Jak różowo [emoji173]️ ta gruszkę myślę czy zamawiać. Siedzi mi w głowie heh [emoji14]
Śliczne paznokcie dziewczyny macie
Sama z chęcią bym sobie robila, ale to co miesięczne chodzenie do kosmetyczki mnie zniechęca [emoji14] na szczęście teraz w ciąży mam tak mocne i ładne paznokcie , że tylko bezbarwnym lakierem pomalować wystarczy
zwykły po dwóch dniach mi odpryskuje ;/
A co dwa / trzy dni muszę piłować tak szybko rosną. Zostawiła bym takie długie ale mama mnie goni , że pojadę do szpitala , nie zdążę obciąć i będę dziecko drapać [emoji16]
Też tak mam [emoji23]
Wątpię , że miałaś taki ból jak ja. Chyba , że mamy inny próg wytrzymałości. Bo ja nie jestem w stanie przekręcić się z boku na bok. :/
To się nie hamuj :-* jedz skoro lubisz , kiedy będziemy sobie dogadzaly jak nie w ciazy ?
Ja jem codziennie z dwa grzeski plus coś jeszcze, co mi wpadnie w rękę. A od czterech tygodni nie przytyłam ani jednego grama. Nie wiem jak to możliwe , skoro mała przytyła kilogram [emoji16]
Ja też nie będę miała robionego. Chyba , że po 40 tygodniu. Mój lekarz stwierdził , że ktg wcześniej jest nie potrzebne i nie wiarygodne jeśli robi się bez przyczyny. Jeśli nie ma podstaw to się nie zleca. Bo przecież przez godzinę na ktg będzie dobrze a w ciągu dnia i nocy ? Już się nie jest pod kontrolą sprzętu. Więc nie ma sensu przed 39tc.