reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale jak mała może mieć max 3 kg jak mowisz to 56 mogą być luźne na początek. Mój synek urodził się 3340 i 52 i chodził w 56 tyle czasu :p

Oj tam, lepiej za luźne żeby miała swobodę wierzgania nóżkami i rączkami niż na styk. Ja już na bank nic nie dokupuje tzn jakieś 50 cm, nie czuje takiej potrzeby :)

reklama
Hej [emoji8]

Ja to codziennie do 9 spie, także już chyba coraz bliżej, bo jeszcze w ciągu dnia tez dosypiam i tak zmęczona i znudzona życiem xd

Ja prysznic, śniadanko i książka.

Ja jedynki mam te 22 szt i narazie nie kupuje, teściowie dokupią do szpitala jakaś paczkę taka żeby już do domku było to z 60-80 szt chyba starczy. Lepiej dokupić niż zbierać na zapas, a z jedynek szybko może pupa wyrosnąć :D
Ja wstaje roznie.. wczoraj o 11 dzis o 9.30 ,co prawda rzadko mi sie zdarza zasnac w poludnie teraz,czuje bardziej taka energie zeby cos porobic hyhy
Wiem ze dzieci szybko rosna, tylko ze jedynek mam dwie paczki po 22 szt ;) a co to sa dwie paczki :D jesli by wyrosla to sie komus odda ;)
Mama mi kupila te bambusowe dwojki z rossmana :p zobaczymy jakie sa :p

Chyba mi też obniża się brzuch powoli.. albo już za dużo o tym mysle i sobie wmawiam :D
1530517577688.jpg

Załączniki

• 1530517577688.jpg
    1530517577688.jpg
    259,1 KB · Wyświetleń: 354
Dziewczyny pomóżcie, bo mam rozterkę, a za tydzień mam zamawiać. Który kolor kocyka dla córeczki mojej?

Turkusowy odpada, bo mam już taki kocyk z minky szaro/turkusowy, drugi neutralny z pepco beżowy ze słonikiem. Zestaw do gondoli mam taki, a zestaw do łóżeczka będzie biały w kolorowe delikatne pióra. A prześcieradło w łóżeczku niebieskie lub łososiowe.

Wiec chyba albo ten niebieski pastelowy albo różowy? :) który lepszy? Wózek mam jasny niebieski taki pastelowy, za tydzień wam się pochwale :)

IMG_0605.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG
IMG_0009.JPG

Załączniki

• IMG_0605.JPG
    IMG_0605.JPG
    137,4 KB · Wyświetleń: 382
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    713,5 KB · Wyświetleń: 373
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    760,4 KB · Wyświetleń: 376
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    710,5 KB · Wyświetleń: 377
  • IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    542,3 KB · Wyświetleń: 371
Oj tam, lepiej za luźne żeby miała swobodę wierzgania nóżkami i rączkami niż na styk. Ja już na bank nic nie dokupuje tzn jakieś 50 cm, nie czuje takiej potrzeby :)
Ja nie mam nic na 50cm hyhy tylko na 56,jestem zdania ze troche luzniejsze nie zaszkodzi :p a jak sie spiochy zsuwaja mozna skarpetki zalozyc na stopy malucha ;)

Dziewczyny pomóżcie, bo mam rozterkę, a za tydzień mam zamawiać. Który kolor kocyka dla córeczki mojej?

Turkusowy odpada, bo mam już taki kocyk z minky szaro/turkusowy, drugi neutralny z pepco beżowy ze słonikiem. Zestaw do gondoli mam taki, a zestaw do łóżeczka będzie biały w kolorowe delikatne pióra. A prześcieradło w łóżeczku niebieskie lub łososiowe.

Wiec chyba albo ten niebieski pastelowy albo różowy? :) który lepszy? Wózek mam jasny niebieski taki pastelowy, za tydzień wam się pochwale :)

Zobacz załącznik 872886Zobacz załącznik 872887Zobacz załącznik 872889Zobacz załącznik 872890Zobacz załącznik 872891
Rozowy :p

reklama

Zobacz załącznik 872886Zobacz załącznik 872887Zobacz załącznik 872889Zobacz załącznik 872890Zobacz załącznik 872891

Rozowy :)

Do góry