reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny,a piszecie już teraz też te ciuszki na większy rozmiar, tj. 68,74 ? Ja dziś spakowałem torby do szpitala, muszę tylko przykleić kartkę na walizkę,że jak się zacznie żeby dopakowac dokumenty i żel do higieny intymnej:)
A jutro wizyta...ciekawe co z tą moja nieszczęsna szyjka. Liczę, że nie ma tragedii i będę mogła wyjść po chleb :) chociaż w domu i tak sporo robię.
Ja mam malo ciuszkow wiec poprane i w szafce malej sa ;)

Wątpię
Gdyby mój gin wziął pod uwagę termin z ostatniego usg który wychodzi o 10 dni wcześniej niż z ostatniej miesiączki i zrobiłby mi cesarke 2 tygodnie wcześniej. To miałabym wczesniaka na własne życzenie.
Zreszta to że dziecko dużo wazy, ładnie mierzy wcale nie oznacza , że jest dojrzałe neurologiczne itp
Takie jest tylko moje zdanie ;-) ;)

Jasne :)

Dziewczyny,a piszecie już teraz też te ciuszki na większy rozmiar, tj. 68,74 ? Ja dziś spakowałem torby do szpitala, muszę tylko przykleić kartkę na walizkę,że jak się zacznie żeby dopakowac dokumenty i żel do higieny intymnej:)
A jutro wizyta...ciekawe co z tą moja nieszczęsna szyjka. Liczę, że nie ma tragedii i będę mogła wyjść po chleb :) chociaż w domu i tak sporo robię.

Nie ni, po co skoro to się założy dopiero jakoś w grudniu najwcześniej to i tak będzie śmierdziało do tego czasu :/

To oszczędzaj się lepiej :) i daj znać po wizycie :)

Nie ni, po co skoro to się założy dopiero jakoś w grudniu najwcześniej to i tak będzie śmierdziało do tego czasu :/

To oszczędzaj się lepiej :) i daj znać po wizycie :)
Przy większych dzieciach to 68 i przed zimą się przyda [emoji23]
Mój się urodził w lipcu, a ja jesieni miał już 68. Ale każde dziecko też rośnie w swoim tempie więc ja na razie nie wybiegam tak w przyszłość [emoji23] 56, 62 mam. A jak będę widziała że niedługo i przyda się 68 to zawsze nawet ze smyka można coś zamówić czy podjechać do pepco czy innego stacjonarnego sklepu :)

reklama
Do góry