miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Te bliźniaczki czarnoskore, które w tym samym czasie zaszły w ciąże mają ciąże bliźniacze [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ten program to polega na tym, że one w ogóle nie sa świadome że są w ciazy. Wczoraj to oglądałam na tvn style czy jakos tak. Babka urodziła dziecko jak stała i to dziecko upadło jej na kafelki..pluco się ten dziewczynce zapadlo, była w bardzo ciężkim stanie.. No ale na szczęście ja uratowali. W ogóle ta baba urodziła w 7 miesiącu. I mówiła że nie wiedziała że jest w ciazy bo przecież karmila piersią??!! Co za patologia..do tego biegala bo myślała że się tak upasla mieszkając u rodziców.Oglądam właśnie fajny program na kanale discovery life i jest to „Poród z zaskoczenia” i są dwie czarnoskóre bliźniaczki, maja po 20 lat i się okazało, że w tym samym czasie są w ciąży hah [emoji5][emoji5][emoji16] są tez przypadki typu nic się nie dzieje i nagle kobieta dostaje skurczy i w ciągu godziny rodzi [emoji5]
A ten program to polega na tym, że one w ogóle nie sa świadome że są w ciazy. Wczoraj to oglądałam na tvn style czy jakos tak. Babka urodziła dziecko jak stała i to dziecko upadło jej na kafelki..pluco się ten dziewczynce zapadlo, była w bardzo ciężkim stanie.. No ale na szczęście ja uratowali. W ogóle ta baba urodziła w 7 miesiącu. I mówiła że nie wiedziała że jest w ciazy bo przecież karmila piersią??!! Co za patologia..do tego biegala bo myślała że się tak upasla mieszkając u rodziców.
A kolejna urodziła w wieku 45 lat. Pracowała w sklepie jakimś budowlanym chyba i nosiła rzeczy ważące czasami po 20 kg..
Chciałabym też w godzine urodzić [emoji16]Oglądam właśnie fajny program na kanale discovery life i jest to „Poród z zaskoczenia” i są dwie czarnoskóre bliźniaczki, maja po 20 lat i się okazało, że w tym samym czasie są w ciąży hah [emoji5][emoji5][emoji16] są tez przypadki typu nic się nie dzieje i nagle kobieta dostaje skurczy i w ciągu godziny rodzi [emoji5]
Ale super serio [emoji16]Te bliźniaczki czarnoskore, które w tym samym czasie zaszły w ciąże mają ciąże bliźniacze [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji847]
W takiej malej przestrzeni jednak tyle sie miesciTo ja mam tak samo , często myślę jak to możliwe wszystko
Ja ostatnio oglądałam jak babeczka jechała samochodem z mężem do szpitala, zaczęły ja tak brać skurcze ze rozpięła pasy zdjęła spodnie i wyszło jej dzieckoA ten program to polega na tym, że one w ogóle nie sa świadome że są w ciazy. Wczoraj to oglądałam na tvn style czy jakos tak. Babka urodziła dziecko jak stała i to dziecko upadło jej na kafelki..pluco się ten dziewczynce zapadlo, była w bardzo ciężkim stanie.. No ale na szczęście ja uratowali. W ogóle ta baba urodziła w 7 miesiącu. I mówiła że nie wiedziała że jest w ciazy bo przecież karmila piersią??!! Co za patologia..do tego biegala bo myślała że się tak upasla mieszkając u rodziców.
A kolejna urodziła w wieku 45 lat. Pracowała w sklepie jakimś budowlanym chyba i nosiła rzeczy ważące czasami po 20 kg..