Ankan
Fanka BB :)
Witam się we wtorkowy poranek.Ja wstałam, wzięłam prysznic, nasikałam do kubeczka i pobrałam ten wymaz gbs do probówki i mam nadzieje, ze ok to zrobiłam, idę z pieskiem i idę do laboratorium żeby krew oddać i te fanty tam na bank kolejka i ciekawa jestem czy ktokolwiek mnie przepuści xd
A wy jakie dziś plany kobitki?
Wstałam przed 9 wzięłam prusznic i umylam włosy. Ogarnęłam się i pojechałam do mojej mamy bo wróciła na kawke i śniadanko. Idę po owoce i jadę zaraz do domku bo położna przyjdzie
Super wieści z tą szyjką spokojnie możesz funkcjonować mój Gin by Ci powiedział bardzo zgrabny brzuszek maszJa miałam dzisiaj wizytę u lekarza. Szyjka ma niby 2.6 cm. Dwa tygodnie temu w szpitalu miała 2.5 cm, więc super ale leżę dalej tak na wszelki wypadek. Nie wiadomo ile mały waży, na pewno ponad 2 kg, bo tak się ruszał że nie dało się go dobrze zmierzyć. Przepływy, wody i cała reszta w normie. Dzisiaj mamy 34 tydzień i 1 dzień. Oddałam dzisiaj krew na toxo i przeciwciala przeciwko mojej krwi, nie wiem jak to się fachowo nazywa. Ale mam ujemną grupę więc dostałam skierowanie na tym etapie ciazy dla własnego spokoju, bo zrezygnowałam z przyjęcia immunoglobuliny. A to mój brzuch, sorki że tak kieca podciagnieta ale w ubraniu mój brzuch wygląda na bardzo malutki. I dzisiaj mnie babeczka w aptece przepuścila i ogólnie to z moim Mężem się założyliśmy, bo on twierdzi że wyjdzie mi pępek na wierzch a ja mu tłumaczę że to już nie realne raczej więc zacieram już ręce na moja wygrana
Śliczny brzuszekU mnie też negliż jak zawsze, coś tam uroslysmy chyba, ale ostatnio mniej jem, bo już mała jest pewnie coraz większa i mi przyciska żołądek i wszystko.
Ja mam do terminu 31 dni [emoji173]️[emoji5]Zobacz załącznik 873229