U CB Ewcia jeszcze wysoko :*A to moj bebek.. cora mi foto zrobila [emoji14] Zobacz załącznik 873300
reklama
To teraz odpoczywaj :* macica już teraz coraz mocniej będzie ćwiczyć. Ja pod koniec ciąży kilka razy tak miałam. Jechałam dopiero w regularnymi skircsami. U mnie to chyba było co 8 minut jeśli pamiętam dobrze. Duże odstępy ale ze były regularne to wolałam dmuchać na zimneWzięłam nospe polozylam się i przeszło , naszczescie fałszywy alarm , ale naprawdę się przestraszyłam bo pierwszy raz miałam taki ból brzucha w ciąży ..
:/
E
Ewka34
Gość
Dzieki :* no tez mi sie wydaje malyMalutki przecież, a jaka Ty zgrabna :3
E
Ewka34
Gość
Tzn mialam wyzej go.. bo czuje zmiane :*U CB Ewcia jeszcze wysoko :*
Maljan
Fanka BB :)
No piękny brzuś [emoji173]A to moj bebek.. cora mi foto zrobila [emoji14] Zobacz załącznik 873300
madziula92
Ja tez mam ciągle mokro a luteiny nie brałam w ogóleRaczej tak bo jak 2 tygodnie temu lekarz mnie badał to mówił ze sluz w normie. No i w sumie tak mokro to już mam od 20 tygodnia. Także na wkładkach jadę
E
Ewka34
Gość
Dzieki [emoji9] ❤No piękny brzuś [emoji173]
karorek
WątpięNiby się nie zmienia, ale jeśli dzieć coraz większy niż ustawa przewiduje na dane tyg to może i chcieć zacząć się uwolnić z przyciasnego domku właśnie te pare dni wcześniej
Gdyby mój gin wziął pod uwagę termin z ostatniego usg który wychodzi o 10 dni wcześniej niż z ostatniej miesiączki i zrobiłby mi cesarke 2 tygodnie wcześniej. To miałabym wczesniaka na własne życzenie.
Zreszta to że dziecko dużo wazy, ładnie mierzy wcale nie oznacza , że jest dojrzałe neurologiczne itp
Takie jest tylko moje zdanie
Anulaa88
Tak czuję, lekarz mi wczoraj powiedział, że dziecko już napiera i po dłuższym chodzeniu, albo siedzeniu tak będzie i jest to normalne[emoji4]Czujecie jak chwile pochodzicie takie kłucie w pochwie ? Jakby igły ? Co to może być ?
Dobrze, że co przeszło![emoji8]Wzięłam nospe polozylam się i przeszło , naszczescie fałszywy alarm , ale naprawdę się przestraszyłam bo pierwszy raz miałam taki ból brzucha w ciąży ..
:/
Fajny brzuchol[emoji16]A to moj bebek.. cora mi foto zrobila [emoji14] Zobacz załącznik 873300
reklama
oliwiapatrycja
Chyba tak ..Odpoczywaj.. to znak od organizmu
Do tego 2 razy byłam w toalecie mam nadzieję że to ze stresu a nie oczyszczanie się przed porodem
Te ostatnie tygodnie to stresujące są ..