reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wzięłam nospe polozylam się i przeszło , naszczescie fałszywy alarm , ale naprawdę się przestraszyłam bo pierwszy raz miałam taki ból brzucha w ciąży ..
:/
To teraz odpoczywaj :* macica już teraz coraz mocniej będzie ćwiczyć. Ja pod koniec ciąży kilka razy tak miałam. Jechałam dopiero w regularnymi skircsami. U mnie to chyba było co 8 minut jeśli pamiętam dobrze. Duże odstępy ale ze były regularne to wolałam dmuchać na zimne

Niby się nie zmienia, ale jeśli dzieć coraz większy niż ustawa przewiduje na dane tyg to może i chcieć zacząć się uwolnić z przyciasnego domku właśnie te pare dni wcześniej :D
Wątpię
Gdyby mój gin wziął pod uwagę termin z ostatniego usg który wychodzi o 10 dni wcześniej niż z ostatniej miesiączki i zrobiłby mi cesarke 2 tygodnie wcześniej. To miałabym wczesniaka na własne życzenie.
Zreszta to że dziecko dużo wazy, ładnie mierzy wcale nie oznacza , że jest dojrzałe neurologiczne itp
Takie jest tylko moje zdanie ;-) ;)

Czujecie jak chwile pochodzicie takie kłucie w pochwie ? Jakby igły ? Co to może być ?
Tak czuję, lekarz mi wczoraj powiedział, że dziecko już napiera i po dłuższym chodzeniu, albo siedzeniu tak będzie i jest to normalne[emoji4]

Wzięłam nospe polozylam się i przeszło , naszczescie fałszywy alarm , ale naprawdę się przestraszyłam bo pierwszy raz miałam taki ból brzucha w ciąży ..
:/
Dobrze, że co przeszło![emoji8]
A to moj bebek.. cora mi foto zrobila [emoji14] Zobacz załącznik 873300
Fajny brzuchol[emoji16]

reklama
Do góry