reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ale masz fajnie, że mąż będzie tyle czasu w domu :)
Teraz był cały tydzień i tak mu się nie chciało dzisiaj wstawać a co dopiero będzie po 2 mcach..
To muszę zacząć czytać uważniej forum :D
Miałam dość ciężki tydzień, bo po trzech latach delegacji, mój K ma teraz pracę na miejscu (co prawda na kilka tylko miesięcy, bo budowa ta się skończy i następna może być np. w Gdańsku) i musiałam się przestawić na to, że będzie codziennie i ja przy okazji mam inny rytm dnia. :)
Ja to bym chciała żeby w końcu mój miał pracę na miejscu już na stałe. A to to od 7 lat w delegacji. 2 lata za granicą i reszta po kraju.
Która mamusia NIE pójdzie do lidla rączka do góry, hehe, śliczności :)
Link do: lidl-flyer.com
Ja pójdę☺widziałam wczoraj gazetkę. Dokupie spodenki, body z długim, i te bluzy z kapturem wszystkiego po sztuce z każdego rozm. Bo nawet nie mam żadnej bluzy na wyjście ze szpitala jakby było chłodniej.
Na wyjście ze szpitala bierzecie ubranka na rozmiar 56? :)
Biorę te które mam najmniejsze. Nieraz na metce jest 50, 56 czy 62 i wszystko tak samo wygląda. Tzn uszykuję wszystko w nosidełku plus kocyk lub pieluszka do przykrycia w zależności od pogody i mąż przywiezie. Nie biorę od razu w torbę.
Patrzcie się na to :)
Rety.. ja tak nie chcę..

Dziewczyny kiedy trzeba złożyć wniosek o 500+? Wiecie może? My na drugie będziemy mogli bo na Natalkę nam się nie należy. Coś czytałam że już można składać wnioski od lipca żeby dostać w październiku. A jak jest jak się po raz pierwszy ma złożyć wniosek? I kiedy? Jak się dziecko już urodzi? Może któraś ma wiedzę?

reklama
Ja wlasnei zobaczyłam na instagramie jedna dziewczyna w ciąży je takie śniadanie, aż mi się niedobrze zrobiło.

Pasta jajeczna, kiwi i ogórki kiszone? Jezus xd Zobacz załącznik 872917
Ble :D ja przez całą ciążę nie doświadczyłam zachcianek ciążowych a co dopiero takich misz maszow :D
Ja dzisiaj tak samo owocki wcinam tylko taka duża porcja bo z synkiem razem jemy :D poszłam zerwać owoce i zmokłam ale trudno najlepsze takie prosto z krzaczka :) Zobacz załącznik 872922
Pycha ❤️

Do góry