G
gosc12
Gość
Na zdrówkoMy dzisiaj zjedlismy obiadokolację
Zobacz załącznik 873100
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zdrówkoMy dzisiaj zjedlismy obiadokolację
Zobacz załącznik 873100
U mnie poród sn i cc w prywatnej klinice kosztuje 3500 tys. Pobyt ojca z matką i noworodkiem 250 zł za dobę. Jeżeli chce się pokój 1-osobowy to koszt 500 zł. Tyle kasyyy
Ja tylko tak napisałam jakby ktoś chciał rodzić prywatnie bo wtedy wiesz masz wszystko zapewnione ale jak dla mnie koszt z kosmosu. Ja będę rodzić w publicznym szpitalu
Jak zaczniesz rodzić to jakoś będziesz musiała dojechać do szpitala, więc zbierz w sobie całą energię i jakoś dojedź do tego neurologa
Pewnie będziemy bo nas ciekawość zjeKoniecznie wrzuć fotkę o ile będziecie rozkładać od razu
No cenią sięSzkoda by mi było takich pieniędzy na prywatny szpital a nie mam parcia ani na sn ani na cc - co będzie to będzie a urodzić i tak muszę
No ceny niezleU mnie poród sn i cc w prywatnej klinice kosztuje 3500 tys. Pobyt ojca z matką i noworodkiem 250 zł za dobę. Jeżeli chce się pokój 1-osobowy to koszt 500 zł. Tyle kasyyy
5 lat temu tez rodziłam w publicznym szpitalu i wzięłam pokój 1 osobowy po porodzie , bo te sale wspólne były na 7 osób a ja z bliźniakami nie chciałam byc w takim i płaciłam 250 zł za ciasna klitke za dobe po 7 dniach pobytu rachunek prawie 2 tys do zapłaty . Mężowi pozwolili spać na podłodze na dmuchanym materacu . Jak leżał tam nie dało sie przejść . Ceny jak w hotelu .. a w ubikacji nawet papieru toaletowego nie było , dzuewczyny miały swoj i chodziły z rolka do wc . Niemniej jednak opieka neonatologiczna super -3 stopień referencyjności i to najważniejsze .
A jaki jest koszt prywatnego pokoju w waszych szpitalach ?
No wlasnie !! Raz chyba tez zaraz po cięciu jak była ta pierwsza doba i nie mogłam sie ponieść poprosiłam o pomoc położna zeby wieczorem nakarmiła i przewinęła dzieci to tez za to poprosiła 250 zł . Lekarka u której prowadziłam ciąże pracowała w tym szpitalu , ale przyjmowała mnie prywatnie co miesiąc , wiec jakby to wszystko podliczyć to tez sporo wydaliśmy i suma sumarum jak zaczęłam niespodziewanie rodzic , to nawet nie natrafiłam na nia na dyrzurze ,przyjmował mnie całkiem inny lekarz , który zdecydował o cesarce - mały był ułożony poprzecznie .Też cena z kosmosu jakbyście na wakacje jechali..masakra.. a Twój mąż na podłodze normalnie szok
Wiadomo co samemu to samemu, ale u mojej mamy się idealnie trzymają, a u mnie schodza jak naklejki .Bo semilac to.....
Poza tym jak dziewczyna sama sobie robi to się w sumie nie dziwię że się nie trzyma oczywiście bez urazy. Ale wbrew pozorom to nie wystarczy pomalować. Trzeba dobrze przygotować płytkę paznokcia, zabezpieczyć wolny brzeg. Różne bazy maja różne sposoby użycia itp :*
Widzialam, moj mi mowil, zebym kupila i sprawdzila czy nie oszukujaWidzialyscie w reklamie te testy ciążowe które nawet tydzień ciąży wykazują ? [Emoji23]