reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A w ogóle... W poczekalni nasluchalam się tylu komplementów od Pan,że szok... aż chce się zyc:) babeczki mówiły że taka szczuplutka jestem,że brzuszek piękny,a że córcia w ogóle mi urody nie odebrala:D jak to kobieta kobieta potrafi podbudowac:):):)

Wow, to chyba trzeba szukać z lupą takich osób serdecznych i miłych ;) bo ja to tylko znieczulicy doświadczam prawie ciagle i już chciałabym z wózeczkiem popylać żeby chociaż moje ciśnienie i stres po tym nie przekładał się na małą w brzuszku :)

reklama
Właśnie dzwoniła do mnie znajoma, ma termin na 15 lipiec a Mały juz waży 4 kg :D
I szyjka wysoko, Maly wysoko nic sie.nie szykuje masakra. Jak do 19tego nie urodzi to ma cc bo się boją, że będzie bardzo duzy :)
A Ona tak spuchla, że palcami od nóg nie może ruszać:/

Wow, to niezły maluszek :D czyli już niewiele zostało jej. Ciekawe czy jednak zaskoczy wszystkich i będzie chciał naturalnie sam wyjść :D

Hej.
Ja zaraz wychodzę z domu , jadę odebrać wyniki i na wizytę do ginekologa 13.15, do endokrynologa 16 .
Coś się dzisiaj słabo czuje , nie spałam od 4 . Kilka razy byłam w kibelku , mdli mnie, tętno mi skacze. Nie wiem czy to podświadomie nerwy , czy coś innego . :oo:

Daj znać po wizycie i wyniki jak tam Twoje :)

To pewnie przez stres, weź wdech wydech, napij się wody z cytryna zimnej, będzie dobrze :)

Dzieki :p jestem z niej dumna :p
Moj tez reaguje na kazde moje stekniecie [emoji23]
Oj z seksem to kurde.. jak go dopadne po wszystkim to nie wypuszcze :p
Zauwazylam ze wraca mi poped plciowy :p

On właśnie nie chciał, bo mówi „ a co jeśli dotknę córeczkę w główkę” hahaha no nie mogę xd

I tak się wymigiwał, tu brak czasu, tutaj praca, tu szkoła zaocznie itd i w końcu mi się udało hah. Ale wczoraj byliśmy na tym spacerze na skałkach i do mnie z tekstem, ze jak już będę po porodzie i sprawna to przyjechalby tam ze mną i by mnie wziął na łonie natury tam w takim jakby „bunkrze” hahah a ja takie oczy, w ogóle tak mu się podoba teraz moje ciało tzn biodra szersze, pupa jeszcze większa i piersi to tak się nakręca, ze po porodzie to mówi ze się mną zajmie w końcu [emoji5] a

No ja tez ostatnio miałam ochote ciagle hah i się udało [emoji119][emoji119][emoji119]

Super wiadomości [emoji16] i ta twoja szyjka[emoji4]nieźle cię straszy, a mimo to jest ok [emoji16]Możesz żelazkiem parowym[emoji4]Ja jeszcze czyściłam takim środkiem, który kupiłam w Rossmannie - właśnie do rzeczy, których nie da się wyprać, zabawek dla dzieci[emoji4] Ja nie będę robić[emoji23] nie wiem jak i nie chce chyba wiedzieć[emoji16]
Oglądałam na necie [emoji16]

Właśnie dzwoniła do mnie znajoma, ma termin na 15 lipiec a Mały juz waży 4 kg :D
I szyjka wysoko, Maly wysoko nic sie.nie szykuje masakra. Jak do 19tego nie urodzi to ma cc bo się boją, że będzie bardzo duzy :)
A Ona tak spuchla, że palcami od nóg nie może ruszać:/
Biedna, pewnie już jej mega ciężko. Jak za szybko się dzieje to źle, jak nic się nie dzieje kilka dni przed terminem też źle [emoji14]

reklama
A ja już umylam włosy, ogoliłam nogi (jeszcze robię to bez problemu sama i nawet nic mnie nie boli jak się schylam :o) aż dziwne hah, ale okolic pieroga już nie ogarnę xd), pozmywałam naczynia, pozbierałam pranie i teraz leżę i odpoczywam.

Dziś na obiadek szybkie menu tzn ryż biały, brokuł i rybka :)

Później mój wróci zjemy i na 17 jedziemy z nim do dentysty :) później ogarniemy chyba zakupy chemiczne osobno żeby później w pt nie dźwigać i spożywki i chemii i już wtedy odpoczynek :)

Także znowu dzień zleci [emoji102][emoji102]

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry