reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale jak mała może mieć max 3 kg jak mowisz to 56 mogą być luźne na początek. Mój synek urodził się 3340 i 52 i chodził w 56 tyle czasu :p

Oj tam, lepiej za luźne żeby miała swobodę wierzgania nóżkami i rączkami niż na styk. Ja już na bank nic nie dokupuje tzn jakieś 50 cm, nie czuje takiej potrzeby :)

reklama
Hej [emoji8]

Ja to codziennie do 9 spie, także już chyba coraz bliżej, bo jeszcze w ciągu dnia tez dosypiam i tak zmęczona i znudzona życiem xd

Ja prysznic, śniadanko i książka.

Ja jedynki mam te 22 szt i narazie nie kupuje, teściowie dokupią do szpitala jakaś paczkę taka żeby już do domku było to z 60-80 szt chyba starczy. Lepiej dokupić niż zbierać na zapas, a z jedynek szybko może pupa wyrosnąć :D
Ja wstaje roznie.. wczoraj o 11 dzis o 9.30 ,co prawda rzadko mi sie zdarza zasnac w poludnie teraz,czuje bardziej taka energie zeby cos porobic hyhy
Wiem ze dzieci szybko rosna, tylko ze jedynek mam dwie paczki po 22 szt ;) a co to sa dwie paczki :D jesli by wyrosla to sie komus odda ;)
Mama mi kupila te bambusowe dwojki z rossmana :p zobaczymy jakie sa :p

Chyba mi też obniża się brzuch powoli.. albo już za dużo o tym mysle i sobie wmawiam :D
1530517577688.jpg

Załączniki

• 1530517577688.jpg
    1530517577688.jpg
    259,1 KB · Wyświetleń: 344
Dziewczyny pomóżcie, bo mam rozterkę, a za tydzień mam zamawiać. Który kolor kocyka dla córeczki mojej?

Turkusowy odpada, bo mam już taki kocyk z minky szaro/turkusowy, drugi neutralny z pepco beżowy ze słonikiem. Zestaw do gondoli mam taki, a zestaw do łóżeczka będzie biały w kolorowe delikatne pióra. A prześcieradło w łóżeczku niebieskie lub łososiowe.

Wiec chyba albo ten niebieski pastelowy albo różowy? :) który lepszy? Wózek mam jasny niebieski taki pastelowy, za tydzień wam się pochwale :)

IMG_0605.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG

Załączniki

• IMG_0605.JPG
    IMG_0605.JPG
    137,4 KB · Wyświetleń: 371
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    713,5 KB · Wyświetleń: 362
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    760,4 KB · Wyświetleń: 366
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    710,5 KB · Wyświetleń: 365
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    542,3 KB · Wyświetleń: 362
Oj tam, lepiej za luźne żeby miała swobodę wierzgania nóżkami i rączkami niż na styk. Ja już na bank nic nie dokupuje tzn jakieś 50 cm, nie czuje takiej potrzeby :)
Ja nie mam nic na 50cm hyhy tylko na 56,jestem zdania ze troche luzniejsze nie zaszkodzi :p a jak sie spiochy zsuwaja mozna skarpetki zalozyc na stopy malucha ;)

Dziewczyny pomóżcie, bo mam rozterkę, a za tydzień mam zamawiać. Który kolor kocyka dla córeczki mojej?

Turkusowy odpada, bo mam już taki kocyk z minky szaro/turkusowy, drugi neutralny z pepco beżowy ze słonikiem. Zestaw do gondoli mam taki, a zestaw do łóżeczka będzie biały w kolorowe delikatne pióra. A prześcieradło w łóżeczku niebieskie lub łososiowe.

Wiec chyba albo ten niebieski pastelowy albo różowy? :) który lepszy? Wózek mam jasny niebieski taki pastelowy, za tydzień wam się pochwale :)

Zobacz załącznik 872886Zobacz załącznik 872887Zobacz załącznik 872889Zobacz załącznik 872890Zobacz załącznik 872891
Rozowy :p

reklama

Zobacz załącznik 872886Zobacz załącznik 872887Zobacz załącznik 872889Zobacz załącznik 872890Zobacz załącznik 872891

Rozowy :)

Do góry