reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ostatnio znajoma rodziła i mówiła że w naszym szpitalu już dzieci nie myja [emoji849]
A ogólnie da to coś jak położna pokaże jak myć ? One tam chyba myją pod kranem ? Czy inaczej ? [emoji39]
Nie wiem czy mi to cos da :D chyba jednak wolalabym zobaczyc. I nie mam pojecia jak myja. Niby mama ma do mnie przyjechac, zeby pomoc mi wszystko ogarnac na poczatek ale nie wiem czy ona jeszcze pamieta i sie sama nie zestresuje :D mialam 6 lat jak widzialam jak sie kapie dziecko ;)

Oj biedna :( jak to wszystko czytam, to aż mi się serce kraja. Nie wiem jak Ci pomoc, co Ci da ulgę w tym bólu. Wybierz się może pilnie na ta wizytę do neurologa. Może on coś zaradzi. Najwazniejsze, ze nie jesteś teraz sama, jest z Tobą Twój facet i on Ci pomoze. A Ty najlepiej nic nie rób, wiadomo tylko toaleta...

Dziękujee :*
No bez niego bym chyba w depresję jakaś wpadła. Nawet bym się nie przykryła.
Pojechał po takie słupki steropianowe żeby mi pod nogi łóżka podłożyć to leżałam tak z pół godziny w bez ruchu i płakałam. Nie przykryta, bez chusteczek , bez picia. Ja nie wiem jak dzieci czy osoby starsze , chore, leżą same w szpitalu bez opieki, zostawione same sobie.. przerażająca taka niemoc.
Do toalety chce mi się ciagle niestety. Ale boje się nawet podnieść.. na USG widziałam jak mała ma główkę milimetr od mojego pęcherza , to już wiem dlaczego mam takie fale : siku! Zesikam się! Nie chcę mi się!
Hehehe

Dziewczyny co robicie na kolację, bo nie mam pomysłu a cos dobrego bym zjadła :D ?
IMG_0291.JPG

U mnie dziś były placuszki z cukini, bardziej na obiad w sumie, a na kolacje pewnie gdzieś pojedziemy, jeśli będzie mi się chciało z domu ruszyć...

Załączniki

• IMG_0291.JPG
    IMG_0291.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 309
Nie wiem czy mi to cos da :D chyba jednak wolalabym zobaczyc. I nie mam pojecia jak myja. Niby mama ma do mnie przyjechac, zeby pomoc mi wszystko ogarnac na poczatek ale nie wiem czy ona jeszcze pamieta i sie sama nie zestresuje :D mialam 6 lat jak widzialam jak sie kapie dziecko ;)
Trochę stresu nie jest złe. Dzięki temu jesteśmy delikatniejsi dla tych małych ciałek. Ani się obejrzysz A nabierzesz 100% wprawy i pewności. Moja mama nigdy nie była ze mną po porodzie choć przy pierwszym dziecku nie miałam nigdy wcześniej nawet najmniejszego kontaktu z noworodkiem. Ale nie była bo ja nie chciałam:) zresztą na te pierwsze dni to warto oddać przyjemność kapania tatusiowi. On też w stresie i z miłością więc delikatny będzie. Do tego ma większe i silniejsze dłonie więc to plus. I na ego takiemu to dobrze zrobi;)

Dziękujee :*
No bez niego bym chyba w depresję jakaś wpadła. Nawet bym się nie przykryła.
Pojechał po takie słupki steropianowe żeby mi pod nogi łóżka podłożyć to leżałam tak z pół godziny w bez ruchu i płakałam. Nie przykryta, bez chusteczek , bez picia. Ja nie wiem jak dzieci czy osoby starsze , chore, leżą same w szpitalu bez opieki, zostawione same sobie.. przerażająca taka niemoc.
Do toalety chce mi się ciagle niestety. Ale boje się nawet podnieść.. na USG widziałam jak mała ma główkę milimetr od mojego pęcherza , to już wiem dlaczego mam takie fale : siku! Zesikam się! Nie chcę mi się!
Hehehe

Współczuje i to bardzo, mam nadzieje ze uda sie cos zaradzić na ten ból.

reklama
Trochę stresu nie jest złe. Dzięki temu jesteśmy delikatniejsi dla tych małych ciałek. Ani się obejrzysz A nabierzesz 100% wprawy i pewności. Moja mama nigdy nie była ze mną po porodzie choć przy pierwszym dziecku nie miałam nigdy wcześniej nawet najmniejszego kontaktu z noworodkiem. Ale nie była bo ja nie chciałam:) zresztą na te pierwsze dni to warto oddać przyjemność kapania tatusiowi. On też w stresie i z miłością więc delikatny będzie. Do tego ma większe i silniejsze dłonie więc to plus. I na ego takiemu to dobrze zrobi;)
Oby bylo tak jak piszesz :)

Do góry