reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Rozwiesiłam ostatnią pralkę..łącznie od wczoraj było ich 10 albo 11 :szok: ale prałam wszystko tzn ubranka, kocyki, prześcieradła, pieluchy tetrowe i flanelowe, ręczniki z kapturkiem - jak je wszystkie przeliczyłam to wyszło mi że mam ich 6 :D ja kupiłam a potem dostaliśmy w prezencie ale jeden przeznaczę jako kocyk bo jest z takiego materiału że na pewno będzie ciężko wytrzeć nim :D

Muszę dokupić ostatnie rzeczy i w końcu koniec :D

Rozwiesiłam ostatnią pralkę..łącznie od wczoraj było ich 10 albo 11 :szok: ale prałam wszystko tzn ubranka, kocyki, prześcieradła, pieluchy tetrowe i flanelowe, ręczniki z kapturkiem - jak je wszystkie przeliczyłam to wyszło mi że mam ich 6 :D ja kupiłam a potem dostaliśmy w prezencie ale jeden przeznaczę jako kocyk bo jest z takiego materiału że na pewno będzie ciężko wytrzeć nim :D

Hehe ja też chyba tyle prań miałam, jakbym miała to policzyć :D ciuszki czekają aż będę miała komodę i wtedy zacznę prasować i układać :D :p

Dzisiaj dzień picia coli haha :D ja właśnie gotuję leczo...miałam nie gotować, bo taki upał..ale coś trzeba jeść ;) @KatiNails super te ubranka i jeszcze 1 zł za sztukę to żal nie kupić :p @klaudiaa975 czekamy na zdjęcie wózka :D my po nasz wózek pojedziemy dopiero końcem lipca, bo nie mamy gdzie go trzymać :D

Leczo...uwielbiam :-) :) U mnie w lodówce praktycznie samo światło zostało :p dojadamy resztki bo w piątek jedziemy do teściów na cały weekend :D
My czekamy na telefon z info kiedy wózek można odebrać, wstępnie mają dzwonić w połowie lipca :D
Jakiego ja mam pecha że mój mąż nie lubi coli, lecza, McDonalda... :p

Pomóżcie.. o ch. Tu chodzi :///
Co ja mam zrobić z tymi metalami, z tym białym materiałem ..
15307124518051050900043.jpg
1530712466521843735925.jpg

Załączniki

• 15307124518051050900043.jpg
    15307124518051050900043.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 345
  • 1530712466521843735925.jpg
    1530712466521843735925.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 369

To sporo zrobiłaś tych prań :o ja też prałam wszystko, miałam prań chyba 7 [emoji16]

reklama
Do góry