reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Super !! Przyszłam do położnej która pół godziny temu przyszła i wyjechała. Czekać będę tu chyba do przyjazdu lekarza czyli do 14:30 bo jak puszczę kolejkę to koniec. Ja się zabiję :( a już glodnieje powoli. Te wizyty na NFZ są po prostu męczące.

reklama
O kurde...w sumie to dobrze, że jesteś w szpitalu, bo tam się szybciej wszystkiego dowiesz[emoji4]Pewnie to z nerwów[emoji852]
Daj znać jak będziesz po wizycie [emoji16]Zazdroszczę[emoji16]chociaż ja rzadko pijam takie rzeczy[emoji4]od czasu do czasu np. w kfc, czy na imprezach, ale teraz bym chociaż łyka zimnej się napiła[emoji16]

Ja sama z tego zrezygnowałam[emoji16] Wstyd się przyznać, wszystko jest dla ludzi[emoji16], ale ja w pracy często używam coli czy pepsi, jak np. jestem na delegacji.. nie mogę odkręcić wymontowanego zaworu, a muszę dokonać dokładnego pomiaru, wtedy to działa, jak prawdziwy odrdzewiacz i wszystko puszcza po 5-10 minutach[emoji23] Ale to są sytuacje wyjątkowe [emoji4] przed ciążą popijam nie raz, ale rzadko[emoji16]

Ale cudne widoki masz[emoji16]Jac robię to samo[emoji23][emoji16] Do mojego nawet nie dociera, że lekarz pozwolił mi chodzić [emoji23][emoji16]
Hahaha te nasze chłopy [emoji16] ale prawda taka, że no martwią się o nas :)
Mój mówi, że jak tak bardzo chce sprzątać, to po porodzie on się położy na kanapie z Filipem, a ja będę z motorkiem w dupie sprzątać cały dom [emoji23]

No często ostatnio ta cola jest, aż wstyd, ale nie mogę się powstrzymać tzn taka mała puszka 200 ml ;) nic mnie nie boli, zero dolegliwości.
Ja tez pije dość często, taka zimniutka najlepsza na te upaly [emoji23] moja mama w ciazy Piła hektolitrami, taka miała ochotę :p a z nami wszystko w porządku ;)

Jak piszesz masaż krocza to aż mi się słabo robi jak sobie przypomnę jak mi położna badała rozwarcie a że nie szło to chciała ręką rozmasować. Może są inne masaże nie wiem. Ja ten co przeżyłam to wolę 5 razy dziecko rodzić niż żeby mnie tak masowali.
Ty mówisz chyba o masażu szyjki żeby spowodować rozwarcie. A my mówimy o masażu krocza kilka tyg przed terminem żeby niby spróbować uniknąć nacięcia :)

Super !! Przyszłam do położnej która pół godziny temu przyszła i wyjechała. Czekać będę tu chyba do przyjazdu lekarza czyli do 14:30 bo jak puszczę kolejkę to koniec. Ja się zabiję :( a już glodnieje powoli. Te wizyty na NFZ są po prostu męczące.
Biedna. A może ktoś zajmie Ci kolejkę na chwile a ty skoczysz gdzieś do sklepu chociaż po jakąś drożdżówkę?

Ja tez pije dość często, taka zimniutka najlepsza na te upaly [emoji23] moja mama w ciazy Piła hektolitrami, taka miała ochotę :p a z nami wszystko w porządku ;)

Dokładnie :) grunt to zdrowe podejście do wszystkiego. Wiadomo warto mieć świadomość, ze to niezdrowe, rozpuszcza zęby itd ale nie zaszkodzi jak jeszcze z 6 razy się napije przez te 30 dni tej coli [emoji5][emoji847]

Ja tez pije dość często, taka zimniutka najlepsza na te upaly [emoji23] moja mama w ciazy Piła hektolitrami, taka miała ochotę [emoji14] a z nami wszystko w porządku ;)
Ja nie odmawiam sobie całkowicie w ciąży, wszytko z umiarem. Ale piję raz na jakiś czas, tak jak i przed ciążą z resztą. Średnio lubię, czasami najdzie mnie ochota

reklama
Ja pierdziele jaki skwar oszaleje :/
Zrobiłam spaghetti i koktajl z truskawek i bananów i mam dość uff.
Mam do odebrania pampki z rossmana ale chyba pójdę pod wieczór bo teraz nie idzie wytrzymać :/

Do góry