ostatnią pralkę..łącznie od wczoraj było ich 10 albo 11 ale prałam wszystko tzn ubranka, kocyki, prześcieradła, pieluchy tetrowe i flanelowe, ręczniki z kapturkiem - jak je wszystkie przeliczyłam to wyszło mi że mam ich 6 ja kupiłam a potem dostaliśmy w prezencie ale jeden przeznaczę jako kocyk bo jest z takiego materiału że na pewno będzie ciężko wytrzeć nim
Muszę dokupić ostatnie rzeczy i w końcu koniec
madziula92
Dzisiaj dzień picia coli haha ja właśnie gotuję leczo...miałam nie gotować, bo taki upał..ale coś trzeba jeść @KatiNails super te ubranka i jeszcze 1 zł za sztukę to żal nie kupić @klaudiaa975 czekamy na zdjęcie wózka my po nasz wózek pojedziemy dopiero końcem lipca, bo nie mamy gdzie go trzymać
madziula92
Rozwiesiłam ostatnią pralkę..łącznie od wczoraj było ich 10 albo 11 ale prałam wszystko tzn ubranka, kocyki, prześcieradła, pieluchy tetrowe i flanelowe, ręczniki z kapturkiem - jak je wszystkie przeliczyłam to wyszło mi że mam ich 6 ja kupiłam a potem dostaliśmy w prezencie ale jeden przeznaczę jako kocyk bo jest z takiego materiału że na pewno będzie ciężko wytrzeć nim
Hehe ja też chyba tyle prań miałam, jakbym miała to policzyć ciuszki czekają aż będę miała komodę i wtedy zacznę prasować i układać
Fiorna
Dzisiaj dzień picia coli haha ja właśnie gotuję leczo...miałam nie gotować, bo taki upał..ale coś trzeba jeść @KatiNails super te ubranka i jeszcze 1 zł za sztukę to żal nie kupić @klaudiaa975 czekamy na zdjęcie wózka my po nasz wózek pojedziemy dopiero końcem lipca, bo nie mamy gdzie go trzymać
Leczo...uwielbiam U mnie w lodówce praktycznie samo światło zostało dojadamy resztki bo w piątek jedziemy do teściów na cały weekend
My czekamy na telefon z info kiedy wózek można odebrać, wstępnie mają dzwonić w połowie lipca
Jakiego ja mam pecha że mój mąż nie lubi coli, lecza, McDonalda...
G
gosc12
Gość
Maljan
To sporo zrobiłaś tych prań ja też prałam wszystko, miałam prań chyba 7 [emoji16]Rozwiesiłam ostatnią pralkę..łącznie od wczoraj było ich 10 albo 11 ale prałam wszystko tzn ubranka, kocyki, prześcieradła, pieluchy tetrowe i flanelowe, ręczniki z kapturkiem - jak je wszystkie przeliczyłam to wyszło mi że mam ich 6 ja kupiłam a potem dostaliśmy w prezencie ale jeden przeznaczę jako kocyk bo jest z takiego materiału że na pewno będzie ciężko wytrzeć nim
reklama
Fiorna
To sporo zrobiłaś tych prań ja też prałam wszystko, miałam prań chyba 7 [emoji16]
Kuzynka mi podrzuciła trochę rzeczy po swoich synach i tyle tego wyszło dobrze że proszku starczyło