E
Ewka34
Gość
Mowisz ze masz do odebrania pieluszki i tylko karte podajesz z rossmanaOdbierając pieluszki te za grosz trzeba pokazac tego maila czy jak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mowisz ze masz do odebrania pieluszki i tylko karte podajesz z rossmanaOdbierając pieluszki te za grosz trzeba pokazac tego maila czy jak ?
Nie musiał podawać argumentów. Te napoje do zdrowych nie należą. Jak colą można usunąć osad w toalecie to ja wolę tego w ciąży nie pić. Rozpuszcza wapń m.in . Tak samo unikam kawy bo wypłukuje magnez z organizmu. A ja łykam 3 tabl magnezu więc popić je kawą to bez sensu brać. Wiesz nie mówię, żeby popadać w paranoje bo jak jest zachcianka to siły nie ma nawet na kilka łyków coli sobie pozwolę ale wolę nie kupować żeby nie kusiło☺
Co ty mowisz jak dobrze ze ja tego nie pijeOby tylko. Widziałam doświadczenie jak cola surowe mięso rozpuszczała
Właśnie rozbroiłam gondolkę po Natalce bo piszecie cały czas o praniu wózków to postanowiłam też się tym zająć. Wypiorę tylko tę wkładkę wierzchnią. Ona chyba w każdym modelu wózka jest zdejmowana to nawet nowy można przeprać żeby nie było takie prosto z fabryki☺
Zobacz załącznik 873585
Jesteśmy w bardzo małej wsi nazywa się Orzechowo. Najbliższa taka większą to Ełk.Przypomnij gdzie dokładnie jesteście. Ja pochodzę z tamtych stron, no może bardziej z Warmii.
Tak się domyślałam , że o taki masaż Wam chodzi. Ale ja miałam wątpliwą przyjemność przeżyć ten drugi i od razu mi się przypomniało. Ja się zastanawiałam ostatnio nad zakupem tej anniball czy coś takiego. Mój gin mi polecił. Ale kurcze nikt mi gwarancji nie da że nie pęknę i tak a ponad 200 zł pójdzie psu w ..
Chyba wolę być nacięta. Poprzednio to przeżyłam , źle się nie goiło. Ewentualnie słyszałam , że niby samemu można sobie krocze masować i rozciągać kilka tyg przed porodem, ale czy to coś da.. Bo położnej to już nie dam łapy tam wsadzić. Od razu jej powiem , że ma tylko zmierzyć rozwarcie i wynocha.
A mi znowu frajdę sprawia prasowanie tych malutkich ubranek.
Hah ja tez mam draże w lodowce, już je zjem tak przed obiadkiem sobie hehe Zobacz załącznik 873608