No widzisz [emoji7] to już bezpieczne tygodnie :* jeśli maluch wydolny oddechowo to się nie ma co martwić :*Ta dziewczyna co miała cc to mały wszystko dobrze oddycha sam 10pkt - 2500g tatuś kangurowal są zachwyceni
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Wydaje się w porządku tej pościeli to jeszcze nawet nie pralam i mam w foli bo na jesieni dopiero założę na kołderkę jak bedzie już chłodniej dopiero, a teraz to tylko kocyki . Jak się upierze to napewno jeszcze bardziej bedzie przyjemniejsza w dotykuO widzisz, faktycznie różnica w cenie jest, a powiedz jak z jakością tej pościeli?
Masz rację. Nie konsultowalam tego z nikim w mops ale z moich wyliczeń u nas nic to nie zmienia. Czy na 4 czy na 5 wylicza zasiłek będzie się należał na dwoje najmłodszych. I tak jak mówisz nowy okres jest chyba w październiku więc młodego jak się urodzi warto też dopisać na ten okres 2017/2018 Zawsze to 2 miesiąca więc 1000zl wpadnie. Nie wiem czy jasno się wyrażamJa teraz na syna nie składam. Tylko w sierpniu z Mają. Tak mi doradzila Pani w mops. Bo wtedy też dochód dziela na 4 a nie 3 osoby. I pytanie czy byłaby już decyzja do momentu kiedy będę składać na Maje. Nowe okresy zasilkowe i tak zaczynaja się wrzesień / październik zależy od zasiłku
Lustysia
Fanka BB :)
PiękneTakie dziś pazury z rana robiłam,[emoji23][emoji7] uwielbiam moją byłą sąsiadke bo zawsze u niej na pazurach coś się dziec musi Zobacz załącznik 872968
Ja tez zawsze wymyślam z paznokciami, nie lubie w jednym kolorze Teraz mam takie, już z odrostami w środę jadę robic nowe, znow będzie wycieczka, już mi się nie chce
Załączniki
Ja również wczoraj wysłałam na wyprawkę szkolną. Może poogarniam ten profil zaufany na tyle że narodzenie zgłoszę netem i becikowe równieżJak sie urodzi my skladamy elektronicznie na obie teraz ,gdy Michasia przyjdzie na swiat,zobaczymy czy dostaniemy, bo na jedna nam nie przyslugiwalo wtedy.. na Michasie napewno dostaniemy ale czy na mloda.. nie wiem..
Wczoraj wyslalismy elektronicznie na 300+ ,na nasza 14-stke
E
Ewka34
Gość
Tez zglosimy wszystko przez neta.. rejestracje dziecka w urzedzie rowniez moj uwielbia takie cos wypelniac i wysylacJa również wczoraj wysłałam na wyprawkę szkolną. Może poogarniam ten profil zaufany na tyle że narodzenie zgłoszę netem i becikowe również
E
Ewka34
Gość
Ja tez lubilam roznosci na paznokciach nigdy w jednym kolorzeTakie dziś pazury z rana robiłam,[emoji23][emoji7] uwielbiam moją byłą sąsiadke bo zawsze u niej na pazurach coś się dziec musi Zobacz załącznik 872968
Tak tak ja rozumiem [emoji14] bo sama w tym siedzę,[emoji23] ja póki co na syna mam i mieć będę. Tylko u nas dochód się zmieni. Tak czy siak nam się należy ale będą musiały tak czy siak znów przeliczac itpMasz rację. Nie konsultowalam tego z nikim w mops ale z moich wyliczeń u nas nic to nie zmienia. Czy na 4 czy na 5 wylicza zasiłek będzie się należał na dwoje najmłodszych. I tak jak mówisz nowy okres jest chyba w październiku więc młodego jak się urodzi warto też dopisać na ten okres 2017/2018 Zawsze to 2 miesiąca więc 1000zl wpadnie. Nie wiem czy jasno się wyrażam
reklama
Jeszcze nie taki odrost strasznyPiękne [emoji173]️
Ja tez zawsze wymyślam z paznokciami, nie lubie w jednym kolorze Teraz mam takie, już z odrostami w środę jadę robic nowe, znow będzie wycieczka, już mi się nie chce [emoji14]
Zobacz załącznik 872969