reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ale masz fajnie, że mąż będzie tyle czasu w domu :)
Teraz był cały tydzień i tak mu się nie chciało dzisiaj wstawać a co dopiero będzie po 2 mcach..
To muszę zacząć czytać uważniej forum :D
Miałam dość ciężki tydzień, bo po trzech latach delegacji, mój K ma teraz pracę na miejscu (co prawda na kilka tylko miesięcy, bo budowa ta się skończy i następna może być np. w Gdańsku) i musiałam się przestawić na to, że będzie codziennie i ja przy okazji mam inny rytm dnia. :)
Ja to bym chciała żeby w końcu mój miał pracę na miejscu już na stałe. A to to od 7 lat w delegacji. 2 lata za granicą i reszta po kraju.
Która mamusia NIE pójdzie do lidla rączka do góry, hehe, śliczności :)
Link do: lidl-flyer.com
Ja pójdę☺widziałam wczoraj gazetkę. Dokupie spodenki, body z długim, i te bluzy z kapturem wszystkiego po sztuce z każdego rozm. Bo nawet nie mam żadnej bluzy na wyjście ze szpitala jakby było chłodniej.
Na wyjście ze szpitala bierzecie ubranka na rozmiar 56? :)
Biorę te które mam najmniejsze. Nieraz na metce jest 50, 56 czy 62 i wszystko tak samo wygląda. Tzn uszykuję wszystko w nosidełku plus kocyk lub pieluszka do przykrycia w zależności od pogody i mąż przywiezie. Nie biorę od razu w torbę.
Patrzcie się na to :)
Rety.. ja tak nie chcę..

Dziewczyny kiedy trzeba złożyć wniosek o 500+? Wiecie może? My na drugie będziemy mogli bo na Natalkę nam się nie należy. Coś czytałam że już można składać wnioski od lipca żeby dostać w październiku. A jak jest jak się po raz pierwszy ma złożyć wniosek? I kiedy? Jak się dziecko już urodzi? Może któraś ma wiedzę?

reklama
Ja wlasnei zobaczyłam na instagramie jedna dziewczyna w ciąży je takie śniadanie, aż mi się niedobrze zrobiło.

Pasta jajeczna, kiwi i ogórki kiszone? Jezus xd Zobacz załącznik 872917
Ble :D ja przez całą ciążę nie doświadczyłam zachcianek ciążowych a co dopiero takich misz maszow :D
Ja dzisiaj tak samo owocki wcinam tylko taka duża porcja bo z synkiem razem jemy :D poszłam zerwać owoce i zmokłam ale trudno najlepsze takie prosto z krzaczka :) Zobacz załącznik 872922
Pycha ❤️

Do góry