reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A
Ja za dużo nie pamietam z tego bólu:/
Ja mialam tylko krzyżowe i rozwarcie nie szło...
Nie da się tego do niczego porównać.., miałam wrażenie że zaraz złamie mi się kręgosłup grrrr fuj na samą myśl mam ciary :D
Pamiętam tylko jak po 13h zabrali mnie wreszcie na cesarke i anestezjolog dał mi znieczulenie w kręgosłup i ból ustąpił jakie to bylo piękne... haha :)
Dzieki :* Ale to ci promieniowalo jakos na brzuch czy cos? Czy to cos jak kopniecie mocne?

reklama
A
Ona jest jakaś dziwna mały ja kanał a ta w nocy panika budzę się pytam co się dzieje a ona ze boli ja jak mały po zebrach kopie ja pierdziele....mówię wstań na chwilę to może się inaczej ułoży i będzie ok co ty w du....to miała i tak potrafiła z kilkanaście razy masakra
A ty jak sie czujesz?

Edit.. juz zauwazylam wyzej :p

Hej.
Ja zaraz wychodzę z domu , jadę odebrać wyniki i na wizytę do ginekologa 13.15, do endokrynologa 16 .
Coś się dzisiaj słabo czuje , nie spałam od 4 . Kilka razy byłam w kibelku , mdli mnie, tętno mi skacze. Nie wiem czy to podświadomie nerwy , czy coś innego . :oo:

@Meml i @KatiNails Wasze koty tez Wam sie klada na brzuchu? Moj drugi dzien ma taka faze, a maly w brzuchu dostaje wtedy swira i sie strasznie wierci. Zaczynam sie martwic czy w przyszlosci nie bedzie chcial sie klasc na dziecko :(

Hah to słodkie ;) mi się wydaje, ze robią to z troski i na pewno czuja maleństwo dlatego bez obaw :)

A ja pozwolę sobie zapytać..
[emoji16] Ty codziennie pijesz colę i nic Cię nie boli, np. żołądek?[emoji16] Bo ja nie raz mam straszną ochotę, ale sobie odmawiam[emoji4] ostatnio, jak się napiłam to miałam takie wzdęcia, że żałowałam cały dzień[emoji23][emoji23]

No często ostatnio ta cola jest, aż wstyd, ale nie mogę się powstrzymać tzn taka mała puszka 200 ml ;) nic mnie nie boli, zero dolegliwości.

Hej.
Ja zaraz wychodzę z domu , jadę odebrać wyniki i na wizytę do ginekologa 13.15, do endokrynologa 16 .
Coś się dzisiaj słabo czuje , nie spałam od 4 . Kilka razy byłam w kibelku , mdli mnie, tętno mi skacze. Nie wiem czy to podświadomie nerwy , czy coś innego . :oo:
Daj znac co i jak po wizycie ;) moze nerwy :p

reklama
Do góry