miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Zęby jej się psują i miała raz na tydzień jeść słodkie z tego co kojarzę . Nie pamiętasz ? [emoji39]
Hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zęby jej się psują i miała raz na tydzień jeść słodkie z tego co kojarzę . Nie pamiętasz ? [emoji39]
Jak skurcze. Nasilają się stopniowo i stopniowo puszczają. Nacisk na odcinek krzyżowy. Jakby Ci ktoś kręgosłup łamal. Ja miałam dodatkowo uczucie przy tych bólach jakbym chciała już przec.. Ból okropny, a brak postępów porodu.A mozesz mi opisac te bole?
To czekamy na wieści. Oby się obrócił. Ja też się zawsze dzień przed i w dniu wizyty bardzo denerwuję. Ale będzie dobrze☺Dzień dobrytroszkę stresa mam bo czekam na wizyte, ciekawe czy Mały sie obrócil i ile już waży. Zastanawiam się czy dziś mi da skierowanie na cc jak się nie obrócil. Ale wszystkiego dowiem się wkrótce. Miłego dnia
![]()
Jak skurcze. Nasilają się stopniowo i stopniowo puszczają. Nacisk na odcinek krzyżowy. Jakby Ci ktoś kręgosłup łamal. Ja miałam dodatkowo uczucie przy tych bólach jakbym chciała już przec.. Ból okropny, a brak postępów porodu.
Hej dziewczyny [emoji173]
Co do arbuza to potwierdzam.. hyhy tez latalam w nocy kilkanascie razy na siku [emoji23]
Ja bym chociaz odkryla wozki na jakis czas, zeby odparowaly z tej chemii
Klaudia dobra akcja z tym laktatorem i butelkami [emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymam ksiuki za dzisiejsze wizyty [emoji173]
Moja wizyta jutro,wymaz ,pojscie do labolatorium.. meczaco bedzieale moze nie bede musiala brac tabsow i lezec
![]()
mowie do mojego ze chce juz urodzic bo mnie wszystko boli.. a on ze mam jeszcze poczekac,zeby wszystko bylo dobrze.. ech.. hyhy
A te bole krzyzowe to takie jakby ktos cie kopnal tam dosc mocno czy jak je mozna opisac? Pytam z ciekawosci![]()
Ide cos zjesc![]()
aaaa pochwale sie,jaka corcia zrobila wczoraj pyszna zupe pomidorowa [emoji173] no ogolnie sam rosol wyszedl jej kapitalnie ,lepszy niz moj [emoji173] a i maz z pracy jak wrocil zjadl dokladke [emoji173] u mnie nigdy nie jadl![]()
Mhmm.. a prominiowalo ci na brzuch? Cos w rodzaju dlugiego mocnego kopa np? Bo ja przy porodzie takich nie mialam ,a dzis to mnie zginalo od rana :/ tak jakby skurcz z tylu ale taki jakby dlugi kopniak i promieniowal na przod..Jak skurcze. Nasilają się stopniowo i stopniowo puszczają. Nacisk na odcinek krzyżowy. Jakby Ci ktoś kręgosłup łamal. Ja miałam dodatkowo uczucie przy tych bólach jakbym chciała już przec.. Ból okropny, a brak postępów porodu.
Jestem po wizyciedziś 34+5, lekarz tak liczy, to termin z USG I trymestru, z OM 34+0. Malutką waży 2500 g
A szyjka....uwaga, pomimo much szaleństw, sprzątania można powiedzieć,że się nie zmieniła. W jednym piłkarze wyszła 16 mm,w drugim 19 mm. Czyli tyle samo miała 2 tygodnie temu. Mało tego, rozwarcia brak,a z synem na tym etapie szyjka była chyba 11 mm i rozwarcie ujście wewnętrzne. Z tej radości poszłam do Rossmanna,w końcu kupiłam sobie okulary,a synkowi smoczki z czubkiem bo lubi,a bardzo rzadko pije. Teraz pralkę wstawiłam z rzeczami malutkiej tymi większymi.
Aaa a i luteine mam brać tylko jeszcze tydzień...aż się boje![]()
Hej, ja już po wyrwaniu 8ki, znieczulenie było i nic nie czułam. Po ciazy muszę wziąć sie za resztę zębów :/
Tez sie zastanawiałam nad praniem części z wózka lub fotelika. Wkładkę z fotelika wypiore, prześcieradełko do wózka tez a reszta wietrzy sie i myśle czy by chociaż żelazkiem parowym nie przejechać, co myślicie?
Wiesz ktg nie wskazuje bólu tylko jak duże są skurcze u ciebie się nie pisały ale bolały a znowu ja z synem skurcze pisały się 90-100 a ja czułam jakbym 40 miała położne nie kumaly co się dzieje dały mi oxy a i tak du...To mi się wogole nie pisały. Bo krzyżowe się nie piszą. A bolało straszniedlatego dla mnie zapis ktg nie jest wyznacznikiem boli [emoji14]
DziekiDokadnie takjednak one stały w tych magazynach, fabrykach itd czy tam kartonach poskładane to lepiej wywietrzyć tak jak materac do łóżeczka.
Dasz radeja już jestem po i pojutrze pójdę odebrać wyniki krew, mocz i wymaz. Zobaczymy jak wyszło.
Hah mój to od wczoraj przerażony lekko jak zobaczył sam, że brzuch mi się obniżył.
To każde moje ała i stęknięcie to on już sie boi, ze rodzę xd
Ale wczoraj sukces, bo w końcu po 4 tyg ponad braku seksu udało mi się szybko go omamić hah i każdy zadowolony [emoji5][emoji847]
Mniam, Ty to masz super ta córcię![]()