reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mało kiedy pije ale dlatego że nie mam smaka. Ale tak się składa że po tych rozwodach na temat coli już mam smaka i proszę męża o podróż do sklepu po cole [emoji23] zastanawiam się na co jeszcze mam smaka i jak tu się dziś rozpieścić [emoji23]
Kurde zaraz i ja pójdę do sklepu po colę [emoji23]

reklama
On właśnie nie chciał, bo mówi „ a co jeśli dotknę córeczkę w główkę” hahaha no nie mogę xd

I tak się wymigiwał, tu brak czasu, tutaj praca, tu szkoła zaocznie itd i w końcu mi się udało hah. Ale wczoraj byliśmy na tym spacerze na skałkach i do mnie z tekstem, ze jak już będę po porodzie i sprawna to przyjechalby tam ze mną i by mnie wziął na łonie natury tam w takim jakby „bunkrze” hahah a ja takie oczy, w ogóle tak mu się podoba teraz moje ciało tzn biodra szersze, pupa jeszcze większa i piersi to tak się nakręca, ze po porodzie to mówi ze się mną zajmie w końcu [emoji5] a

No ja tez ostatnio miałam ochote ciagle hah i się udało [emoji119][emoji119][emoji119]
Zazdro... moje libido wynosi -100, najlepiej niech się do mnie nie zbliża :/ biedny :( aż sama mu współczuje... Jak po porodzie nie wróci to będzie dramat ;/ Mój mi tez ostatnio powiedział, ze tak ładnie wygladam. Ze z tylu nawet nie widać, ze w ciazy jestem, tylko z przodu żółwik :D a ja się czuje jak slon na wybiegu [emoji23]

A podał argument? Bo ja i tak pewnie do końca ciąży raz na tydzień się napije coli, nie chce popadać w paranoje, ze tego mi nie wolno, wstać mi nie wolno, pójść do sklepu mi nie wolno, makreli i camemberta nie wolno itd.

Jasne rozumiem :) ja przed ciąża w ogóle nie połam tego syfu, także mówię nie zabije mnie to, a odżywiam się zdrowo tzn obiad jem i kolacje normalna także mała ma skad czerpać witaminki ;)
Nie musiał podawać argumentów. Te napoje do zdrowych nie należą. Jak colą można usunąć osad w toalecie to ja wolę tego w ciąży nie pić. Rozpuszcza wapń m.in . Tak samo unikam kawy bo wypłukuje magnez z organizmu. A ja łykam 3 tabl magnezu więc popić je kawą to bez sensu brać. Wiesz nie mówię, żeby popadać w paranoje bo jak jest zachcianka to siły nie ma nawet na kilka łyków coli sobie pozwolę ale wolę nie kupować żeby nie kusiło☺

Kurde zaraz i ja pójdę do sklepu po colę [emoji23]
Ja bym sobie podjechała tylko że to ciężkie jest i do auta nawet nie chce mi się nieść [emoji23]
Ale znalazłam sposób.. wygnalam męża żeby takie szkło ładował do worów.. widzę że już jest zmęczony i spocony to za chwilę sam pojedzie po cole [emoji23][emoji23] tylko nie wiem co chcę jeszcze

Zazdro... moje libido wynosi -100, najlepiej niech się do mnie nie zbliża :/ biedny :( aż sama mu współczuje... Jak po porodzie nie wróci to będzie dramat ;/ Mój mi tez ostatnio powiedział, ze tak ładnie wygladam. Ze z tylu nawet nie widać, ze w ciazy jestem, tylko z przodu żółwik :D a ja się czuje jak slon na wybiegu [emoji23]
Ja ci mogę oddać moje libido bo mi z niego i tak nic

Ja bym sobie podjechała tylko że to ciężkie jest i do auta nawet nie chce mi się nieść [emoji23]
Ale znalazłam sposób.. wygnalam męża żeby takie szkło ładował do worów.. widzę że już jest zmęczony i spocony to za chwilę sam pojedzie po cole [emoji23][emoji23] tylko nie wiem co chcę jeszcze
Ja mam sklep pod blokiem [emoji16]

Nie musiał podawać argumentów. Te napoje do zdrowych nie należą. Jak colą można usunąć osad w toalecie to ja wolę tego w ciąży nie pić. Rozpuszcza wapń m.in . Tak samo unikam kawy bo wypłukuje magnez z organizmu. A ja łykam 3 tabl magnezu więc popić je kawą to bez sensu brać. Wiesz nie mówię, żeby popadać w paranoje bo jak jest zachcianka to siły nie ma nawet na kilka łyków coli sobie pozwolę ale wolę nie kupować żeby nie kusiło[emoji5]

No racja :) wszystko z głową [emoji5][emoji5]

reklama
Ja mam sklep pod blokiem [emoji16]
Ja też miałam sklep pod domem , to go zamknęli .. widocznie za mało coli kupowałam i teraz mam 1.5km dalej [emoji23]
IMG_20180704_132804.jpg

Załączniki

• IMG_20180704_132804.jpg
    IMG_20180704_132804.jpg
    78,2 KB · Wyświetleń: 311
Do góry