reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
O widzisz, faktycznie różnica w cenie jest, a powiedz jak z jakością tej pościeli?
Wydaje się w porządku :) tej pościeli to jeszcze nawet nie pralam i mam w foli bo na jesieni dopiero założę na kołderkę jak bedzie już chłodniej dopiero, a teraz to tylko kocyki . Jak się upierze to napewno jeszcze bardziej bedzie przyjemniejsza w dotyku :)

Takie dziś pazury z rana robiłam,[emoji23][emoji7] uwielbiam moją byłą sąsiadke bo zawsze u niej na pazurach coś się dziec musi :)
IMG_20180702_130735.jpg

Załączniki

• IMG_20180702_130735.jpg
    IMG_20180702_130735.jpg
    86,1 KB · Wyświetleń: 294
Ja teraz na syna nie składam. Tylko w sierpniu z Mają. Tak mi doradzila Pani w mops. Bo wtedy też dochód dziela na 4 a nie 3 osoby. I pytanie czy byłaby już decyzja do momentu kiedy będę składać na Maje. Nowe okresy zasilkowe i tak zaczynaja się wrzesień / październik zależy od zasiłku
Masz rację. Nie konsultowalam tego z nikim w mops ale z moich wyliczeń u nas nic to nie zmienia. Czy na 4 czy na 5 wylicza zasiłek będzie się należał na dwoje najmłodszych. I tak jak mówisz nowy okres jest chyba w październiku więc młodego jak się urodzi warto też dopisać na ten okres 2017/2018 Zawsze to 2 miesiąca więc 1000zl wpadnie. Nie wiem czy jasno się wyrażam;)

Takie dziś pazury z rana robiłam,[emoji23][emoji7] uwielbiam moją byłą sąsiadke bo zawsze u niej na pazurach coś się dziec musi :) Zobacz załącznik 872968
Piękne ❤️
Ja tez zawsze wymyślam z paznokciami, nie lubie w jednym kolorze :D Teraz mam takie, już z odrostami w środę jadę robic nowe, znow będzie wycieczka, już mi się nie chce :p
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    975,2 KB · Wyświetleń: 333
Jak sie urodzi ;) my skladamy elektronicznie na obie teraz ,gdy Michasia przyjdzie na swiat,zobaczymy czy dostaniemy, bo na jedna nam nie przyslugiwalo wtedy.. na Michasie napewno dostaniemy ale czy na mloda.. nie wiem..
Wczoraj wyslalismy elektronicznie na 300+ ,na nasza 14-stke ;)
Ja również wczoraj wysłałam na wyprawkę szkolną. Może poogarniam ten profil zaufany na tyle że narodzenie zgłoszę netem i becikowe również;)

Masz rację. Nie konsultowalam tego z nikim w mops ale z moich wyliczeń u nas nic to nie zmienia. Czy na 4 czy na 5 wylicza zasiłek będzie się należał na dwoje najmłodszych. I tak jak mówisz nowy okres jest chyba w październiku więc młodego jak się urodzi warto też dopisać na ten okres 2017/2018 Zawsze to 2 miesiąca więc 1000zl wpadnie. Nie wiem czy jasno się wyrażam;)
Tak tak ja rozumiem [emoji14] bo sama w tym siedzę,[emoji23] ja póki co na syna mam i mieć będę. Tylko u nas dochód się zmieni. Tak czy siak nam się należy ale będą musiały tak czy siak znów przeliczac itp

reklama
Do góry