reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Sen mega[emoji23][emoji16] ale ty lubisz książki fantasy?
Właściwie, to tylko takie czytam :) Jak mam przesyt, to biorę w łapki jakiś thriller kryminalny czy jakoś tak.

No właśnie, może warto o tym pomyśleć [emoji16]
To jest marzenie mojego życia :) Napisać książkę. Z moim przyjacielem, jeszcze w szkole średniej mieliśmy taki plan, bo on miał pomysły nie z tej ziemi, a ja wtedy opowiadania pisałam. Mówiłam Łukaszowi zawsze, że on będzie mi dyktował, a ja pięknie pisać będę.

Ja się miałam dzisiaj pochwalić ze odebraliśmy mieszkanie ale mój mąż , inżynier buduwnictwa oczywiście widzi masę usterek :( ehh

To gratulacje :) ciesz się tym, bo super sprawa i duży sukces, a facet jak to facet, zawsze będzie widział jakieś mankamenty techniczne, ale Ty już się tym nie martw, on pewnie dopilnuje wszystkiego ;)

reklama
Ja już w domku, pozmywałam naczynia i zajadam takie śniadanko i mam lekturke na 2 h odpoczynku ;)

A później wyjdę z pieskiem, wyniosę śmieci, pójdę kupić truskawki, bo niedługo już koniec sezonu, później wstawię ziemniaki, fasolkę szparagowa i kurczak na obiadek :)

Odzyskałam dziś chyba trochę energii i siły to małego działania, bo takie cały czas leżenie co ostatnio miałam to aż mi humor tez się psuł :(
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG

Załączniki

• IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    654,2 KB · Wyświetleń: 303
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    917,5 KB · Wyświetleń: 301
Do góry