reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Oglądam właśnie fajny program na kanale discovery life i jest to „Poród z zaskoczenia” i są dwie czarnoskóre bliźniaczki, maja po 20 lat i się okazało, że w tym samym czasie są w ciąży hah [emoji5][emoji5][emoji16] są tez przypadki typu nic się nie dzieje i nagle kobieta dostaje skurczy i w ciągu godziny rodzi [emoji5]
A ten program to polega na tym, że one w ogóle nie sa świadome że są w ciazy. Wczoraj to oglądałam na tvn style czy jakos tak. Babka urodziła dziecko jak stała i to dziecko upadło jej na kafelki..pluco się ten dziewczynce zapadlo, była w bardzo ciężkim stanie.. No ale na szczęście ja uratowali. W ogóle ta baba urodziła w 7 miesiącu. I mówiła że nie wiedziała że jest w ciazy bo przecież karmila piersią??!! Co za patologia..do tego biegala bo myślała że się tak upasla mieszkając u rodziców.
A kolejna urodziła w wieku 45 lat. Pracowała w sklepie jakimś budowlanym chyba i nosiła rzeczy ważące czasami po 20 kg..

A ten program to polega na tym, że one w ogóle nie sa świadome że są w ciazy. Wczoraj to oglądałam na tvn style czy jakos tak. Babka urodziła dziecko jak stała i to dziecko upadło jej na kafelki..pluco się ten dziewczynce zapadlo, była w bardzo ciężkim stanie.. No ale na szczęście ja uratowali. W ogóle ta baba urodziła w 7 miesiącu. I mówiła że nie wiedziała że jest w ciazy bo przecież karmila piersią??!! Co za patologia..do tego biegala bo myślała że się tak upasla mieszkając u rodziców.
A kolejna urodziła w wieku 45 lat. Pracowała w sklepie jakimś budowlanym chyba i nosiła rzeczy ważące czasami po 20 kg..

A to masakra.. akurat dziś są normalne osoby i przypadki :D

Oglądam właśnie fajny program na kanale discovery life i jest to „Poród z zaskoczenia” i są dwie czarnoskóre bliźniaczki, maja po 20 lat i się okazało, że w tym samym czasie są w ciąży hah [emoji5][emoji5][emoji16] są tez przypadki typu nic się nie dzieje i nagle kobieta dostaje skurczy i w ciągu godziny rodzi [emoji5]
Chciałabym też w godzine urodzić [emoji16]

Ostatnio pytałam koleżanki jak to u niej wyglądało i tak: rano miała biegunkę, później skurcze, ale w ogóle nieregularne. Ona nie chciała jechać do szpitala, no bo przecież wszyscy mówią, że muszą być regularne. Ale mama z siostrą ją zmusiły bo coś przeczuwały. I okazało się, że to już to. I dlatego ja się martwię, że nie poznam, że się zaczyna [emoji23]

Dzien dobry :)
Pora wstawac, coś zjeść ;) Mam nadzieje, ze dziś będzie lepszy Dzien. Bez większych planow, może jednak dziś na wieczór wybierzemy się zobaczyć stragany i karuzele u nas, bo już jutro chyba koniec. Ja dziś pochilluje w domu, albo w ogrodzie, jeśli można tam wytrzymać jeszcze :p

Ciekawe co mi powie w czwartek.. co z rozwarciem itd.. kazda ciaza jest inna i szczerze mowiac tez sie troche obawiam tych skurczy bezbolesnych.. czuje jak mala chyba wciska sie w kanal bo mnie rozpiera na dole..

reklama
Ja ostatnio oglądałam jak babeczka jechała samochodem z mężem do szpitala, zaczęły ja tak brać skurcze ze rozpięła pasy zdjęła spodnie i wyszło jej dziecko :)

Do góry