oliwiapatrycja
Fanka BB :)
O masz brzoskwinie , super my nie mamy , chyba takie drzewko ma spore wymagania ?J
Ja na ogrodek nawet nie wychodze.. ciekawe jak moje brzoskwinie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O masz brzoskwinie , super my nie mamy , chyba takie drzewko ma spore wymagania ?J
Ja na ogrodek nawet nie wychodze.. ciekawe jak moje brzoskwinie..
O matko widziałam to ostatnio..Patrzcie się na to
A co ty.. zero wymagan jedynie podcinam gdy za bardzo sie rozgalezia w tym roku kwiaty nie zmarzly i mam dosc sporo na drzewkuO masz brzoskwinie , super my nie mamy , chyba takie drzewko ma spore wymagania ?
To się nazywa szybki poród ;oPatrzcie się na to
Jprd az mi ciary wyszlyPatrzcie się na to
Teraz był cały tydzień i tak mu się nie chciało dzisiaj wstawać a co dopiero będzie po 2 mcach..Ale masz fajnie, że mąż będzie tyle czasu w domu
Ja to bym chciała żeby w końcu mój miał pracę na miejscu już na stałe. A to to od 7 lat w delegacji. 2 lata za granicą i reszta po kraju.To muszę zacząć czytać uważniej forum
Miałam dość ciężki tydzień, bo po trzech latach delegacji, mój K ma teraz pracę na miejscu (co prawda na kilka tylko miesięcy, bo budowa ta się skończy i następna może być np. w Gdańsku) i musiałam się przestawić na to, że będzie codziennie i ja przy okazji mam inny rytm dnia.
Ja pójdę☺widziałam wczoraj gazetkę. Dokupie spodenki, body z długim, i te bluzy z kapturem wszystkiego po sztuce z każdego rozm. Bo nawet nie mam żadnej bluzy na wyjście ze szpitala jakby było chłodniej.Która mamusia NIE pójdzie do lidla rączka do góry, hehe, śliczności
Link do: lidl-flyer.com
Biorę te które mam najmniejsze. Nieraz na metce jest 50, 56 czy 62 i wszystko tak samo wygląda. Tzn uszykuję wszystko w nosidełku plus kocyk lub pieluszka do przykrycia w zależności od pogody i mąż przywiezie. Nie biorę od razu w torbę.Na wyjście ze szpitala bierzecie ubranka na rozmiar 56?
Rety.. ja tak nie chcę..Patrzcie się na to
Widziałam to już kiedyś, ale to nie zmienia faktu, że się popłakałam [emoji7]Patrzcie się na to
MasakraO matko widziałam to ostatnio..
Ble ja przez całą ciążę nie doświadczyłam zachcianek ciążowych a co dopiero takich misz maszowJa wlasnei zobaczyłam na instagramie jedna dziewczyna w ciąży je takie śniadanie, aż mi się niedobrze zrobiło.
Pasta jajeczna, kiwi i ogórki kiszone? Jezus xd Zobacz załącznik 872917
PychaJa dzisiaj tak samo owocki wcinam tylko taka duża porcja bo z synkiem razem jemy poszłam zerwać owoce i zmokłam ale trudno najlepsze takie prosto z krzaczka Zobacz załącznik 872922